Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Caty Ahoj tady je jedna maminka ktera shani kocarek, prisli on pri povodnach
@tterka joj, nějak tak jsem se zařídila. lidl měl ráno ještě zásoby v pohodě. a před chvilkou mi volali z rozvážkové společnosti potravinydomu, že by se sem s mojí včerejší objednávkou měli dostat. takže by to mělo být OK.
Na zahradě mi právě přistálo půl střechy od sousedů
CO TO JE? KONEC SVĚTA?
![]()
@verca.d píše:
Na zahradě mi právě přistálo půl střechy od sousedů![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CO TO JE? KONEC SVĚTA?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Panebože
![]()
Jinak na čt24 už je zmíňka o prvním případu rabování evakuovaného domu, fuj, že někomu není hanba ![]()
A to nebude rozhodně jen jediný případ ![]()
@denisa 76 píše:
U nás na severu furt leje a leje..se snad nezastaví
No u nás na jihu bohužel jak, když pustíš kohoutek
![]()
@verca.d píše:
No u nás na jihu bohužel jak, když pustíš kohoutek![]()
![]()
Já vím manžel má rodiče kousek od Písku tak si voláme každý den ![]()
Umíte někdo najít stav vody na Rokytce? A info o Libni? Já toho nejsem schopná
Povodňové zpravodajství: Pozor! Voda nyní hrozí už i v dolní části Husova náměstí
Kvůli aktuálním prognózám zasedal v půl třetí krizový štáb města Beroun. Nejnovější prognózy ČHMÚ totiž počítají s tím, že hladina řeky Berounky bude nadále stoupat a překročí hranici 6 metrů ( 3. stupeň povodňové aktivity - extrémní ohrožení). Žádáme všechny občany, aby se připravili na to, že může dojít k zaplavení dolní části Husova náměstí. „Nechceme situaci podcenit. Nemá cenu vyčkávat,“ uvedla berounská starostka Šárka Endrlová. Voda se dostává i do sklepení některých domů v dolní části náměstí. Vyzýváme proto občany, aby se na tuto možnou situaci připravili, případně přeparkovali vozy.