Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mám dotaz pro pražský..chci se přihlásit na výzvu na pomoc zoo nevíte jak to funguje?? Nemůžu najít ten odkaz na FB ![]()
@denisa 76 https://www.facebook.com/…67347811786/ to je ta skupina… dáš vstoupit a počkáš, až tě správce přijme.
já tam jsem a tam jsou rady jak na to.
Dekuju vsem a vsem ostatnim preju pevne nervy a co nejmensi skody!
@mejdylko moc děkuji už jsem klikla. Měla jsem na mysli jestli nepotřebují lidi na odstranění škod atd ráda bych nějak přiložila pomocnou ruku.
@mejdylko jo už to čtu tak počkám až mě přijmou a tam se asi dozvím přímo od nich co a jak ![]()
@denisa 76 určitě jo, tam se to dočteš. Hodně lidí se tam chystá, ale stejně se musí čekat až opadne voda..
@careynka hlavně vám… dej pak vedět jak jste dopadli. Já se snažím skontaktovat tu kamarádku a nic. Tak buď spí nebo na mě nemá náladu…
@careynka hlavně vám a až pojedu na jih tak si určo udělám cestu přes Neratovice a vzpomenu si na sousedku..drž se
![]()
@denisa 76 vůbec nemáš za co
já jdu krmit divou zvěř. Tak zatim pa a dobrou noc…
Všem pokud možnou klidnou noc a hlavně at už zítra je o něco lépe
![]()
Ja jsem ted cela netrpeliva, co je s gorilama
asi je evakuujou, protoze nikdo nic nehlasi, tak maji asi prace s tim nad hlavu…
@obrazek píše:
Ja jsem ted cela netrpeliva, co je s gorilamaasi je evakuujou, protoze nikdo nic nehlasi, tak maji asi prace s tim nad hlavu…
Silenost, my museli doma nechat kraliky i slepice, vedle je hrebcin, tak snad jsou kone pryč…v noci čekají velkou vlnuzpetne od vltavy ![]()
@mejdylko píše:
@Jeny tím jsem tě nechtěla vyplašit nebo tak, ale viděla jsem od kamarádky fotky na fb z Obříství odpoledne a hrůza. Teď večer mi psala, že už to bude za chvíli na silnici vedle baráku a to je v háji. Průšvih je, že Labe má kulminovat až zítra v noci. Do té doby… radši nedomýšlet.
já myslím, že mě neplašíš, je to hrůza
v Zálezlicích se protrhla hráz a na Mělníku je vyhlášen stav ohrožení
takže nezbývá než čekat a všem držet palce!