Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@careynka tak to je pro Tebe velká úleva. Tak když se dvěma dětma a čtyřmi psy nebudeš mít co dělat, můžeš jít pomáhat k sousedům. ![]()
@26lenka píše:
@careynka uf, to máte fakt štěstí.![]()
Už to aspoň klesá a je to daleko i od sousedů?
Klesa, sousedum to splouchlo dovnitr ale hen trochu ![]()
@danyk píše:
@careynka tak to je pro Tebe velká úleva. Tak když se dvěma dětma a čtyřmi psy nebudeš mít co dělat, můžeš jít pomáhat k sousedům.
No ja pojedu zpet nejdriv pristi tyden, kvuli detem a nakaze a komarum
Prosím nevíte někdo jak je to u Putimy -Jižní Čechy u Písku s povodněmi? Máme tam dovolenou a paní se mě neozývá
![]()
@Marka76 píše:
Prosím nevíte někdo jak je to u Putimy -Jižní Čechy u Písku s povodněmi? Máme tam dovolenou a paní se mě neozývá![]()
špatně, JSOU POD VODOU
![]()
@careynka uf, tak to jste měli fakt kliku, ale museli to teď být dny hrůzy.
Já jsem trochu nepobrala Ústí. Oni věděli, že bude voda větší než jejich zábrany a v klidu to nechali přetéct? To s tím opravdu nemohli nic dělat?
@26lenka Já myslím že ne, jestli mají ty zábrany takové jako třeba v Praze - tak tam to je prostě na sloupech a ty delší asi nemají připravené. A těžko něčím nadstaví ten plot, na to už nic nedají. ![]()
Dnešním dnem je zprovozněno konto veřejné sbírky „Povodeň 2013 - Kralupy nad Vltavou“.
Číslo konta je 107-5051930227/0100.
Předem Vám velice děkujeme za jakýkoli finanční příspěvek, který bude využit na likvidaci škod po povodních.
NUTNĚ žádáme o dodání holin, kýblů, košťat a lopat do míst humanitárních sbírek, a to na zimním stadionu a v Růžovém údolí v bývalém areálu Spektrum.
DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA:
Osobní pomoc - dobrovolníci - sraz v 7:00 u kostela na Palackého nám. - tel. 777 798 195
Nabídky prací - nabídka techniky od firem - tel. 777 798 193
Nabídky vysoušečů, čerpadel atd. - tel. 777 798 194
Nabídky humanitární pomoc - ochranné a úklidové prostředky a potraviny - tel. 777 798 217
Děkujeme.
@careynka píše:
No ja pojedu zpet nejdriv pristi tyden, kvuli detem a nakaze a komarum
Jsem moc rada, ze se Vam to vyhlo…
![]()
@careynka jsem moc ráda, že se vám to vyhlo
hodně štěstí do budoucna
a žádnou další vodu
Vím, že se tahle zpráva asi nedostane k potřebným, ti jsou bez netu, ale tak kdybyste mohli někomu předat info, tak zde jsou také nabídky pomoci:
To je fajn, že vládne solidarita…
@Mar__tanka1983 píše:
Vím, že se tahle zpráva asi nedostane k potřebným, ti jsou bez netu, ale tak kdybyste mohli někomu předat info, tak zde jsou také nabídky pomoci:http://www.sbazar.cz/808-povodne
@vikikl píše:
To je fajn, že vládne solidarita…
asi jak kde…tady v Plzni jsem z toho byla až nasraná, jak je to lidem fuk, byla jsem na Charitě s nějakými věcmi do materiální sbírky, a prý se tam toho moc nesešlo…lidi jen pár jednotlivců, pár firem nějaké větší množství, ale i tak…
jo, to se to rychle zapomíná, když letos to Plzeň víceméně vůbec nevyšplouchlo…
U nás dobrý-plzensko, ale plzen nevim, nevim, klidně bych se přihlásila, jako dobrovolník, ale kde?