Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@careynka jak jste na tom? myslím na vás
Plzeňsko stále prší
ale řeky už klesají
@Sopttíček píše:
@careynka jak jste na tom? myslím na vás
Plzeňsko stále pršíale řeky už klesají
Na se proti proudu labe vraci vltava z melnika
cekam info od chlapa, kde az je voda
@careynka drzte se
Zatim co jsem cetla, pisi, ze v Mlekojedech nic nezasazeno.Snad vas to mine
Berounka a Labe klesá
Je tu někdo z Berounska kdo by potřeboval pytel granulí?
@careynka Jak to u Vás vypadá po ránu. Kdyby jsi potřebovala oblečení pro holku řekni, něco tady ještě mám, co jsem neprodala.
@tejuho píše:
@careynka drzte seZatim co jsem cetla, pisi, ze v Mlekojedech nic nezasazeno.Snad vas to mine
Odkud mas info?
@tejuho píše:
@careynka drzte seZatim co jsem cetla, pisi, ze v Mlekojedech nic nezasazeno.Snad vas to mine
To je blbost, na idnesu píšou že se část neratovic - Mlékojedy a Staré neratovice evakuovali.
Tak nasi sousedi uz maji vodu u baraku a furt to stoupa…
Danali, dekuju zlaticko…doufam, ze to nebudu potrebovat, my nalozili dodavku a moje auto a skoro vsechno obleceni jsem zachranila
@careynka
Držím palečky. Plíny taky máš
- ne fakt, kdyby jsi cokoliv neměla, zkus napsat, třeba pomůžeme, alespoň drobně takto - musí to být hrozné. Ach jo ![]()
@careynka achjo, já to četla v noci, že je to v háji.. Labe má kulminovat v noci
tak se držte…
@danali píše:
@careynkaDržím palečky. Plíny taky máš
- ne fakt, kdyby jsi cokoliv neměla, zkus napsat, třeba pomůžeme, alespoň drobně takto - musí to být hrozné. Ach jo
Pliny doufam ze chlap zachranil, pulka byla spinava a pulka na snure…jen asi padne obleceni po vojtovi na vetsi miminko, tak budu nakupovat novy…no jsem zvedava, snad nas to maximalne jen olizne
@tejuho píše:
Konkrétně Mlékojedy se začaly evakuovat včera ve 23.30…