Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
3.6.13 10:06
@Alyss píše:
@careynka Tak jak jste to zvládli? Jeli jste pryč?

Jsme na cestě, okolo mělníka vse pod vodou a chcije a chcije…díky bohu že jsem koupila loni vozík pro psy za auto, nevim jak bych je dostala pryč. Na fotce je pole ve Klech u Mělníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.6.13 10:08

@careynka už tak je to starostí nad hlavu a ještě řešit psy. Chvála bohu za ten vozík. Neumím si představit, že bych musela odjet a neměla kam dát zvířata :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
3.6.13 10:08

@Didian Já bydlím v desátém patře, tak jsem si říkala, jak jsem v pohodě, ale asi se stalo něco na střeše a v noci nám nateklo do obýváku :?. Půlka stropu mokrá, plovoučka opravdu ráno plavala, takže tady chodím mezi kyblíkama… Ale to není nic proti tomu, když to někomu vyplaví baráček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.6.13 10:11
@Kakika píše:
@careynka už tak je to starostí nad hlavu a ještě řešit psy. Chvála bohu za ten vozík. Neumím si představit, že bych musela odjet a neměla kam dát zvířata :|

Já hodně zvažovala jestli ho koupit, stal sto litrů a je na 4 velký psy a dnes jsem za to rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959

Tady taky Botič - Hostivař.

@Didian To je taky hrůza:-( My tam dřív bydleli, tedy naštěstí nahoře, ale manžel kolem toho jezdí do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404

@morčák No já z toho mám permanentně husí kůži. Navíc máme sklad na blbém místě a včera jsem do půlnoci sháněla kamiony, aby nám zboží odvozili jinam. Před hoďkou se tam protrhla hráz a předpokládám, že je to tam teď pod vodou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.6.13 10:13
@careynka píše:
Jsme na cestě, okolo mělníka vse pod vodou a chcije a chcije…díky bohu že jsem koupila loni vozík pro psy za auto, nevim jak bych je dostala pryč. Na fotce je pole ve Klech u Mělníka

Zrovna jsem na vas myslela, jsem rada, ze jste v poradku i pejsci :hug:

Je to hrozny, a porad prsi a prsi… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
3.6.13 10:13

@meringa No tak to máte taky mazec. Já jsem v prvním patře, takže mám dá se říct klid. Jen čekám a pojedu z práce, jestli se dostanu nějak rozumně domů, když furt prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
3.6.13 10:14

@Alyss To bylo včera ve zprávách, to je u selského domu viď? Na Hostivařském náměstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
3.6.13 10:15

Nevíte, jak to vypadá ve Frýdlantu v Čechách? Máme tam příbuzný, tak jestli už zase plavou nebo zatím dobrý.
Všichni, co se vás povodně týkají, držte se! Přeju vám, ať to není tak hrozný nebo ještě lépe, aby se vám to vyhlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
12505
3.6.13 10:16
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.6.13 10:18

Holky, hlásím, že mamča je v pořádku. Byla venku a nechala doma mobil :cert: :zed:. Taťka už se konečně také dostal domů, voda se u nich pořád zvedá. Teď už zbývá jen se modlit…
Pro změnu jsem zase zjistila, že ségra vezla ráno přítele do práce a už se tam odtud nedostala. Takže tam zůstala s ním (je 5 týdnů před porodem :? ) a teď nevíme, jak to s nimi odpoledne dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.6.13 10:20

Tady pořád prší, v kuse, taky tu pořád platí třetí stupen, nevím jak to vypadá u řeky jsem sama s malým doma, čekám až dokecá komise začali v devět a dozvíme se víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.6.13 10:20
@verca.d píše:
V Písku se propadají sochy, Milevsko - zatopený park a na Sepekov se valí velká voda :(

to je hruza, ta fotka vpravo připomíná Benátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
3.6.13 10:21

@tterka Snad už vše dobře dopadne..v 97 jsme měli to samé - nevěděli jsme o příbuzných nic..navíc nebyly ještě tolik mobily, takže naši o rodičích taky nevěděli..
Vše ale dopadlo dobře, stejně tak u vás dopadne :hug: A u nás dokonce jedna paní rodila ve vesnici v 97 - samozřejmě pro ni přiletěl vrtulník a vše také dobře dopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová