Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Litta věřím, že omlouvat budou. dneska to fakt nebude snadné se někam dostat…
Všude vyzývají nejezdit do centra Prahy tak určitě nebudou sankce za to že člověk někam nedorazí.
Holky, nevíte náhodou některá, jak vypadá Berounka v oblasti Lahovice, Zbraslav, Lipence?
Taťka brzy ráno odjel do práce a teď se nemůže dostat domů, a mamce se nemůžeme dovolat ![]()
Má nemocné srdíčko, už včera byla zralá na infarkt, tak se o ní bojím
a autem se tam nedostanu ![]()
Chjooo, to je hrozný. Kdyby alespoň pršet přestalo ![]()
@tterka Teď psal manžel, že kolegyně z práce, co jede ze Zbraslavi, hledá cestu na Motol.
@tterka je zaplavená Strakonická, takže je to tam neprůjezdné. Lahovice, Lahovičky i část Zbraslavi se během noci evakuovala ![]()
Holky děkuji, jde mi hlavně o ty Lipence. Teďka jsem ve zprávách slyšela, že se začne upouštět přehrada. To znamená více vody do Vltavy. Tak bych řekla, že to bude postupovat stejně jako v roce 2002, kdy se Vltava vlila zpátky do Berounky a Berounka spláchla rodiče
.
Nedávno teprve dodělali velkou rekonstrukci a teď to začne na novo. Nejhorší je ten strach o mamku, které se pořád nemůžeme dovolat
. Zkusím sehnat číslo na sousedy, aby se za ní zašel někdo podívat
Tramvaje v centru slušně kolabují, Nuselák je na asi 40 minut, magistrála ucpaná už z nájezdu z jižní spojky… No hrůza to bude dneska a to teprve někteří ještě budou vyjíždět a do Prahy se dostávat. ![]()
Sbírka humanitární pomoci – povodně!
Ke dni 3. června 2013 vyhlásilo Město Kralupy nad Vltavou sbírku hmotné pomoci pro potřeby osob, postižených povodní.
Sběrné místo se nachází v Růžovém údolí v bývalém areálu prodejny Spektrum.
Zahájení sbírky v pondělí 3. června od 8:00.
Zájemci mohou odevzdávat hygienické potřeby, desinfekční prostředky a úklidové prostředky na uvedeném místě.
Více informací bude poskytnuto dodatečně.
Za pomoc děkujeme.
Myslím na vás všechny, koho se povodně dotýkají. Moc si přeju, aby už přestalo pršet a následky byly co nejmenenší a pokud možno bez újmech na životech.
Co voda dokáže vím, zažila jsem povodně na vlastní kůži v 97.,pak ještě dvakrát evakuaci při ohrožení, proto i když je nyní u nás na Moravě klid, prožívám tuhle pohromu s vámi.
Všem sílu ![]()
Jaké jsou nejaktuálnější a nejspolehlivější a nejpodrobnější webovky: počasí a doprava? Dik
Hladiny řek se opět zvedají, znovu leje jako z konve
![]()
@KlarkaK píše:
Taky jsem toho moc nenaspala…byla jsem s mimcem na vikend s rodici na chalupe a ted jsem zustala u nich odriznuta protoze ze do prahy nedostanu pres hostivarske namesti a bojim se to objizdet, asi tam bude hrozny zmatek a ja jsem naprosto neschopna ridicka…ja vazne nevim co se to posledni roky deje…nas se osobne zaplavy nikdy nedotkly…bydlime na kopci a snad ani letos nic nehrozi, ale predstava ze jdu s miminkem a psem nekam do telocvicny je strasna…myslim na vsechny kterych se to tyka…![]()
to je děsná představa - s mimčem do tělocvičny
Jsem z Hradce Králové (takže v klidu), ale když koukám z okna, jak pořád prší, tak je mi fakt ouzko za všechny, kteří se strachem čekají kdy to konečně začne klesat ![]()
Tcháni bydlí cca 15 metrů od Mže v Plzeňském kraji, tak snad se to ještě nezvedne a nešplouchne to k nim ![]()
@tasa píše:
Jaké jsou nejaktuálnější a nejspolehlivější a nejpodrobnější webovky: počasí a doprava? Dik
Já sleduji déšť tady: http://radar.bourky.cz
A doprava moc neporadím, snad na idnes