Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
3.6.13 07:37

@Litta věřím, že omlouvat budou. dneska to fakt nebude snadné se někam dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
3.6.13 07:44

Všude vyzývají nejezdit do centra Prahy tak určitě nebudou sankce za to že člověk někam nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.6.13 07:57

Holky, nevíte náhodou některá, jak vypadá Berounka v oblasti Lahovice, Zbraslav, Lipence?
Taťka brzy ráno odjel do práce a teď se nemůže dostat domů, a mamce se nemůžeme dovolat :?
Má nemocné srdíčko, už včera byla zralá na infarkt, tak se o ní bojím :? a autem se tam nedostanu :,(
Chjooo, to je hrozný. Kdyby alespoň pršet přestalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.6.13 08:00

@tterka Teď psal manžel, že kolegyně z práce, co jede ze Zbraslavi, hledá cestu na Motol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.6.13 08:01

@tterka je zaplavená Strakonická, takže je to tam neprůjezdné. Lahovice, Lahovičky i část Zbraslavi se během noci evakuovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.6.13 08:14

Holky děkuji, jde mi hlavně o ty Lipence. Teďka jsem ve zprávách slyšela, že se začne upouštět přehrada. To znamená více vody do Vltavy. Tak bych řekla, že to bude postupovat stejně jako v roce 2002, kdy se Vltava vlila zpátky do Berounky a Berounka spláchla rodiče :?.
Nedávno teprve dodělali velkou rekonstrukci a teď to začne na novo. Nejhorší je ten strach o mamku, které se pořád nemůžeme dovolat :?. Zkusím sehnat číslo na sousedy, aby se za ní zašel někdo podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.6.13 08:18

@tterka Držím pěsti, ať se brzo dovoláte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.6.13 08:30

Tramvaje v centru slušně kolabují, Nuselák je na asi 40 minut, magistrála ucpaná už z nájezdu z jižní spojky… No hrůza to bude dneska a to teprve někteří ještě budou vyjíždět a do Prahy se dostávat. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
3.6.13 08:56

Sbírka humanitární pomoci – povodně!
Ke dni 3. června 2013 vyhlásilo Město Kralupy nad Vltavou sbírku hmotné pomoci pro potřeby osob, postižených povodní.
Sběrné místo se nachází v Růžovém údolí v bývalém areálu prodejny Spektrum.
Zahájení sbírky v pondělí 3. června od 8:00.
Zájemci mohou odevzdávat hygienické potřeby, desinfekční prostředky a úklidové prostředky na uvedeném místě.
Více informací bude poskytnuto dodatečně.
Za pomoc děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.6.13 08:59

Myslím na vás všechny, koho se povodně dotýkají. Moc si přeju, aby už přestalo pršet a následky byly co nejmenenší a pokud možno bez újmech na životech.
Co voda dokáže vím, zažila jsem povodně na vlastní kůži v 97.,pak ještě dvakrát evakuaci při ohrožení, proto i když je nyní u nás na Moravě klid, prožívám tuhle pohromu s vámi.
Všem sílu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.6.13 09:07

webovky počasí a doprava a situace kolem

Jaké jsou nejaktuálnější a nejspolehlivější a nejpodrobnější webovky: počasí a doprava? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
3.6.13 09:08

Písečáci

Hladiny řek se opět zvedají, znovu leje jako z konve :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.6.13 09:11
@KlarkaK píše:
Taky jsem toho moc nenaspala…byla jsem s mimcem na vikend s rodici na chalupe a ted jsem zustala u nich odriznuta protoze ze do prahy nedostanu pres hostivarske namesti a bojim se to objizdet, asi tam bude hrozny zmatek a ja jsem naprosto neschopna ridicka…ja vazne nevim co se to posledni roky deje…nas se osobne zaplavy nikdy nedotkly…bydlime na kopci a snad ani letos nic nehrozi, ale predstava ze jdu s miminkem a psem nekam do telocvicny je strasna…myslim na vsechny kterych se to tyka… :hug: :,(

to je děsná představa - s mimčem do tělocvičny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.6.13 09:14

Jsem z Hradce Králové (takže v klidu), ale když koukám z okna, jak pořád prší, tak je mi fakt ouzko za všechny, kteří se strachem čekají kdy to konečně začne klesat :(
Tcháni bydlí cca 15 metrů od Mže v Plzeňském kraji, tak snad se to ještě nezvedne a nešplouchne to k nim :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.6.13 09:16
@tasa píše:
Jaké jsou nejaktuálnější a nejspolehlivější a nejpodrobnější webovky: počasí a doprava? Dik

Já sleduji déšť tady: http://radar.bourky.cz
A doprava moc neporadím, snad na idnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová