Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V Kolíně je zaplavené nádraží a vlaky jezdí z Prahy do Pardubic přes Chlumec nad Cidlinou. Jinak v Kolíně hasičské autobusy vykládali lidi s batůžkama u hotelu, ale netuším odkud byli, koukala jsem na krizovou mapu a v okrese plave Kouřim a Budy, v Zásmukách praskla hráz rybníka, ale je i plno menších záplav ve vesničkách, babička je pod kopcem a celý den kopala a odváděla vodu od baráku a stejně má zatopené některé místnosti a odpady ji vytekly vrchem. Máme na zahradě lehký svah a málem nám ráno natekla voda so sklepa, manžel rychle čistil kanál, co se zanesl hlínou, ten úhrn srážek byl neuvěřitelný, prý tady za 24 hodin napršelo, co normálně za 3-6 měsíců, ani se mi tomu nechce věřit
@Jura007 Ahojky, budějce také plavou a hlavně městké části jsou na tom bídně, někam už se ani nedá dojet, Krumlov a Benešovsko v již. čechách, Bechyně… a hlavně začali upouštět více Lipno, tak se čeká zvednutí hladiny o další cca 2metry…
![]()
Brečela bych, naše zahrada, kůlna, vše co jsem vypěstovala a měla z toho radost je pryč, bazén plný bahna, zohýbaný, stačilo pár cm a voda byla v chatě. Z potůčku ke kotníkům se stala divoká řeka ![]()
Na českolipsku Pertoltice pod Ralskem a okolní vesnice pod vodou. Tam je to vždy ale nějak se o nich nikde nemluví.
Teď jsem zjistila, že synovi i zrušily zítra vyučování, škola to má na stránkách
@Petra Z Jo včera jsem jela od našich ze Stráže a mazec.ale je to divný, že jsou tak málo tyhle vesnice medializovaný
Holky, to je strašný, fakt
@Gábííí píše:
Brečela bych, naše zahrada, kůlna, vše co jsem vypěstovala a měla z toho radost je pryč, bazén plný bahna, zohýbaný, stačilo pár cm a voda byla v chatě. Z potůčku ke kotníkům se stala divoká řeka
Jo teď někdo píše v nové diskuzi, že Praha zítra zavírá všechny školy, školky
@tini jsem úplně v háji, rozklepaná, bolí mě hlava, brečim jak želva
Příspěvek upraven 02.06.13 v 21:31
@MartinaVALL přesně a přitom je to tam šílený. Kamarádka už mi zase plave při poslední povodni dělali na baráku vše nové a teď zase voda
@Gábííí píše:
Brečela bych, naše zahrada, kůlna, vše co jsem vypěstovala a měla z toho radost je pryč, bazén plný bahna, zohýbaný, stačilo pár cm a voda byla v chatě. Z potůčku ke kotníkům se stala divoká řeka
To mě mrzí
mysli na to, že nejdůležitější je, že jste v pořádku, všechno ostatní se dá napravit…My uklízeli z chaty bahno 3krát, už nevím který to bylo rok, ale voda a bahno bylo až po střechu
…ale vždycky jsem si řekli, že to je jen blbá chata…
@Gábííí To je fakt peklo, člověk se těší na léto na zahradě, viď a teď tohle. Ale dáte to do kupy, uvidíš. ![]()