Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
2.6.13 18:08

Verčo, kdyby jsi věděla o někom konkrétním, koho to spláchlo, a kdo by uvítal mimiňácké klučičí oblečení, dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800

@Mamango U nás vracej děti ze školy v přírodě domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217

Tak uz stehuji i zviratka v prazske zoo :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.6.13 18:09
@martin0001 píše:
@tonj Já myslím, že pokud se dostaneš do 7:30 na hlavák, tak to do devíti stihneš. Místo metra můžeš jet na kulaťák tramvají… a ta busová objížďka pojede do Suchdola maximálně o takových 10 minut déle.

No zní to hezky, ale praxe a teorie se dost často diametrálně odlišuje, takže si to ranní dopravní psycho nechám ujít a pojedu v klidu v pátek :palec:

• Citovat
  • Upravit
673
2.6.13 18:09

Mamago, a budou vyjíždět z jakého města? Z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.6.13 18:10
@Lo píše:
Zítra uzavřené metro od Smíchova, muž maká na Andělu, musí se tam nějak dostat bud z Dejvické, nebo Zličína..Z Dejvic snad tramvají?

Záleží, odkud přesně pojede a jaká bude situace zítra. Pokud pojede metro ze Zličína na Smíchov, tak ze Smíchova je to na Anděl kousek pěšky. Na tramvaje bych moc nesázela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
@hkac píše:
Já zažila dopravu při povodních v roce 2002. Možná bude zajištěna objízdná trasa, ale takových lidí, co se budou potřebovat někam dostat, bude víc. Z vlastní zkušenosti vím, že co pojme metro, tak povrchová doprava těžko zvládne, takže zpoždění může být i hodinové. Já tenkrát jela skoro normálně, ale tou mou trasou jelo takové kvanto lidí, kteří tak normálně nejezdili, že jsem měla problém dostat se do třetí tramvaje v pořadí. Přijela jsem s hodinovým zpožděním, cesta by mi normálně trvala půl hodiny.

Tohle přesně mám na mysli. :*

• Citovat
  • Upravit
2217

@Lo Tramvaji z Dejvicke to teoreticky pujde, pokud neuzavrou malostranskou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.6.13 18:11
@Lo píše:
Zítra uzavřené metro od Smíchova, muž maká na Andělu, musí se tam nějak dostat bud z Dejvické, nebo Zličína..Z Dejvic snad tramvají?

Snad pojede z Dejvické na Anděl tram.20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.6.13 18:13

@summersun jojo mají vyjíždět z Prahy
@Black Tears a z jaké oblasti prosím tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
2.6.13 18:13
@hkac píše:
Záleží, odkud přesně pojede a jaká bude situace zítra. Pokud pojede metro ze Zličína na Smíchov, tak ze Smíchova je to na Anděl kousek pěšky. Na tramvaje bych moc nesázela.

Jsou to 2 stanice tramvají, ale otázka je, jestli pojedou. Ještě může vystoupit na Radlické, tam taky jezdí tramvaje k Andělu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.6.13 18:15
@MUFICE píše:
Jsou to 2 stanice tramvají, ale otázka je, jestli pojedou. Ještě může vystoupit na Radlické, tam taky jezdí tramvaje k Andělu.

Když už bude na Smíchově, tak na Anděl se dostane v pohodě (pokud tam budou pouštět lidi ;) ), pěšky nebo tramvají. Ale z Dejvické to podle mě bude napínavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
2.6.13 18:17

@Prcek88 V roce 2002 se voda v Berouně dostala na úroveň Plzeňské brány, celé náměstí prý bylo zalité. Tehdy jsem tady ještě nebydlela, ale mám spolehlivý zdroj v téměř 80-leté paní:)
Starousedlíci taky tvrdí, že Beroun nikdy nevyplavila Berounka, ale Litavka. Pokud zůstane Litavka na 1.stupni (teď tam konečně začali dělat protipovodňová opatření), neměly by dosáhnout povodně tak ničivé síly.
Nejsem si ale jistá tou „úžasnou“ vodní elektrárnou. Město ji vždy prezentovalo jako protipovodňové opatření, ale mám v okolí dost stavařů a ti tvrdí, že nastal pravý opak.
Lituji majitele bytů v novostavbách přímo u Berounky, těm už musela voda zaplavit min. sklepy.

Příspěvek upraven 02.06.13 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
2.6.13 18:19

@Mamango já nevím jen jsem to slyšela v rozhlase co tu hlásí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martin0001
2.6.13 18:19

@tonj máš pravdu, že zítra bude doprava náročná a budou komplikace, takže pro tvůj klid bude asi lepší to odložit na pátek. Držím v pátek palce :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová