Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak u nas uz to taky stoupa, sousedka uz to tu zazila dvakrat, tak mame zabalit detem veci a doklady ![]()
@tonj to jsem, my jsme OK a to je hlavní, ale prostě pro tohle člověk žije, je to radost a pak chvilka a nic
@careynka Holka hlavně klid
Nějak to dopadne..Věci vezmi čert, hlavně at jste v pořádku
@tini přesně tak, strašně jsem se těšila, měla jsem tam být už od pátku na celé léto, je to mé poslední'chtěla jsem si to užít, pak nastupuji po rodičáku do práce a teď tohle
ON-LINE: Všechny školy a školky v Praze budou v pondělí zavřené
Klatovsko- My, naštěstí v pohodě, vodní toky od baráku daleko, ale okolní vesnice jsou na tom špatně-máme společný rozhlas houkaly tu sirény, budou evakuovat.
@tonj píše:
Jojo, dokážu to pochopit, ten zmar…jak říkám, zažili jsme to třikrát…už máme chatu udělanou tak, aby voda nadělala co nejmíň škod…na pilotech
Taky s tím musíme něco udělat. Bojím se noci a zítřka, teď se řeka vrátila zpět, ale je rozvodněná šíleně, bojím se, aby se to nevrátilo a hlavně aby nad námi nepraskla hráz, pak to máme v chatě tak 2m, to už tam kdysi bylo.
V Plzni taky pořád prší a prší a prší, na Roudné (ta to odnáší vždy nejvíc) má kamarád garáž, a odpoledne si k nám na zahradu odvezl auto, že už je to tam s vodou tiptop.
Nicméně při povodních 2002 sme měli ve sklepě půl metru vody (jsme ze svahu, stékalo to tam ze silnice, jak byla půda nacucaná, řeka k nám nestoupla), a nyní sklep zatím v suchu.
Nás drží Les královsví na Labi
Nějak jsme se s tím naučili počítat, u té chaty to jde docela lehce, horší v trvale obydlených domech…to musí být hodně náročné na nervy…Tak držím pěsti, ať se už nic nesemele.
@MartinaVALL píše:
@careynka Holka hlavně klidNějak to dopadne..Věci vezmi čert, hlavně at jste v pořádku
no prave…jeste o pulnoci se pujdu podivat k vode, jestli je videt sloup se znackou pro lode, jestli ne, tak mame pruser… a to tu mam 4 velky psy a dve maly deti ![]()
Frydlant u Liberce-porad prsi. U znamych boli z povodi a rekli jim aby si vypratali nabytok
.Hlavne aby to nebylo jako v roce 2010,to bylo v meste 2 metre vody.
@Etcetera78 píše:
@careynka hlavně ať jste všichni v pořádku![]()
tak tady to KDYZ BY nebude ve velkym, ale s dvouma detma a ctyrma psama je to na palici