Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
2.6.13 21:31

Tak u nas uz to taky stoupa, sousedka uz to tu zazila dvakrat, tak mame zabalit detem veci a doklady 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.6.13 21:33

@tonj to jsem, my jsme OK a to je hlavní, ale prostě pro tohle člověk žije, je to radost a pak chvilka a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
2.6.13 21:35

@careynka Holka hlavně klid :hug: Nějak to dopadne..Věci vezmi čert, hlavně at jste v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.6.13 21:35

@tini přesně tak, strašně jsem se těšila, měla jsem tam být už od pátku na celé léto, je to mé poslední'chtěla jsem si to užít, pak nastupuji po rodičáku do práce a teď tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.6.13 21:36

@careynka držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.6.13 21:37
@Gábííí píše:
@tonj to jsem, my jsme OK a to je hlavní, ale prostě pro tohle člověk žije, je to radost a pak chvilka a nic

Jojo, dokážu to pochopit, ten zmar…jak říkám, zažili jsme to třikrát…už máme chatu udělanou tak, aby voda nadělala co nejmíň škod…na pilotech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18259
2.6.13 21:39

ON-LINE: Všechny školy a školky v Praze budou v pondělí zavřené

http://www.novinky.cz/…zavrene.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
2.6.13 21:41

Klatovsko- My, naštěstí v pohodě, vodní toky od baráku daleko, ale okolní vesnice jsou na tom špatně-máme společný rozhlas houkaly tu sirény, budou evakuovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.6.13 21:42
@tonj píše:
Jojo, dokážu to pochopit, ten zmar…jak říkám, zažili jsme to třikrát…už máme chatu udělanou tak, aby voda nadělala co nejmíň škod…na pilotech :mrgreen:

Taky s tím musíme něco udělat. Bojím se noci a zítřka, teď se řeka vrátila zpět, ale je rozvodněná šíleně, bojím se, aby se to nevrátilo a hlavně aby nad námi nepraskla hráz, pak to máme v chatě tak 2m, to už tam kdysi bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
2.6.13 21:43

V Plzni taky pořád prší a prší a prší, na Roudné (ta to odnáší vždy nejvíc) má kamarád garáž, a odpoledne si k nám na zahradu odvezl auto, že už je to tam s vodou tiptop.
Nicméně při povodních 2002 sme měli ve sklepě půl metru vody (jsme ze svahu, stékalo to tam ze silnice, jak byla půda nacucaná, řeka k nám nestoupla), a nyní sklep zatím v suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.6.13 21:45

Nás drží Les královsví na Labi :palec: Nějak jsme se s tím naučili počítat, u té chaty to jde docela lehce, horší v trvale obydlených domech…to musí být hodně náročné na nervy…Tak držím pěsti, ať se už nic nesemele.

• Citovat
  • Upravit
19494
2.6.13 21:49
@MartinaVALL píše:
@careynka Holka hlavně klid :hug: Nějak to dopadne..Věci vezmi čert, hlavně at jste v pořádku

no prave…jeste o pulnoci se pujdu podivat k vode, jestli je videt sloup se znackou pro lode, jestli ne, tak mame pruser… a to tu mam 4 velky psy a dve maly deti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
2.6.13 21:49

Frydlant u Liberce-porad prsi. U znamych boli z povodi a rekli jim aby si vypratali nabytok :twisted:.Hlavne aby to nebylo jako v roce 2010,to bylo v meste 2 metre vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.6.13 22:12

@careynka hlavně ať jste všichni v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.6.13 22:13
@Etcetera78 píše:
@careynka hlavně ať jste všichni v pořádku :hug: :hug:

tak tady to KDYZ BY nebude ve velkym, ale s dvouma detma a ctyrma psama je to na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová