Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lo píše:
Zítra uzavřené metro od Smíchova, muž maká na Andělu, musí se tam nějak dostat bud z Dejvické, nebo Zličína..Z Dejvic snad tramvají?
Já bych jela ze Zličína do Řep a tam pak tramvají na Anděl.
Jedu se Stodůlek a pojedu podobně, bojím se že by pak nemuseli na Smíchově pouštět.
Mamago, tak jsem právě mluvila s Pískem. Štědronín je ohledně vody vážně v pohodě. Když se vymotají z Prahy, tak by s vodou neměl být vážně problém. Akorát u přehrady, když prší, tak prší…
Já jsem z H. Měcholup, tady dobrý…Zato kousek v Hostivaři je to mazec a v Záběhlicích taky:-(
@martin0001 píše:
@tonj máš pravdu, že zítra bude doprava náročná a budou komplikace, takže pro tvůj klid bude asi lepší to odložit na pátek. Držím v pátek palce
Díky ![]()
Ahojky, tak jsme se vrátili z procházky - Vltava v Českých Budějovicích opět stoupla, tam kde jsme dopoledne stáli v bezpečí, daleko od vody, tak ted už se stát nedá, je tam voda
Vojáčci staví protipovodnové zábrany…
no jsem zvědavá, jak to půjde dál… Všem, které to zasáhlo, držím moc palečky at jsou škody co nejmenší… ![]()
@Pypule @Dragobella @Vichrice
holky díky, malá dorazila, sice se zpožděním, ale ve zdraví. Takže projet přes Prahu se asi nějak dalo, ex se nesvěřoval.
Přeju všem, ať jim to taky dobře dopadne.
Jdu(!) zítra na zkoušku, tak jsem zvědavá, kolik tam bude lidí.
Pořád doufám, že to třeba zruší a dají nám vědět. ![]()
Před chvílí jsem se vrátila ze Zvíkovce na Berounce a je to katastrofa.. ![]()
Táta přijel z chaty - Orlík hodně upouštějí, po cestě spadlý stromy a na Zbraslavi je voda pár metrů od silnice..
@Lo kdyby vůbec nejelo metro, tak ze Zličína 180 bus do Motola (zastávka Nemocnice Motol) (cca 15 minut) a tam přestup (jen zastávka na protější straně silnice) na 167 bus na Anděl (cca 15 minut). Nebo vystoupí už na zastávce Motol a tam je o 50 m dál zastávka tramvají na centrum na Anděl.
To je katastrofa… Labe ma mit 11m, 2002 melo 12 to zas bude horor