Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
2.6.13 15:59

Ahoj holky, nečetla jsem celou diskuzi a tak jsem se chtěla zeptat máte někdo přehled nebo nějaké nové info jak to vypadá z Litoměřicema a Labem? Bydlím hned u řeky, prý se staví protipovodnová zeď a Labe je ve 3 povod. stupni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
2.6.13 16:04
@Jura007 píše:
„V Plzni-Božkově hrozí zaplavení výrobního areálu“, píše se na Novinkách. Z toho vyplývá, že v Berounce poteče zředěný fernet…

Tak to bohužel ne :lol: Je to jiný areál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
2.6.13 16:05
@jesenka33 píše: České Budějovice…stavějí se protipovodnové hráze..je tu 3 stupen…začínají upouštět Lipno..takže do 3hodin tu budemem mít veselo :,( :,(.Hlásí v rozhlase aby si lidi nakoupili zásoby takže ted neseženete nic od pečiva-lidi šílí jak v roce 2002..Český Krumlov taky šílenost. Fotka z dlouhého mostu na elektrárnu..

ahoj, to s tím Lipnem jsem slyšela, prý začali upouštět 4× víc než do ted, tak se máme asi na co těšit… snad to ještě nevystoupá… :-( A Římov také začal hodně odpoštět a všimla jsem si (na jiné fotce), že u té elektrárny také už zvedli stavidla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
2.6.13 16:08

Joo a tohle je fotka z povodí Stropnice. Prosím pěkně, pod tou vodou jsou dva mosty a normálně tam bývá vody po kolena :-( Voda stoupla o dva metry :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
2.6.13 16:12

@Nunka a kde máme tu fotku? :mrgreen:
edit: ááá, už ;)

JInak my jsme vysoko, nic tu neteče, ale zahradu máme z kopečka, jsme pod silnicí, takže všechna voda se nám valí dolů dvorem až na zahradu. Nejhorší je, že se asi někdě vylila žumpa nebo co, netuším, ale nateklo nám to do studny, takže jsme bez vody, z kohoutku teče hnus smradlavej hnědej. Vypnula jsem bojler, ať se to ani neohřívá, ale mám 7-měsíční mimina a neopláchnu ani ruce, smrdí, jak kdybych se hrabala v hnoji. Nevím, co dělat. :nevim: :,(

Příspěvek upraven 02.06.13 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21551
2.6.13 16:13

Teda tak jestli začali ještě víc upouštět přehrady na vltavě, tak se máme v Praze na co těšit. ono šlo už vody hodně v průběhu týdne, tak jsem si říkala, že připravují vltavskou kaskádu na příval vody… ještě to bude zajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.6.13 16:15

Ženský, jsem rodilá Písečanda žijící v Praze, takže je mi z povodní celkem ouvej:-(
Ráda věnuji nějaké potřebné „vytopené“ mamince z Písecka oblečky na kluka od narození do vel.74.
Jestli o někom víte, dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
2.6.13 16:19

@Jazz27 Ahojky, nevím proč se mi neukazuje pod příspěvkem, ale je ve fotoalbu… zkusím jí dát ještě jednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
2.6.13 16:25
@Anonymní píše:
je to zavřený, rozlil se Farský rybník, cesta neprůjezdná :/

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
2.6.13 16:27

Lidi a v Praze prší??? Já bydlím 30 minut od Prahy a tu nic..byla jsem ted nakoupit, je zataženo, ale neprší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.6.13 16:29

@Lo Ne.. Přestalo už po obědě. Docela teda fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.6.13 16:31

V Praze Petrovicích slabě prší, až na pár minut, celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.6.13 16:33

Ach jooo. Zítra jsem měla jet do Prahy - z hlaváku metrem na Dejvickou a pak bus směr Suchdol? Doma ze mě dělají hysterku, že se bojím, že nedojedu. Co myslíte? Jinak hrůza, my to zažili taky, sice jen chatu, strašný mít to v baráku :(

• Citovat
  • Upravit
17565
2.6.13 16:36

@tonj přes Podbabu busy nejezdí, možná nasadí nějakou objízdnou trasu, ale bůhvíjak to zítra bude vypadat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.6.13 16:40

@Etcetera78 Hm, na stránkách dp jsem to nenašla, ale říkala jsem si, že tam to bude v pr…Jsem naštvaná na chlapa, udělal ze mě hysterku, která se vymlouvá… :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová