Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanka S píše:
Praha bez metra. Naštěstí jsem na RD. Když bylo zavřené mětro při povodních minule tak cesta Smíchov - Vršovice jsem byla rychlejc pěšky. Někdy jsem se nevešla do pěti tramvají hrůra snad to Praha nepodcení a nebude se to opakovat.
Kdybych byl dostatečně morbidní, tak bych asi s chlapam začal uzavírat sázky, jestli voda do metra nateče zas přes ty nešťastné kabelové ucpávky z 80. let… Někde na netu kolovaly „tajné“ závěry vyšetřovací komise ohledně zatopení metra. Gross(?) chtěl tu zprávu prohlásit za utajovanou skutečnost - ale v Česku cokoliv utajit…
No nevím.
@tejuho píše:
@Baslerinda ze jsme se byli podivat na Labe ti prijde jako kovbojka??Nejak nechapu.
Tak abys to pochopila, nemyslela jsem konkrétně tebe, ale celkově - někde zaprší, rozlije se voda, vyšplouchne pár zahrádek a sklepů ale jako každý rok to nikdo nečekal. Tradičně, že ano.
@nozu píše:
Teda to je děs. už přemýšlím, jak dojedu zítra do práce, protože dělám na Florenci. no, uvidím ráno. v nejhorším se snad s šéfem dohodnu na homeoffice… ale je to síla. a v Praze pořád leje jak z konve. radost bude mít asi jen ten můj mladší, bude řádit v kalužích.
A myslis, ze se vubec dostaneme ze Zbraslavi ![]()
Ja mam byt na CT, tak homeoffice nehrozi ![]()
@jenny.fields Bydlíme v centru asi km od toho co sem fotila, sme asi v pohodě, bydlíme ve druhém patře, já tu bydlím teprve chvilku tak nevím
@mroe to mě taky napadlo, že vlastně ani nedojedu na smíchov.
pak bych i mohla vystoupit o jednu stanici dřív..
a ty si nebereš práci domů
![]()
@Jura007 píše:
Kdybych byl dostatečně morbidní, tak bych asi s chlapam začal uzavírat sázky, jestli voda do metra nateče zas přes ty nešťastné kabelové ucpávky z 80. let… Někde na netu kolovaly „tajné“ závěry vyšetřovací komise ohledně zatopení metra. Gross(?) chtěl tu zprávu prohlásit za utajovanou skutečnost - ale v Česku cokoliv utajit…No nevím.
já se toho bojím. Z první ruky vím jak se třeba opravovala eletrika po povodních v metru. Čuchám zas Praho PRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮSER
@Blanka S nestraš. po povodních 2002 to bylo o nervy se po praze někam dostat. teď mám práci a vyzvedávání dětí ze školky a jeslí naplánované na minuty, takže pro mě by to byla dost nepříjemná komplikace v logistice… ale když jsem viděla záběry ze stavění protipovodňových hrází, tak kolegové na magistrátu opravdu lehounce zaspali. ale pořád je to rychlejší reakce než před 11 lety. musíme doufat!
Ma máme už vodu v chatě, u Berounky. Zatím tam nemůžeme, tak až to opadne, asi se budeme divit
Nejdřív dlouhá zima, teď zase propršené jaro, no nějak se mi to počasí moc nelíbí!
Já v 2002 bydlela v Praze na severním městě a jak bylo metro vyřazeno z provozu, měli jsme krásnou autobusovou linku přímo až do centra. Tenkrát jsme pod rouškou noci chodívali s kyblíkama k Vltavě šplouchat vodu do holešovické stanice, aby to tak rychle nevysychalo a my měli ten super bus co nejdéle ![]()
Nejnovější info..
V Praze vyhlášen stav nebezpečí, osm stanic metra je uzavřeno
V Praze soupravy metra osmi stanicemi jen projíždějí, uzavřena je přestupní stanice Florenc. Na trase C jsou dále uzavřeny stanice Nádraží Holešovice a Vltavská, na trase B pak Křižíkova, Invalidovna a Palmovka. Na trase A jsou uzavřené stanice Staroměstská a Malostranská.
Hm, tak podle mistnich stranek se uvazuje o mozne evakuaci obyvatel Zavisti, Lahovicek a Lahovic.
Hladina pry bude u nas kulminovat ZITRA v poledne.
„V Plzni-Božkově hrozí zaplavení výrobního areálu“, píše se na Novinkách. Z toho vyplývá, že v Berounce poteče zředěný fernet…
Ahoj Pražáci,
nejste někdo z Dejvic a nebo nevíte jak je Praha průjezdná autem? Ex tam včera odvezl holku a komunikuje pouze. „vše OK“. No tak nevím, jestli ji doveze do večera???
Z Bechyně jsem se přesunula do Prahy 8, to jsem si fakt pomohla
, aspoň, že jsme nakopci (Bohnice) ![]()
jinak Praha z velký části zavřená, metro nejede, některý linky (17) nejedou. Do města fakt jen v případě nutnosti!!
@Žirafátko Tak metro jede, ale někde se nedá vystoupit ani nastoupit ![]()