Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
2.6.13 14:48
@Blanka S píše:
Praha bez metra. Naštěstí jsem na RD. Když bylo zavřené mětro při povodních minule tak cesta Smíchov - Vršovice jsem byla rychlejc pěšky. Někdy jsem se nevešla do pěti tramvají hrůra snad to Praha nepodcení a nebude se to opakovat.

Kdybych byl dostatečně morbidní, tak bych asi s chlapam začal uzavírat sázky, jestli voda do metra nateče zas přes ty nešťastné kabelové ucpávky z 80. let… Někde na netu kolovaly „tajné“ závěry vyšetřovací komise ohledně zatopení metra. Gross(?) chtěl tu zprávu prohlásit za utajovanou skutečnost - ale v Česku cokoliv utajit… :think: No nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
2.6.13 14:49
@tejuho píše:
@Baslerinda ze jsme se byli podivat na Labe ti prijde jako kovbojka?? :think: Nejak nechapu.

Tak abys to pochopila, nemyslela jsem konkrétně tebe, ale celkově - někde zaprší, rozlije se voda, vyšplouchne pár zahrádek a sklepů ale jako každý rok to nikdo nečekal. Tradičně, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
2.6.13 14:50
@nozu píše:
Teda to je děs. už přemýšlím, jak dojedu zítra do práce, protože dělám na Florenci. no, uvidím ráno. v nejhorším se snad s šéfem dohodnu na homeoffice… ale je to síla. a v Praze pořád leje jak z konve. radost bude mít asi jen ten můj mladší, bude řádit v kalužích.

A myslis, ze se vubec dostaneme ze Zbraslavi :mrgreen:
Ja mam byt na CT, tak homeoffice nehrozi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.6.13 14:51

@jenny.fields Bydlíme v centru asi km od toho co sem fotila, sme asi v pohodě, bydlíme ve druhém patře, já tu bydlím teprve chvilku tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21534
2.6.13 14:52

@mroe to mě taky napadlo, že vlastně ani nedojedu na smíchov. :mrgreen: :mrgreen: pak bych i mohla vystoupit o jednu stanici dřív..
a ty si nebereš práci domů :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.6.13 14:52
@Jura007 píše:
Kdybych byl dostatečně morbidní, tak bych asi s chlapam začal uzavírat sázky, jestli voda do metra nateče zas přes ty nešťastné kabelové ucpávky z 80. let… Někde na netu kolovaly „tajné“ závěry vyšetřovací komise ohledně zatopení metra. Gross(?) chtěl tu zprávu prohlásit za utajovanou skutečnost - ale v Česku cokoliv utajit… :think: No nevím.

já se toho bojím. Z první ruky vím jak se třeba opravovala eletrika po povodních v metru. Čuchám zas Praho PRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮSER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21534
2.6.13 14:58

@Blanka S nestraš. po povodních 2002 to bylo o nervy se po praze někam dostat. teď mám práci a vyzvedávání dětí ze školky a jeslí naplánované na minuty, takže pro mě by to byla dost nepříjemná komplikace v logistice… ale když jsem viděla záběry ze stavění protipovodňových hrází, tak kolegové na magistrátu opravdu lehounce zaspali. ale pořád je to rychlejší reakce než před 11 lety. musíme doufat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.6.13 15:01

Ma máme už vodu v chatě, u Berounky. Zatím tam nemůžeme, tak až to opadne, asi se budeme divit :( Nejdřív dlouhá zima, teď zase propršené jaro, no nějak se mi to počasí moc nelíbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.6.13 15:02

Já v 2002 bydlela v Praze na severním městě a jak bylo metro vyřazeno z provozu, měli jsme krásnou autobusovou linku přímo až do centra. Tenkrát jsme pod rouškou noci chodívali s kyblíkama k Vltavě šplouchat vodu do holešovické stanice, aby to tak rychle nevysychalo a my měli ten super bus co nejdéle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
2.6.13 15:05

Nejnovější info..
V Praze vyhlášen stav nebezpečí, osm stanic metra je uzavřeno
V Praze soupravy metra osmi stanicemi jen projíždějí, uzavřena je přestupní stanice Florenc. Na trase C jsou dále uzavřeny stanice Nádraží Holešovice a Vltavská, na trase B pak Křižíkova, Invalidovna a Palmovka. Na trase A jsou uzavřené stanice Staroměstská a Malostranská.

http://www.novinky.cz/…zavreno.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
2.6.13 15:06

Hm, tak podle mistnich stranek se uvazuje o mozne evakuaci obyvatel Zavisti, Lahovicek a Lahovic.
Hladina pry bude u nas kulminovat ZITRA v poledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 15:13

„V Plzni-Božkově hrozí zaplavení výrobního areálu“, píše se na Novinkách. Z toho vyplývá, že v Berounce poteče zředěný fernet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
2.6.13 15:16

Ahoj Pražáci,
nejste někdo z Dejvic a nebo nevíte jak je Praha průjezdná autem? Ex tam včera odvezl holku a komunikuje pouze. „vše OK“. No tak nevím, jestli ji doveze do večera???

• Citovat
  • Upravit
4466
2.6.13 15:19

Z Bechyně jsem se přesunula do Prahy 8, to jsem si fakt pomohla :zed:, aspoň, že jsme nakopci (Bohnice) :zed:

jinak Praha z velký části zavřená, metro nejede, některý linky (17) nejedou. Do města fakt jen v případě nutnosti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
2.6.13 15:20

@Žirafátko Tak metro jede, ale někde se nedá vystoupit ani nastoupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová