Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6350
2.6.13 13:56

Všem koho se to týká, hodně štěstí :hug:. My jsme naštěstí všichni v bezpečí, jen na baráku co se budeme stěhovat je voda ve sklepě a manžel čerpá, ale to je asi celkem všude. Od rána docela s hrůzou sleduji a neumím si ani představit pocity těch, co už jednou zažili :hug:. Já si jen pamatuji Prahu po a jen doufám, že se počasí umoudří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.6.13 13:58

@jannina1 pevně doufám, že ne, ale věřme jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
2.6.13 14:00

My jsme z Prahy, naštěstí z Dejvic, takže mi jsme uplně v pohodě ale všem kterých se to týká držím palce :hug: Odpoledne až se prcek probudí chci zajít kouknout na vyhlídku jak vypadá řeka, zoo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.13 14:00

@mroe ted jsem koukala na video a to nevypadá moc dobře :,( :,( http://www.novinky.cz/…doprava.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
2.6.13 14:01

@jannina1 já myslím, že v roce 2002 se ve stejné situaci jako je dnes ještě nic pořádného nedělo :cert:. Dnes už je strach a nějaké opatření a zkušenost, tak snad ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
2.6.13 14:01
@jannina1 píše:
Holky, která jste z Prahy, myslíte, že se bude opakovat rok 2002?Vypadá to tak :,(

i to je možné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
2.6.13 14:02

My jsme z Prahy, lije tady už čtvrtý den, ovšem dnes už nemělo…dle ČHMÚ…kdyby ČHMÚ bylo schopno objektivně vyhodnotit a předpovědět počasí, tak by se protipovodňová opatření zaváděla už dříve. Není to o vyhánění turistů z Prahy, ale o předpovědích počasí…o shopnosti předpovědět počasí, takové jaké opravdu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 14:03

@samida Pokud si zkusíš vygooglit třeba „Krnov 1997“ nebo „Olomouc 1997“, tak ten pražský průplach o pět let později (i když jsem to sám viděl) ještě tolik škody nenapáchal. Dlažební kostky fuč a obrubníky vybočené o víc jak metr… Skoro jako kdyby tam projela tanková divize.
A nejhorší byl ten stálý zápach plesniviny a nikde ani kousek zelené travičky. Lidi tam šest týdnů v kuse jenom chlastali, na nic jiného nebyly myšlenky… Takže při jakékoliv povodni si říkám: zaplaťpámbu, jestli se nebude opakovat devadesátý sedmý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12593
2.6.13 14:04

@Prcek88 ale ja nechápu, proč si to vztahujes na sebe? 8o Napsala jsem svůj názor na to, ze se to dle me řeší pozdě, nevím, proč se zátarasy staví až dnes, to je všechno???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 14:05

A vůbec, děvčata - jestli některá sledujete postup oblačnosti na netu, tak prosím dejte odkaz, na jakých stránkách to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
2.6.13 14:05

Naštěstí nebydlíme u vody, ale takto dopadla naše zahrada. Nepřetržitě nám tu prší už druhý den a podle předpovědi jen tak nepřestane :-( zelenina i bylinky jsou již pod vodou..

Příspěvek upraven 02.06.13 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12593
2.6.13 14:06

@Etcetera78 asi máš pravdu, ale přijde mi to kontraproduktivní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.6.13 14:06

@bjetuschka Nestahuju v pohodě :lol: taky to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
2.6.13 14:09

@careynka ja jsem taky z Nera :mavam: Labe vypada v pohode, byli jsme se mrknout pred chvilkou.Tak snad to nepusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
2.6.13 14:09
@bjetuschka píše:
@Prcek88 ale ja nechápu, proč si to vztahujes na sebe? 8o Napsala jsem svůj názor na to, ze se to dle me řeší pozdě, nevím, proč se zátarasy staví až dnes, to je všechno???

To bylo asi na mě…názor nikomu neberu, ono když v tom člověk dělá, tak tomu alespoň trochu i rozumí. PS: Nejsem rodilý pražák, ale člověk, kterému před pár lety při povodních na Moravě zemřel člen rodiny a TV Nova nám vzkázala (při reportáži u nás - samozřejmě ze vzduchu - máme pro obyvatele špatnou zprávu, blíží se opět dešťové mraky, my (TV Nova) jim naštěstí můžeme ujet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová