Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, ja sice do prace metrem nejezdim, ale pochybuju, ze se nekam dostanu po Strakonicke. Bohuzel ze Zbraslavi jaksi jinudy MHD moc nejezdi. Jsem zvedava, kam zitra rano dojedu.
Holky nevíte o někom kdo je zasažený povodněmi a potřebuje věci na děti? Korčárek hluboký, oblečení, hračky? Nebo nějaká sbírka v Praze?
@Jura007 já vím, byla jsem v té oblasti (Krnov) o tři roky později a vím jak to tam vypadalo ještě tehdy
. Taky vím jak vypadal barák babičky manžela před 4 lety a že chlapi (nejen ti) nedělali nic jiného co píšeš
.
Jinak projet Prahou (Holešovice, Chuchle, Lahovice, Zbraslav) a to se nedalo do těch úplně nejvíc postižených míst byl taky pohled
.
http://www.yr.no/kart/#…
pro Prahu, ale najdes si tam i jina mista
tak koukam, ze to je Evropa… ale na techhle strankach jsou pomerne presny info, vyzkouseno
Příspěvek upraven 02.06.13 v 14:12
@Jura007 já koukám třeba sem http://hydro.chmi.cz/…ain_rain.php?…
@tejuho píše:
@careynka ja jsem taky z NeraLabe vypada v pohode, byli jsme se mrknout pred chvilkou.Tak snad to nepusti.
V Nera to je v pohodě, nic se tady neděje, u trojky školy máme jen zataženo, já nevím, že se ze všeho musí dělat kovbojka…
@Jura007 jo, u nás to byl děs…bydlela jsem ve vesnici kousek od Šumperka, vrtulník nám nad hlavama lítal pořád, nevěděli jsme, co je se zbytkem rodiny, několik naším známých bylo evakuováno..my měli jen štěstí v tom, že náš panelák byl na mírném kopečku, pokud by nebyl, máme to v bytě..garáže u paneláků byly komplet pod vodou..
@hvězdička25 to nebylo ma tebe, holky kliiiid
Hlavne ať jsme všichni v suchu a bezpečí ![]()
Západ Čech - Plzeň-jih - Chčije a chčije a chčije… předevčírem celý den, včera též a dneska snad taky ještě nepřestalo, dokonce i bouřku jsme si užili. Bydlíme v údolí a pár lidí už má pěkně zatopené baráky…hnus ![]()
@Etcetera78 Tak jsem si přehrál dnešní deštění - no a musím říct, že v Rakousku a v Sasku prší taky docela fest… tak je možné, že Bratislava a Berlín budou taky plavat. Navíc bratislavské sídliště Petržalka je za Dunajem, takže pomoc můžou poskytnout jedině Rakušáci.
@Dragobella No to už začíná být vážné… Ale snad zatím přestane pršet.
Tábor: My máme řeku přes silnici a pořád se tam chodim dívat jak to vypadá. Ještě necelých půl metru a je to na silnici. O kousek dál se už voda vylévá do silnice a policie ulici uzavřela… Tak jsem zvědavá jestli nás budou evakuovat…
Mám jet v půl páté do Prahy vlaken na Masaryčku a pak pokračovat z Florence metrem C do Letňan. Zpátky vlakem před desátou večer.
Tak nevím, zda to risknout
Pražáci, co myslíte?