Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35326
2.6.13 14:09

No, ja sice do prace metrem nejezdim, ale pochybuju, ze se nekam dostanu po Strakonicke. Bohuzel ze Zbraslavi jaksi jinudy MHD moc nejezdi. Jsem zvedava, kam zitra rano dojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
2.6.13 14:10

@Jura007 Zkus www.chmi.cz Já mám aplikaci přímo v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
2.6.13 14:10

Holky nevíte o někom kdo je zasažený povodněmi a potřebuje věci na děti? Korčárek hluboký, oblečení, hračky? Nebo nějaká sbírka v Praze?

• Citovat
  • Upravit
6350
2.6.13 14:11

@Jura007 já vím, byla jsem v té oblasti (Krnov) o tři roky později a vím jak to tam vypadalo ještě tehdy :(. Taky vím jak vypadal barák babičky manžela před 4 lety a že chlapi (nejen ti) nedělali nic jiného co píšeš :think:.
Jinak projet Prahou (Holešovice, Chuchle, Lahovice, Zbraslav) a to se nedalo do těch úplně nejvíc postižených míst byl taky pohled :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
2.6.13 14:11

http://www.yr.no/kart/#…
pro Prahu, ale najdes si tam i jina mista

tak koukam, ze to je Evropa… ale na techhle strankach jsou pomerne presny info, vyzkouseno

Příspěvek upraven 02.06.13 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.6.13 14:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
2.6.13 14:12
@tejuho píše:
@careynka ja jsem taky z Nera :mavam: Labe vypada v pohode, byli jsme se mrknout pred chvilkou.Tak snad to nepusti.

V Nera to je v pohodě, nic se tady neděje, u trojky školy máme jen zataženo, já nevím, že se ze všeho musí dělat kovbojka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
2.6.13 14:13

@Jura007 jo, u nás to byl děs…bydlela jsem ve vesnici kousek od Šumperka, vrtulník nám nad hlavama lítal pořád, nevěděli jsme, co je se zbytkem rodiny, několik naším známých bylo evakuováno..my měli jen štěstí v tom, že náš panelák byl na mírném kopečku, pokud by nebyl, máme to v bytě..garáže u paneláků byly komplet pod vodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
2.6.13 14:17

@hvězdička25 to nebylo ma tebe, holky kliiiid :-D Hlavne ať jsme všichni v suchu a bezpečí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
2.6.13 14:18

Rašínovo nábřeží v Praze..asi před hodinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
2.6.13 14:20

Západ Čech - Plzeň-jih - Chčije a chčije a chčije… předevčírem celý den, včera též a dneska snad taky ještě nepřestalo, dokonce i bouřku jsme si užili. Bydlíme v údolí a pár lidí už má pěkně zatopené baráky…hnus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 14:20

@Etcetera78 Tak jsem si přehrál dnešní deštění - no a musím říct, že v Rakousku a v Sasku prší taky docela fest… tak je možné, že Bratislava a Berlín budou taky plavat. Navíc bratislavské sídliště Petržalka je za Dunajem, takže pomoc můžou poskytnout jedině Rakušáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 14:22

@Dragobella No to už začíná být vážné… Ale snad zatím přestane pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
2.6.13 14:22

Tábor: My máme řeku přes silnici a pořád se tam chodim dívat jak to vypadá. Ještě necelých půl metru a je to na silnici. O kousek dál se už voda vylévá do silnice a policie ulici uzavřela… Tak jsem zvědavá jestli nás budou evakuovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.6.13 14:24

Mám jet v půl páté do Prahy vlaken na Masaryčku a pak pokračovat z Florence metrem C do Letňan. Zpátky vlakem před desátou večer.
Tak nevím, zda to risknout :think: Pražáci, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová