Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denisa 76 píše:
@Prcek88 je to šílený. Začila jsem povodně v roce 2002,když jsem byla v ČB a mám husinu jenom to vidím v telce.
U nás na severu taky nic moc pořád leje![]()
My máme dům kousek od Nechranické přehrady, ale jsme na kopci tak díky bohu nás to nevytopí.
Já taky na moravě to bylo šílené
Ahoooj, tak u nás ve městě to vypadá takto… Sedlčany okr. Příbram…
@careynka
jůůů koukám, že jsi rodila v mém rodném městě
Jinak se držte
![]()
Tak Ohře ve Varech už je vilitá, zatím to vzalo jen zahrádky, co vlastně leží v záplavovém pásmu, ale vody je tedy děsně. Naštěstí my jsme na kopci, ale tady jsou takové průtrže, že stojí voda i na louce, zem už to nepobírá.
@denisa 76 píše:
@careynka![]()
![]()
![]()
![]()
jůůů koukám, že jsi rodila v mém rodném městě
Jinak se držte
![]()
Myslis kadan? Ja jsem puvodne z CV ![]()
@Prcek88 ahoj, jak to vypadá u Litavky - intr, manažerka, spgš+obchodka? 2002 to bylo strašný…
@Prcek88 píše:
Já taky na moravě to bylo šílené
já ten den byla po odběru vajec a už nás nechtěli skoro nikam pustit. Pamatuju si, že jsme jeli a už jsme nepoznali kde je cesta a co pole a když jsme dorazili ke tchýni tak už houkaly sirény a nad městem vrtulník a zachranoval lidi ze střech..bože to byla hrůza
![]()
U nás dobrý, vodu tu nikde nemáme
ale našich to bude krutý, zahrada na úrovni Vltavy, dům tak metr a půl výš, protější břeh je vysoká skála, takže to jde jen k našim řeku mají tal 50 m od pozemku
ta stoletá voda byla tehdá v baráku cca do výšky co já – 180 cm, uvažovalo se jestli se dům zbourá komplet nebo se to opraví
@Prcek88 jj naštěstí ano…
bydlíme na kopci Díky bohu ![]()
Všem ostatním držím pěsti ![]()
Ahojky, tak já jsem z Budějc, Vltava se tu zatím docela drží v korytu, ale na jiných místech (před a za budějcema) se vylévá
Naši v Novohradských horách - tam je Stropnice, už mají „naštěstí“ jen zahradu a garáž pod vodou, teta má na chalupě cca metr vody…
- taky tam řádí Stropnice… sleduji stav Vltavy a ta má momentálně přes 4,5m (normálně kolem 130cm)… obě jsou na třetím stupni, furt prší a prý by měla ještě stoupat…
Stropnice má místo 50cm, 259cm
Jinak tohle foto: u nás Vltava v korytu - normálně je skoro poloviční
Je to focené v půl jedenácté, na fotkách na FB v 11:48 je voda ještě o cca metr víš. My jsme v suchu (6p:-) ), ale opravdu nezávidím těm, kde se to vyleje. Podle manžela naposledy takhle vysoko byla v roce 2002… ![]()
Já jsem u našich v rožnově pod radhoštěm a tady je slunečno a nikde žádná voda..