Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lo
6285
2.6.13 14:33

A to já chtěla jet do centa Prahy s kočárkem, kouknout do bývalé práce..ani náhodou..pokud to tak bude i další dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.6.13 14:35
@Jura007 píše:
@Dragobella V těchto dnech se totiž z Invalidovny do Ruzyně začíná stěhovat Vojenský historický archív. No a jestli ty spisy namočí podruhé… Potěš koště.

Juro, je to blbý, kousek bydlím a očekávám problémy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
2.6.13 14:36
@Jura007 píše:
@Dragobella V těchto dnech se totiž z Invalidovny do Ruzyně začíná stěhovat Vojenský historický archív. No a jestli ty spisy namočí podruhé… Potěš koště.

Ach jo, to zase bude škody :(

Juro, já používám tenhle radar nebo ještě tento a samozřejmě družici

Příspěvek upraven 02.06.13 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
2.6.13 14:36

Jak je to tedy s tím metrem? Je omezeno? Můj muž má jet zítra do Prahy do práce a jezdí přes Florenc, z Náměstí Republiky na Anděl.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
2.6.13 14:37

Aktuální stav MHD v Praze:
2. června 2013 14.13 hodin:
Dochází k omezení v provozu metra, soupravy pouze projíždějí následujícími stanicemi:

Trasa A: Staroměstská, Malostranská
Trasa B: Florenc, Křižíkova, Invalidovna, Palmovka
Trasa C: Florenc, Vltavská, Nádraží Holešovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
2.6.13 14:37
@Lo píše:
Jak je to tedy s tím metrem? Je omezeno? Můj muž má jet zítra do Prahy do práce a jezdí přes Florenc, z Náměstí Republiky na Anděl.. :think:

Podivej se rovnou na stranky dopravnich podniku, tam maji aktualni info o omezeni dopravy.Ale nejlip rano, muze byt vsechno jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.6.13 14:38

Díky, nikam nejedu už hlásí uzavření stanic metra :(
Je to děs. Držte se všichni, kterých se to týká. U nás naštěstí není žádná řeka.
@Prcek88 Doufám, že nebydlíš nikde u Berounky :hug: Máme chatu ve Stradonicích u nižbora, naštěstí na kopci, kam se voda nikdy nedostane. Ale u řeky je tam stará paní, které to vzalo dům v 2002, tak ji postavili nový. :( :( :( To nedopadne dobře. NAvíc tam postavili plno nových domů velmi blízko řeky, což nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 14:40

@Baslerinda Díky za info… Tak ještě „kousek vody“ - a je to v pytli. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
2.6.13 14:41
@jenny.fields píše:
Mám jet v půl páté do Prahy vlaken na Masaryčku a pak pokračovat z Florence metrem C do Letňan. Zpátky vlakem před desátou večer.
Tak nevím, zda to risknout :think: Pražáci, co myslíte?

FLORENC C již nejezdí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.6.13 14:43

@Prcek88 My tady teda povodně nemáme, v řece je vody dost, ale má ještě místo :nevim: Ale za to ve sklepě máme vodu, v pátek 30cm na 60ti m2 :zed: Ted je to uz lepsi, mamae nastesti cerpadlo. Ale v okoli po polich, loukach stoji voda, ve skarpach stoji voda, vcera vecer byla misty i na hlavni silnici rozlita(ale jen par cm)… Ted jedeme na návštvu, tak jsem zvědavá

@alsem cože??? my tu máme 10st a prší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.6.13 14:44

Praha bez metra. Naštěstí jsem na RD. Když bylo zavřené mětro při povodních minule tak cesta Smíchov - Vršovice jsem byla rychlejc pěšky. Někdy jsem se nevešla do pěti tramvají hrůra snad to Praha nepodcení a nebude se to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Praha bez metra. Naštěstí jsem na RD. Když bylo zavřené mětro při povodních minule tak cesta Smíchov - Vršovice jsem byla rychlejc pěšky. Někdy jsem se nevešla do pěti tramvají hrůra snad to Praha nepodcení a nebude se to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569

Já mám vytopený sklep :( Sice nic hrozného oproti jiným, ale i tak :roll: A stále prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
2.6.13 14:47

@Baslerinda ze jsme se byli podivat na Labe ti prijde jako kovbojka?? :think: Nejak nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21538
2.6.13 14:48

Teda to je děs. už přemýšlím, jak dojedu zítra do práce, protože dělám na Florenci. no, uvidím ráno. v nejhorším se snad s šéfem dohodnu na homeoffice… ale je to síla. a v Praze pořád leje jak z konve. radost bude mít asi jen ten můj mladší, bude řádit v kalužích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová