Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to já chtěla jet do centa Prahy s kočárkem, kouknout do bývalé práce..ani náhodou..pokud to tak bude i další dny
@Jura007 píše:
@Dragobella V těchto dnech se totiž z Invalidovny do Ruzyně začíná stěhovat Vojenský historický archív. No a jestli ty spisy namočí podruhé… Potěš koště.
Juro, je to blbý, kousek bydlím a očekávám problémy ![]()
@Jura007 píše:
@Dragobella V těchto dnech se totiž z Invalidovny do Ruzyně začíná stěhovat Vojenský historický archív. No a jestli ty spisy namočí podruhé… Potěš koště.
Ach jo, to zase bude škody ![]()
Juro, já používám tenhle radar nebo ještě tento a samozřejmě družici
Příspěvek upraven 02.06.13 v 14:36
Jak je to tedy s tím metrem? Je omezeno? Můj muž má jet zítra do Prahy do práce a jezdí přes Florenc, z Náměstí Republiky na Anděl.. ![]()
Aktuální stav MHD v Praze:
2. června 2013 14.13 hodin:
Dochází k omezení v provozu metra, soupravy pouze projíždějí následujícími stanicemi:
Trasa A: Staroměstská, Malostranská
Trasa B: Florenc, Křižíkova, Invalidovna, Palmovka
Trasa C: Florenc, Vltavská, Nádraží Holešovice
@Lo píše:
Jak je to tedy s tím metrem? Je omezeno? Můj muž má jet zítra do Prahy do práce a jezdí přes Florenc, z Náměstí Republiky na Anděl..
Podivej se rovnou na stranky dopravnich podniku, tam maji aktualni info o omezeni dopravy.Ale nejlip rano, muze byt vsechno jinak.
Díky, nikam nejedu už hlásí uzavření stanic metra ![]()
Je to děs. Držte se všichni, kterých se to týká. U nás naštěstí není žádná řeka.
@Prcek88 Doufám, že nebydlíš nikde u Berounky
Máme chatu ve Stradonicích u nižbora, naštěstí na kopci, kam se voda nikdy nedostane. Ale u řeky je tam stará paní, které to vzalo dům v 2002, tak ji postavili nový.
To nedopadne dobře. NAvíc tam postavili plno nových domů velmi blízko řeky, což nechápu ![]()
@Baslerinda Díky za info… Tak ještě „kousek vody“ - a je to v pytli. ![]()
@jenny.fields píše:
Mám jet v půl páté do Prahy vlaken na Masaryčku a pak pokračovat z Florence metrem C do Letňan. Zpátky vlakem před desátou večer.
Tak nevím, zda to risknoutPražáci, co myslíte?
FLORENC C již nejezdí ![]()
@Prcek88 My tady teda povodně nemáme, v řece je vody dost, ale má ještě místo
Ale za to ve sklepě máme vodu, v pátek 30cm na 60ti m2
Ted je to uz lepsi, mamae nastesti cerpadlo. Ale v okoli po polich, loukach stoji voda, ve skarpach stoji voda, vcera vecer byla misty i na hlavni silnici rozlita(ale jen par cm)… Ted jedeme na návštvu, tak jsem zvědavá
@alsem cože??? my tu máme 10st a prší ![]()
Praha bez metra. Naštěstí jsem na RD. Když bylo zavřené mětro při povodních minule tak cesta Smíchov - Vršovice jsem byla rychlejc pěšky. Někdy jsem se nevešla do pěti tramvají hrůra snad to Praha nepodcení a nebude se to opakovat.
Praha bez metra. Naštěstí jsem na RD. Když bylo zavřené mětro při povodních minule tak cesta Smíchov - Vršovice jsem byla rychlejc pěšky. Někdy jsem se nevešla do pěti tramvají hrůra snad to Praha nepodcení a nebude se to opakovat.
Já mám vytopený sklep
Sice nic hrozného oproti jiným, ale i tak
A stále prší.
@Baslerinda ze jsme se byli podivat na Labe ti prijde jako kovbojka??
Nejak nechapu.
Teda to je děs. už přemýšlím, jak dojedu zítra do práce, protože dělám na Florenci. no, uvidím ráno. v nejhorším se snad s šéfem dohodnu na homeoffice… ale je to síla. a v Praze pořád leje jak z konve. radost bude mít asi jen ten můj mladší, bude řádit v kalužích.