Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15814
2.6.13 16:41
@Lo píše:
Lidi a v Praze prší??? Já bydlím 30 minut od Prahy a tu nic..byla jsem ted nakoupit, je zataženo, ale neprší..

jj, v Praze prší, u nás celý den. i jsem mámě tvrdila, že ne, u nás neprší, ale pak jsem vylezla na balkon a on to nebyl vyloženě slejvák, ale soustavný drobný déšť. občas mezitím drobným zaprší pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
2.6.13 16:46

@tonj Já bych se bála taky. Proto nechápu proč s tebe dělá hysterku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.6.13 16:51

@Black Tears Protože on je k posrání klidnej, jen tak ho něco nerozhodí, kdežto já jsem jak na pérkách, takže občas dochází k třenicím. Navíc jsem měla jet na zkoušku a on chce abych už to měla hotový, protože pokulhává domácnost a musí se víc starat o mládě :jazyk: Ale fakt mě naštval :evil:

• Citovat
  • Upravit
3800
2.6.13 16:54

@tonj A máš ještě nejaký termín? Jinak se nedivím, že tě naštval. A já si myslím, že to ještě chvíli vydrží. Za ty povodně ty nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.6.13 16:58

@Black Tears Ale jo, termíny mám, sice budu ve skluzu :cert: ale nic tak strašnýho se neděje.

• Citovat
  • Upravit
3800
2.6.13 17:01

@tonj Aha teď říkají v tv, že primátor nedoporučuje jet do Prahy.

Jinak já mám tam jet ve čtvrtek tak snad už bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
2.6.13 17:03

@Black Tears Já bych jela na další v pátek, tak už to bude snad taky ok, největší prd. l je, že to je zkouška z meteorologie :lol: Jinak už déšť snad nehlásí, tak se to snad zklidní :cert:

• Citovat
  • Upravit
3800
2.6.13 17:11

@tonj Určitě jeď až v pátek. Budeš potom klidnější. Aspoň já bych byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.6.13 17:17

@tonj tak zkoušejícímu napiš maila, že nemůžeš přijet, třeba ti to dá za detailní popis situace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.6.13 17:25

Neratovice a Labe, ještě je to v korytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martin0001
2.6.13 17:26

Na zkoušku jeď. Jsi jenom před ní nervozní a tak hledáš důvod pro odložení. Zítra se určitě do Suchdola dostaneš.

• Citovat
  • Upravit
15674
2.6.13 17:29
@martin0001 píše:
Na zkoušku jeď. Jsi jenom před ní nervozní a tak hledáš důvod pro odložení. Zítra se určitě do Suchdola dostaneš.

No já nevím, voda v Praze má kulminovat až zítra, takže bych si tím zas tak jistá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
2.6.13 17:34

Písečáci

Ahojda všem!!! :mavam:
Tak u nás je to momentálně docela špatný :,( Na Písecku se vylil rybník, takže zatím jedna vesnička odříznutá a pokračuje to dál, konkrétně v naší vesničce
okolní rybníky totálně plný a bohužel pořád a pořád prší :( :( :( dokud půjde elektřina tak to bude fajn, stačí se odčerpávat voda, ale jestli se vypne tak jsme i my okolní vesničky v pr… Všem co prožívají to samé držím palce a myslíme na vás! :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.6.13 17:36

Ahoj tak sme se šly podívat k řece, přes most se už neprojde
Neprší to je hlasvní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.6.13 17:38
@Prcek88 píše:
Ahoj tak sme se šly podívat k řece, přes most se už neprojde
Neprší to je hlasvní

v Nera uz zase prsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová