Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stazinka09
Tak snad neni takovej vůl, že by dítko vystavoval nějakýmu nebezpečí, ne? Držim palce, ať je vše v pořádku. Umim si představit jak ti je, taky mám exáka takhle „v pohodě“
![]()
@stazinka09 píše:
Bydlí kousek od Hradčanský a potřebuje se dostat na Černý most a pak už pojede dál, odtamtud by to mělo být v pohodě. Jezdí různě přes Prahu.
Hradčanská je nahoře, tak by to tam mělo být, jak píše on OK ![]()
Haha, tak tohle mě dostalo..teď jsem na ČT24 četla, že stavba protipovodňovejch zábran zabere „AŽ“ 50 hodin..to snad neni ani možný, jaký to jsou hovada
![]()
@Jura007 Kdo zažil na vlastní kůži 97, tak se mu to vždycky při vytrvalém neustávajícím dešti vybaví. Nikdy nezapomenu, jak jsme v Otrokovicích objížděli na loďce fabriky…A dokonalý zážitek byl „zpětný tok“. To když se Morava vlévala do Dřevnice ![]()
České Budějovice…stavějí se protipovodnové hráze..je tu 3 stupen…začínají upouštět Lipno..takže do 3hodin tu budemem mít veselo
.Hlásí v rozhlase aby si lidi nakoupili zásoby takže ted neseženete nic od pečiva-lidi šílí jak v roce 2002..Český Krumlov taky šílenost. Fotka z dlouhého mostu na elektrárnu..
@Black Tears píše:
Je tady někdo z Planý nad Lužnicí? Jak to tam vypadá?
je to zavřený, rozlil se Farský rybník, cesta neprůjezdná :/
@Dragobella @Vichrice
to je fakt, tak snad jo
ale já už mu po různých extempore nevěřím ani nos mezi očima. Hlavně ji mohl včera vzít k babině úplně na druhou stranu od nás a bylo by to úplně v pohodě, tam je klid. Ale tak to je už OT.
díky za zprávy takhle přes net to vypadá děsivě, tak držím palce i vám v Praze
Tak metro jezdí a podle mě jezdit bude, jen jsou zavřené stanice metra..a to jen některé… zase bych až tak neplašila. Některé tranvaje jsou taky odkloněné na jiné tratě.
My bydlíme v Nuslích, kousek od Botiče
a pořád chčije a chčije. V pět mi má přijet mamka z Jeseníku na Florenc a teď jsem na seznamu četla, že je snad uzavřená ![]()
@Jura007 píše:
„V Plzni-Božkově hrozí zaplavení výrobního areálu“, píše se na Novinkách. Z toho vyplývá, že v Berounce poteče zředěný fernet…
beru kanystr a mažu ochutnávat ![]()
Jinak k věci: před dvěma hodinami jsem přijela od Máchova jezera - týden mrholení prokládaného s deštěm, všechno promáčené, stromy sesunuté na silnici… v Mělníku Labe s Vltavou plné až po vršek, ale zatím v korytu.
Hlavně zbytečně neriskujte a neblbněte, ať se vám nikomu nic nestane. Manžel pro nás chtěl jet do Prahy, ale naštěstí jsem ho přemluvila, protože by se sem z Bechyně těžko dostal a nechci, aby ještě zůstal někde v busu nebo vlaku viset ![]()
Dávejte na sebe pozor! A všem zasaženým držím palce ![]()
Metro aktuálně:
2. června 2013 14.13 hodin:
Dochází k omezení v provozu metra, soupravy pouze projíždějí následujícími stanicemi:
Trasa A: Staroměstská, Malostranská
Trasa B: Florenc, Křižíkova, Invalidovna, Palmovka
Trasa C: Florenc, Vltavská, Nádraží Holešovice
My jsme se pred pulrokem odstehovali z Hostinneho u Vrchlabi, tak jsme rano koukali na tv co se tam deje
no je to hrozny http://www.youtube.com/watch?…
Hlavne doufam teda, ze tu vodu zvladne prazska ZOO..drzim pesti a nejen ji samozrejme vsem co „bojuji“ s vodou ![]()