Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Verčo ![]()
Moc zdravím všechny Písečáky! Myslím na vás. Už nikdy nechci vidět rozbořený náš Starý most. Jednou to stačilo, trochu bojím. V tý „zaprděný“ Praze to dneska vypadá taky bledě.
Ještě, že jsem na rodičovský a zítra se nikam nemusím přesouvat.
Tou vesnicí myslíš Myšenec u Protivína? V Putimi to také bude asi hodně špatné, chjo, Blanice.
@verca.d ahoj Verčo, zrovna jsem hledala, zda tu někdo nenapíše z Písecka!! Dcera jede zítra na školu v přírodě a to do obce zvané Štědronín, okres Písecko. Chtěla jsem se tě zeptat, jestli mi můžeš říct, jak to v tomto okolí vypadá, jsme z Prahy a učitelka považuje zrušení švp za zbytečné
že prý je objekt na kopci.. budu moc ráda za jakékoliv info.
@martin0001 píše:
Na zkoušku jeď. Jsi jenom před ní nervozní a tak hledáš důvod pro odložení. Zítra se určitě do Suchdola dostaneš.
Hm, já jsem naučená, ráda bych to měla za sebou. Bydlím v Pardubicích, zk. je od devíti, v kolik myslíš, že bych měla vyrazit, pokud budu počítat, že v Pze budu muset jet objížďkou, nemluvě o tom, kdyby uzavřeli metro? Normálně pokud všechno frčí cesta trvá 2 a půl. hodiny?
Zítra od 5h bude částečně zavřené metro:
Dejvická - Náměstí Míru
Pražského povstání - Ládví
Smíchov - Českomoravská
Mamago, jedou určitě do tábořiště Štědronín-Plasy, to je vysoko nad přehradou, před vodou OK. Jsem tam jezdila na dětské tábory:-) Akorát přibalit holínky, pláštěnku, a něco na klíšťata.
Celkově areál je pěkný, předpokládám, že budou bydlet v hlavních zděných budovách.
@summersun : díky za pozdrav ![]()
@Mamango : posílám pár fotek jak to vypadá u nás
docela bledě a voda pořád stoupá. Stále prší. Fotky jsou pořízené od kamaráda, před chvilkou mi je poslal. Vesnička Veselíčko, od nás 2,5km na prvním obrázku je odříznutá. Tou se nedá projet… Švagr je 7km od Českých Budějovic, v baráku má 10čísel vody a na zahradě metr vody
![]()
Před chvilkou jsem četla na netu, že se protrhla i hráz Jordánu v Táboře…takže já bych našeho kluka asi na žádný výlet do této oblasti nepustila ![]()
@Dragobella píše:
Tak v Praze po asi hodinový pauze zase hustě prší![]()
![]()
Přesně tak, bohužel ![]()
Je to síla…
Myslím moc na všechny, kdo jsou v inkriminovaných oblastech…
My jsme naštěstí v bezpečné oblasti
@martin0001 píše:
Na zkoušku jeď. Jsi jenom před ní nervozní a tak hledáš důvod pro odložení. Zítra se určitě do Suchdola dostaneš.
Tak pane chytrý, zavřené metro a zavřená silnice v Podbabě, takže se na to můžu… ![]()
@tonj Já myslím, že pokud se dostaneš do 7:30 na hlavák, tak to do devíti stihneš. Místo metra můžeš jet na kulaťák tramvají… a ta busová objížďka pojede do Suchdola maximálně o takových 10 minut déle.
Zítra uzavřené metro od Smíchova, muž maká na Andělu, musí se tam nějak dostat bud z Dejvické, nebo Zličína..Z Dejvic snad tramvají?
@verca.d @summersun holky děkuju
mně právě zneklidňuje, jak se tam dostanou..
jo, je to tábořiště štědronín u té nádrže, já to tam neznám, ani nikoho z této oblasti.. nejlepší by bylo, kdyby to přesunuli ![]()
@martin0001 píše:
@tonj Já myslím, že pokud se dostaneš do 7:30 na hlavák, tak to do devíti stihneš. Místo metra můžeš jet na kulaťák tramvají… a ta busová objížďka pojede do Suchdola maximálně o takových 10 minut déle.
Já zažila dopravu při povodních v roce 2002. Možná bude zajištěna objízdná trasa, ale takových lidí, co se budou potřebovat někam dostat, bude víc. Z vlastní zkušenosti vím, že co pojme metro, tak povrchová doprava těžko zvládne, takže zpoždění může být i hodinové. Já tenkrát jela skoro normálně, ale tou mou trasou jelo takové kvanto lidí, kteří tak normálně nejezdili, že jsem měla problém dostat se do třetí tramvaje v pořadí. Přijela jsem s hodinovým zpožděním, cesta by mi normálně trvala půl hodiny.