Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MisaHanuska ted říkali, že postupně budou zavírat, takže ještě jede, no ![]()
@Žirafátko píše:
jinak Praha z velký části zavřená, metro nejede, některý linky (17) nejedou. Do města fakt jen v případě nutnosti!!
metro zatím jezdí, „jenom“ jsou zavřené některé stanice.
@stazinka09
Dejvice nevim, řekla bych, že ty by mohly bejt v pohodě, ale dole podél Vltavy bych si tak jistá nebyla. Co se týče dopravy autem, nooo, asi to bude dobrodrůžo časem. V tuhle chvíli si myslim, že to autem až na ty rizikový oblasti nebude tak hrozný, ale nevim.
Všem, co bydlí v zasažených oblastech přeju jen to nej.. já zažila děčín 2002, kdy mě hasiči tahali za nohu z postele ( po noční, byt přímo u řeky, já nic netušila).. takže vím, jaké to je. Já teď dostala zprávu od známých, naštěstí bydlí sice na jihu (tábor, budějice a okolí), ale v zóně mimo záplavy.. Našim na severu plave zahrada, ale byt mají v pořádku, takže zahrada se neřeší…
Tak abych vnesl trochu optimismu… V Brně definitivně modro a při pohledu směr Tišnov a Kuřim vidím, že i okolo se to trhá. Takže Moravu by snad mohla čekat klidná noc.
@stazinka09 píše:
Ahoj Pražáci,
nejste někdo z Dejvic a nebo nevíte jak je Praha průjezdná autem? Ex tam včera odvezl holku a komunikuje pouze. „vše OK“. No tak nevím, jestli ji doveze do večera???
A kde přesně je? Je omezena doprava z Dejvice na Podbabu, kolem řeky asi nepouštějí nic.
A kdyby někdo ve vašem okolí akutně potřeboval oblečky na děti (tři měsíce až rok), ať se ozve. Pošta snad bude fungovat normálně.
@Jura007 píše:
„V Plzni-Božkově hrozí zaplavení výrobního areálu“, píše se na Novinkách. Z toho vyplývá, že v Berounce poteče zředěný fernet…
Jinak Bechyně šílený. Všechno u řeky je pod vodou (původně Pod Skalou), Kaplice a okolí - Malše vylitá, ale není to tak děsný, některý vesnice odřízlý a prý furt strašně prší
@Dragobella
dík. Začínám chytat tenzi, sleduju to jen na netu, jeho nemá smysl se dál ptát. No tak nezbývá než doufat.
@Jura007 píše:
Tak abych vnesl trochu optimismu… V Brně definitivně modro a při pohledu směr Tišnov a Kuřim vidím, že i okolo se to trhá. Takže Moravu by snad mohla čekat klidná noc.
Kéž bys měl pravdu a nepřišlo na Moravu nic. Ale taťka (Břeclav) po telefonu říkal, že to tam vypadá dobře
snad i zůstane ![]()
@Jura007 píše:
„V Plzni-Božkově hrozí zaplavení výrobního areálu“, píše se na Novinkách. Z toho vyplývá, že v Berounce poteče zředěný fernet…
Tak na zahřátí, blbej humor ![]()
@nozu To jsou takové ty vtipy ze zoufalství… Po obědě se mně zase vybavily Troubky na Hané, takže tak…
@Vichrice nepřihlášená píše:
A kde přesně je? Je omezena doprava z Dejvice na Podbabu, kolem řeky asi nepouštějí nic.
Bydlí kousek od Hradčanský a potřebuje se dostat na Černý most a pak už pojede dál, odtamtud by to mělo být v pohodě. Jezdí různě přes Prahu.