Povodně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12959
3.6.13 00:04

@careynka Ty jo, držte se!

To je hroznej mazec. Já byla večer kouknout u našich k základce, kam jsem chodila a most byl celej pod vodou, že ani nebyl vidět 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.6.13 00:05
@Alyss píše:
@careynka Ty jo, držte se!To je hroznej mazec. Já byla večer kouknout u našich k základce, kam jsem chodila a most byl celej pod vodou, že ani nebyl vidět 8o

je to hrozny…ja musim pobrat dve spici deti a ctyri velky psy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
3.6.13 00:07

Holky, všechny, kterých se to týká, držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
3.6.13 00:08

Bechyně fakt mazec, já jsem s dětma na P8, takže na kopci (Bohnice)…manžel v Bechyni, ale nahoře na skále. Štve mě, že nemůžu pomoct :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
3.6.13 00:10

Carey :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.6.13 00:17
@Žirafátko píše:
Carey :hug:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
3.6.13 00:19

Budu se opakovat, ale moc na vás všechny, které trápí velká voda myslím a držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.6.13 03:06

Jak to čtu, běhá mi mráz po zádech :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.6.13 04:07

@Jazz27 Je to děsný. :( Nemůžu spát, musím to nonstop sledovat, snad se dopoledne ještě dostanu přes most, na kopec. Jinak se tu u vody ukoušu, už e pomalu odstavuje proud, plánuje se i plyn. Pražská zoo už je taky dole zatopená. Přestávám věřit odhadům… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
3.6.13 04:32

@Litta
Taky nemuzu spat. My jsme utekly jeste vecer k mame. U nas na Praze 5 probiha evakuace asi ted podle zprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
3.6.13 05:22

Taky jsem toho moc nenaspala…byla jsem s mimcem na vikend s rodici na chalupe a ted jsem zustala u nich odriznuta protoze ze do prahy nedostanu pres hostivarske namesti a bojim se to objizdet, asi tam bude hrozny zmatek a ja jsem naprosto neschopna ridicka…ja vazne nevim co se to posledni roky deje…nas se osobne zaplavy nikdy nedotkly…bydlime na kopci a snad ani letos nic nehrozi, ale predstava ze jdu s miminkem a psem nekam do telocvicny je strasna…myslim na vsechny kterych se to tyka… :hug: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.6.13 05:26

[Co myslíte, omluví mi neúčast na zkoušce? Naše fakulta se k tomu ještě absolutně nevyjádřila, přestože ostatní fakulty UK se nejen sešly, ale i rozhodly, zda budou výuku úplně rušit, nebo bez problémů omlouvat. Nerada bych přišla o termín, ale zároveň po té bezesné noci a s nejistotou, co se ještě bude dít… :nevim: ]

Všem zatopeným posílám spoustu sil a víry - zase se vše postupně dá do pořádku, nejdůležitější jsou vaše životy! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
3.6.13 05:54

@Litta a kde studujes? Ja myslim, ze urcite omluvi…muj tata jel ted na cvut ze maji statnice ale tak kdyz se tam nekdo nedostane jsem si jista ze mu termin nenechaji propadnout…jsem zvedava, jak se do dejvic dostane on, pojede pry pres letiste :( a manzel uci na lf a ten terminy taky omluvi…to je proste vyjimecna situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.6.13 06:12

@KlarkaK 1.LF, už smolím mail sekretářce ústavu, snad budou chápaví. Díky za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
3.6.13 06:48

@Litta ja myslim, ze te urcite bez problemu omluvi…ono kdo vi jestli se dostavi vyucujici :-( je to mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová