Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je hrozny, to neni voda ve meste, ale mesto na vode
a clovek proste neudela vubec nic ![]()
@Didian To ja mela taky a strasne tem lidem drzim pesti, at to preckaji hlavne ve zdravi…tolik let uz jsou zaplavy a ten stat proste neudela poradny zabrany..hlavne, ze se cpou penize kdo kravin ![]()
Je to hrozné pořád prší a prší kdyby aspon přestalo včera jsme se byli dívat na vltavu na výtoni a nic hezkého to nebylo a dnes to budeještě horší šla bychs e kouknou znova alenevím no.
PŘÍBĚH ZE ZATOPENÉ OBCE: Pomozte nám, voda nás odřízla od světa. Děti nemají co jíst a pít
Rozbouřený potok Výrovka odřízl na Kolínsku několik obcí od světa. Lidé se nemohou dostat pro pitnou vodu a základní potraviny.
„Prosíme, pomozte nám. Jsme naprosto odříznutí od okolního světa. Zatím nám nikdo nepomohl,“ zavolala před 10. hodinou do redakce TV Nova obyvatelka Dobřichova. Podle ní je situace v okolí Peček na Kolínsku naprosto katastrofální.
Už včera se tam rozbouřil jindy klidný potok Výrovka. Zaplavil obce Plaňany, Radim, Dobřichov, Toužim a Kuřim. Situace se ještě zhoršila, když povolily hráze rybníků, které na potoku leží.
„Půlku obce stihli hasiči evakuovat. Nás tu nechali napospas. Obchody jsou zavřené, nikam se nedostaneme, všechny cesty jsou zaplavené. Máme hlad a žízeň. Děti pláčou a my nevíme, co dělat. Prosili jsme hasiče, aby nám sem poslali pitnou vodu, ale ti nám zatím nepomohli,“ dodala žena.
@Hanka79 píše:
PŘÍBĚH ZE ZATOPENÉ OBCE: Pomozte nám, voda nás odřízla od světa. Děti nemají co jíst a pítRozbouřený potok Výrovka odřízl na Kolínsku několik obcí od světa. Lidé se nemohou dostat pro pitnou vodu a základní potraviny.
„Prosíme, pomozte nám. Jsme naprosto odříznutí od okolního světa. Zatím nám nikdo nepomohl,“ zavolala před 10. hodinou do redakce TV Nova obyvatelka Dobřichova. Podle ní je situace v okolí Peček na Kolínsku naprosto katastrofální.
Už včera se tam rozbouřil jindy klidný potok Výrovka. Zaplavil obce Plaňany, Radim, Dobřichov, Toužim a Kuřim. Situace se ještě zhoršila, když povolily hráze rybníků, které na potoku leží.
„Půlku obce stihli hasiči evakuovat. Nás tu nechali napospas. Obchody jsou zavřené, nikam se nedostaneme, všechny cesty jsou zaplavené. Máme hlad a žízeň. Děti pláčou a my nevíme, co dělat. Prosili jsme hasiče, aby nám sem poslali pitnou vodu, ale ti nám zatím nepomohli,“ dodala žena.![]()
Bože
![]()
@Hanka79 Já doufám, že se to nějak uklidní, ale tady v Praze furt prší. Snad to postižení lidé přečkají v pořádku.
@Didian No je to hrozny samy lepsi zpravy a hlavne jak to ted detem vysvetlit kdyz jsou treba rok dva stary…hrozny…to je pomalu jak konec sveta ![]()
@Hanka79 Já furt nějak doufám, že přestane pršet a bude klid, ale vůbec to tak nevypadá. Vypadá to čím dál tím víc horší. Hlavně mě zužuje taková bezmoc..
Holky aktuální info z Písku-Otava normální hladina 80 cm, dneska je to měřené v 11.00 a má 515 cm, stále tu prší a evakuuje se oblast okolo řeky
@Didian No prave, ja jsem kousek od Mlade Boleslavy a tady taky porad prsi i celou noc, chvilku prsi slabe a pak provazy…ale jinak jsme v suchu a v pohode oproti jinym… ![]()
@Didian bydlím nad řekou, k nám to snad nevystoupá, navíc 3. patro ale mam řeku asi 20m od nás, koukám na ní z okna
@dituleska píše:
@Didian bydlím nad řekou, k nám to snad nevystoupá, navíc 3. patro ale mam řeku asi 20m od nás, koukám na ní z okna
Ahoj jsem z Pěníku rohovej, koukám taky. V televizi informujou a nevypadá to vůbec dobře sakra. Taky jsme vysoko v 7p. ale jestli vypnou proud, vodu tak jsme víš kde, držte se je to nepříjmný pohled ![]()