Povodně - ZOO Ústí nad Labem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
3.6.13 13:33
@martina.se píše:
@anickadomnik zoo aktuálně zcela uzavřena, podívej se na jejich stránky, mají tam přesně napsané, co se kdy kde bude dít. Ale ten úklid nwm.. záleží na rozsahu :think: jinak právě otevírají dle rozsahu.. mrkni: http://www.zoopraha.cz/…-zoo/novinky

děkuju za odkaz budu to sledovat za pár dní snad bude jasno, teď mám dilema jestli zaplatit nebo nezaplatit… zavolám zítra do školy a domluvím se rovnou tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.13 13:35

@anickadomnik neplatila bych, dle mého je to aktuálně zbytečné, mrkni na fotky.. pokud jsou rozumní, zruší to sami :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
3.6.13 13:37

Jsem přímo z Ústí a děcko bych určitě NEposlala! Jsem učitelka a ve 12 nás pustili všechny domů, i učitele, ale hlavně děti, není to sranda.

• Citovat
  • Upravit
8151
3.6.13 13:38

@martina.se právě podle fotek mi je celkem jasné že nepojedou, teď jsem se ptala kluka a prý paní učitelka říkala že by jeli někam jinam ale už neví kam, radši nejdřív zjistím co a jak a pak pošlu peníze, to počasí je fakt na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.6.13 13:40

Já myslím, že učitelé taky sledují situaci a nebudou riskovat. Na výlet se dá jet i jindy a jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.6.13 13:42

Teda ne že bych dětem nepřála výlety, ale v době, kdy krizový štáb ČR vyhlašuje v mediích stav pohotovosti, vyzývá lidi, aby nikam do odvolání zbytečně nejezdili, tak učitelky slibují dětem výlety, které nejsou ani z 50% schopné splnit…nikdo přeci neví, co bude za týden, jak budou vypadat mosty, silnice :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.6.13 14:03

@zoubky Do ZOO vůbec nemusíš jet kolem vody. Pokud by výlet byl, syna bych pustila. Předpokládám, že učitelky mají rozum a zbytečně by neriskovaly. Ovšem vzhedem k předpovědi pochybuju, že ve středu bude počasí na výlet. Nevím, jak jinde, u nas při neprizni počasí výlety ruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.6.13 14:15

Holky, moc všem děkuju!!
Mrňous bude muset výlet se školkou oželet, já se fakt bojím.
Navíc má být i hnusně a přiznám se, že trnu při každém jejich výletě, ti prcci jsou jak stádo blech a učitelky obdivuju, že ještě nikdy nikoho neztratily a to zatím vždy jezdili v pohodovém počasí.
Uděláme si válecí den a do ZOO vyrazíme jindy. Díky!!
A všem místním zatopeným nebo ohroženým- hlavně pevné nervy a děti pod křídly, nebo sukněmi! :hug:

Příspěvek upraven 04.06.13 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.6.13 16:00

Tak na internetových stránkách školky právě vyskočila informace, že změnili cíl výletu a chystají se do ZOO Plzeň. :roll: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.6.13 18:39

@Hanulínek no to je trochu z bláta do louže. Čím ty učitelky přemýšlej, tahat děti na výlet v tomto počasí a v této situaci :roll:. Vždyť řeky zdaleka neřekly poslední slovo a vyjíždět někam s autobusem plným dětí, fakt nerozum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
3.6.13 18:48
@Hanulínek píše:
Tak na internetových stránkách školky právě vyskočila informace, že změnili cíl výletu a chystají se do ZOO Plzeň. :roll: :zed: :nevim:

tam jak dneska kvůli podmáčenému terénu spadl strom a utekly tygři? trochu nelogické ne? Já jsem se rozhodla že náš na výlet nepojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
3.6.13 22:30
@Hanulínek píše:
Tak na internetových stránkách školky právě vyskočila informace, že změnili cíl výletu a chystají se do ZOO Plzeň. :roll: :zed: :nevim:
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Já bych dítě nepustila, do ZOO můžete kdykoliv potom, tady už jde o život, jsem z Ústí, vím o čem mluvím.
  • Citovat
  • Upravit
2566
4.6.13 08:06

Holky, všem moc děkuju!!
Doma večer proběhla rozmluva a i díky Vašim zprávám, je rozhodnuto, že dítě nikam nejede.
Ku podivu se bojí i můj lehkomyslný mužský. 8o :roll:
A prcek má na revanž na prázdniny slíbenou dovolenou po českých zoologických. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.6.13 09:02
@Hanulínek píše:
Holky, všem moc děkuju!!
Doma večer proběhla rozmluva a i díky Vašim zprávám, je rozhodnuto, že dítě nikam nejede.
Ku podivu se bojí i můj lehkomyslný mužský. 8o :roll:
A prcek má na revanž na prázdniny slíbenou dovolenou po českých zoologických. :roll: :lol:

Dobré rozhodntuí. Možná to malý obrečí, pokud se opravdu jeho třída vydá do ZOO, ale vy budete mít jako rodiče klid. Hele, to jako ředitel školy nebo i samotné učitelky nekoukají na zprávy, či co? Vždyť Plzeňská ZOO má co dělat, a by opravila výběh tygrů a dala dohromady podmáčenou půdu všech výběhů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
4.6.13 09:21

@zoubky No já jsem včera mluvila přímo s ředitelkou a ta samozř. během školního dne vůbec nemá čas sledovat zprávy, což chápu.
I chápu, že mají objednaný a nejspíš i zaplacený autobus, výlet je zahrnutý v nějakém harmonogramu a určitě zprávy sledují, nebo teď alesp. začnou.
Prý budou i do Plzně odjezd řešit operativně, na poslední chvíli to prý můžou odpískat, ale tohle chci mít v rukách a rozhodnout si sama.
Prcek to snad chápe- včera s námi koukal na zprávy, prý by se v autobuse nad tou vodou bál. ;)
Nejhorší je, že sama ZOO PLzeň podává telefonicky informace jak je vše v pořádku! 8o O nějakém rozbitém výběhu a spadlém stromě nebylo ani slovo.
No jo, zřejmě je díky počasí špatná návštěvnost a každá platba za děcko v jakémkoliv počasí i situaci se hodí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí