Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@martina.se píše:
@anickadomnik zoo aktuálně zcela uzavřena, podívej se na jejich stránky, mají tam přesně napsané, co se kdy kde bude dít. Ale ten úklid nwm.. záleží na rozsahujinak právě otevírají dle rozsahu.. mrkni: http://www.zoopraha.cz/…-zoo/novinky
děkuju za odkaz budu to sledovat za pár dní snad bude jasno, teď mám dilema jestli zaplatit nebo nezaplatit… zavolám zítra do školy a domluvím se rovnou tam
@anickadomnik neplatila bych, dle mého je to aktuálně zbytečné, mrkni na fotky.. pokud jsou rozumní, zruší to sami ![]()
Jsem přímo z Ústí a děcko bych určitě NEposlala! Jsem učitelka a ve 12 nás pustili všechny domů, i učitele, ale hlavně děti, není to sranda.
@martina.se právě podle fotek mi je celkem jasné že nepojedou, teď jsem se ptala kluka a prý paní učitelka říkala že by jeli někam jinam ale už neví kam, radši nejdřív zjistím co a jak a pak pošlu peníze, to počasí je fakt na prd
Já myslím, že učitelé taky sledují situaci a nebudou riskovat. Na výlet se dá jet i jindy a jinam.
Teda ne že bych dětem nepřála výlety, ale v době, kdy krizový štáb ČR vyhlašuje v mediích stav pohotovosti, vyzývá lidi, aby nikam do odvolání zbytečně nejezdili, tak učitelky slibují dětem výlety, které nejsou ani z 50% schopné splnit…nikdo přeci neví, co bude za týden, jak budou vypadat mosty, silnice
![]()
@zoubky Do ZOO vůbec nemusíš jet kolem vody. Pokud by výlet byl, syna bych pustila. Předpokládám, že učitelky mají rozum a zbytečně by neriskovaly. Ovšem vzhedem k předpovědi pochybuju, že ve středu bude počasí na výlet. Nevím, jak jinde, u nas při neprizni počasí výlety ruší.
Holky, moc všem děkuju!!
Mrňous bude muset výlet se školkou oželet, já se fakt bojím.
Navíc má být i hnusně a přiznám se, že trnu při každém jejich výletě, ti prcci jsou jak stádo blech a učitelky obdivuju, že ještě nikdy nikoho neztratily a to zatím vždy jezdili v pohodovém počasí.
Uděláme si válecí den a do ZOO vyrazíme jindy. Díky!!
A všem místním zatopeným nebo ohroženým- hlavně pevné nervy a děti pod křídly, nebo sukněmi! ![]()
Příspěvek upraven 04.06.13 v 16:36
Tak na internetových stránkách školky právě vyskočila informace, že změnili cíl výletu a chystají se do ZOO Plzeň.
![]()
@Hanulínek no to je trochu z bláta do louže. Čím ty učitelky přemýšlej, tahat děti na výlet v tomto počasí a v této situaci
. Vždyť řeky zdaleka neřekly poslední slovo a vyjíždět někam s autobusem plným dětí, fakt nerozum ![]()
@Hanulínek píše:
Tak na internetových stránkách školky právě vyskočila informace, že změnili cíl výletu a chystají se do ZOO Plzeň.![]()
![]()
tam jak dneska kvůli podmáčenému terénu spadl strom a utekly tygři? trochu nelogické ne? Já jsem se rozhodla že náš na výlet nepojede.
@Hanulínek píše:
Tak na internetových stránkách školky právě vyskočila informace, že změnili cíl výletu a chystají se do ZOO Plzeň.![]()
![]()
Holky, všem moc děkuju!!
Doma večer proběhla rozmluva a i díky Vašim zprávám, je rozhodnuto, že dítě nikam nejede.
Ku podivu se bojí i můj lehkomyslný mužský.
![]()
A prcek má na revanž na prázdniny slíbenou dovolenou po českých zoologických.
![]()
@Hanulínek píše:
Holky, všem moc děkuju!!
Doma večer proběhla rozmluva a i díky Vašim zprávám, je rozhodnuto, že dítě nikam nejede.
Ku podivu se bojí i můj lehkomyslný mužský.![]()
A prcek má na revanž na prázdniny slíbenou dovolenou po českých zoologických.![]()
Dobré rozhodntuí. Možná to malý obrečí, pokud se opravdu jeho třída vydá do ZOO, ale vy budete mít jako rodiče klid. Hele, to jako ředitel školy nebo i samotné učitelky nekoukají na zprávy, či co? Vždyť Plzeňská ZOO má co dělat, a by opravila výběh tygrů a dala dohromady podmáčenou půdu všech výběhů ![]()
@zoubky No já jsem včera mluvila přímo s ředitelkou a ta samozř. během školního dne vůbec nemá čas sledovat zprávy, což chápu.
I chápu, že mají objednaný a nejspíš i zaplacený autobus, výlet je zahrnutý v nějakém harmonogramu a určitě zprávy sledují, nebo teď alesp. začnou.
Prý budou i do Plzně odjezd řešit operativně, na poslední chvíli to prý můžou odpískat, ale tohle chci mít v rukách a rozhodnout si sama.
Prcek to snad chápe- včera s námi koukal na zprávy, prý by se v autobuse nad tou vodou bál. ![]()
Nejhorší je, že sama ZOO PLzeň podává telefonicky informace jak je vše v pořádku!
O nějakém rozbitém výběhu a spadlém stromě nebylo ani slovo.
No jo, zřejmě je díky počasí špatná návštěvnost a každá platba za děcko v jakémkoliv počasí i situaci se hodí. ![]()