Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevíte jak to vypadá se ZOO v ústí?
Naše děti tam mají jet zítra na výlet, učitelka tvrdí, že určitě pojedou, ale mě se to nezdá- budu mít strach (už jednou část mojí rodiny povodně odřízly a bylo to o nervy).
Za tohoto stavu- pustily by jste své dítě na takový výlet??
Pokud se ozve přímo někdo z Ústí budu moc vděčná za aktuální info.
![]()
Příspěvek upraven 03.06.13 v 16:20
Já osobně bych teda dítě asi nepustila a jestli jsou učitelky rozumné a situace se nějak extrémně nezlepší tak výlet přesunou. U nás měl být taky zítra výlet a to jsme úplně mimo povodně a taky je zrušený.
@Hanulínek nepustila bych. Ale zoo v ústí není ohrožena, ta je vysoko. Mě by šlo spíš o tu cestu, záleží, odkud jedou…
Presne tak, do zoo se v Usti voda jen tak nedostane a ma i horni vchod, zalezi spis na ceste kolem Labe, ta spis bude zaplavena a neprojede z centra trolejbus, kazdopadne dneska jsme tam nebyli, pojedeme do mesta odpoledne, tak se mrknu, jak to vypada.. dopravni podnik by mel asi davat nejake info..
Jedou z vesničky od Kladna- prý cca hodina cesty.
Mě se to taky nezdá rozumné, ale zase tomu prckovi nechci svým zbytečným plašením zkazit výlet.
![]()
@Hanulínek od kladna bych nepustila, ať je to jak chce, budou se muset dostat přes Labe a já přemýšlím, kudy se budou po přejití Labe motat
celé centrum bude dost chaotické, hodně cest bývá zavřených
nepustila bych, vysvětlila bych situaci za pomoci fotek z netu a slíbila bych výlet na dobu, až bude po povodních ![]()
Holky přidám se náš má jet v pondělí do zoo do prahy před chvílí jsem viděla záběry a je to tam docela pod vodou, myslíte že to do pondělí bude ok? vůbec nbetuším jak dlouho takový úklid trvá nebo jestli v průběhu úklidu mají otevřeno nebo otvírají až když je vše hotové
Tak jestli pojedou od Kladna po dálnici, tak budou muset do Usti pres Teplice a „horem“ se do ZOO Usti dostanou v pohode. Voda v ZOO nebude. Nejhorsi scenar by max. zaplavil spodni vchod, ale je tam jeste vchod zezhora.
Bydlim asi 3km od ZOO, takze ja bych tam klidne sla
, ale chápu, ze vy z vetsi dalky mate strach - taky bych mela.
Tak jako rodice zkuste ucitelky premluvit, at to prelozi - pro jistotu ![]()
Ahoj, nejsme přímo z UL, ale bydlím v Litoměřicích a můj muž dojíždí do UL do práce…během dneška by se měli uzavírat mosty v UL, a taky most u nás, cesta do ZOO vede místy pár metrů od Labe, a určitě tam došlo k evakuaci některých domů
Takže pochybuji, že do středy dají všechno do pořádku. Dokonce obosutranná cesta do UL od nás i Lovosic je uzavřená a vede oklikou, kudy pouští jen MHD. Takže být učitelkou, netrvdím tak jistě, že tam pojedou
ZOO je na kopci, té nic nehrozí.
ALe záleží taky, kudy pojedou. Dá se i horem ![]()
@anickadomnik zoo aktuálně zcela uzavřena, podívej se na jejich stránky, mají tam přesně napsané, co se kdy kde bude dít. Ale ten úklid nwm.. záleží na rozsahu
jinak právě otevírají dle rozsahu.. mrkni: http://www.zoopraha.cz/…-zoo/novinky
Já bych tedy dítě nepustila. Viděla jsi některé letecké snímky?
Já bych teda určitě dítě nepustila. A být v roli učitelky, tak výlet zruším. My bydlíme u Brna a dnešní výlet také zrušen kvůli počasí.
@lenka16 píše:
Já bych teda určitě dítě nepustila. A být v roli učitelky, tak výlet zruším. My bydlíme u Brna a dnešní výlet také zrušen kvůli počasí.
Hlavně bych to jkako učitelka/zařizovatel zájezdu zrušila i kvůli tomu, že nějaký autobus (chápu tedy, že pojedou busem) z „ciziny“ bude překážet odklízecím bagrům, autům a všem, kteří se budou snažit dát vše do pořádku
Tentokrát to není sranda povodeň ![]()
Učitelka je asi blázen. Tady v Ústí město prosí lidi, aby vycházeli co nejmíň (kolem Labe), raději vůbec, oba mosty jsou už zavřené, ve městě je docela chaos a ZOO je uzavřena. MHD je teda zabezpečená, ale ta situace ve městě není dobrá. Jako je pondělí, do středy „času dost“, ale pochybuju, že by se situace tak zlepšila. Nepustila bych. Raději bych si s ním pak udělala výlet sama, až bude hezky.
Praha je pod vodou takže i kdyby ta voda do tředy zmizela budou tam šílené škody pavilony jsou v háji atd..
co se týče Ústí tak zoo je ok, ale ty silnice jsou na h… bála bych se a dítě nedala určitě!