Požádat o antibiotika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
4.1.15 16:56

@Eemii no ono pokud pacientka ATB nechce a stojí si za tím, tak těžko ji bude dr nutit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
4.1.15 17:56

@Eemii @atominnka Tak u mě je problém i v tom, že jsem na spoustu atb alergická, takže jsme nevěděli, co je větší risk. Ptala jsem se tří doktorů a všichni mi doporučili nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
4.1.15 17:58

@atominnka Tak to prrr, já nejsem z těch, co si myslí, že maj patent na rozum a nenechají si poradit. Řídím se radami doktorů. Když mi řekli nebrat, tak jsem je nebrala. Naopak jsem se ještě byla poradit s dalšími dvěma doktory, chci mít zdravé miminko a nechtěla jsem nic zanedbat.
Ale u mě je všechno složitější skrz ty alergie, tehdy jsem myslela, že umřu jen po obyčejném přípravku na kvasinkovou infekci, měla jsem silnou alergii a jsem ráda, že to malá zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.1.15 18:19

@majki.r aha, tak to promiň, to pak chápu :-) Ono když to nenapíšeš všechno, tak jeden pak neví :kytka: nezlob se :kytka:
I když můj názor, že lepší ATB než risk, zůstává stejný. Ale u tebe holt to bylo tak že obojí bylo risk a rozhodli jste se pro ten menší risk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
4.1.15 18:22
@atominnka píše:
@majki.r aha, tak to promiň, to pak chápu :-) Ono když to nenapíšeš všechno, tak jeden pak neví :kytka: nezlob se :kytka:
I když můj názor, že lepší ATB než risk, zůstává stejný. Ale u tebe holt to bylo tak že obojí bylo risk a rozhodli jste se pro ten menší risk :kytka:

Uf :kytka: Děkuji, já z toho byla teď úplně špatná. Jsem fakt hodně opatrná, všechno s lékaři konzultuju, maličká je pro mě ten největší zázrak, tak jsem se úplně lekla, že působím jako někdo, kdo zbytečně riskuje.
Ale máš pravdu v tom, že jsem nenapsala všechny informace. Já to tehdy brala tak, že mi řekli, že atb v těhotenství nebudem riskovat, tak jsem si to přebrala jako že atb jsou v těhu hodně nevhodná. Ale podle vašich reakcí se asi rozhodovali spíš kvůli té alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.1.15 18:53

@majki.r pokud se ATB vhodně vyberou a vhodně nasadí (myslím tím, že se nenasadí jen tak), tak jsou bezpečná. :kytka: určitě bezpečnější než nemoc neléčit… ;) (ale to ted neber osobně, píšu obecně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
4.1.15 19:27

@atominnka Jasně…zní to i logicky. Já mám strach z dalších takových infekcí, bojím se, že to nebudu mít čím léčit a že se to nějak zvrtne, ona u mě stačí i chřipka a je to problém. Jindy jsem to neřešila, ale teď mám strach o malou. Ale jsem na rizikovém, kvůli dalším zdravotním problémům a zatím se mi nemoci vyhýbají (musím to zaklepat)…vlastně je to poprvé po x letech, co jsem už tři měsíce bez nějaké virózy nebo bacila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
4.1.15 20:06

@majki.r ja jsem to tedy vubec nemyslela proti tobe osobne, spis se podivovala nad rozhodnutim dr, ale ted uz chapu, po tom, cos napsala.

Drzim palce, at je vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
4.1.15 20:08
@majki.r píše:
@atominnka Jasně…zní to i logicky. Já mám strach z dalších takových infekcí, bojím se, že to nebudu mít čím léčit a že se to nějak zvrtne, ona u mě stačí i chřipka a je to problém. Jindy jsem to neřešila, ale teď mám strach o malou. Ale jsem na rizikovém, kvůli dalším zdravotním problémům a zatím se mi nemoci vyhýbají (musím to zaklepat)…vlastně je to poprvé po x letech, co jsem už tři měsíce bez nějaké virózy nebo bacila. :kytka:

Ono se tohle v tehotenstvi casto stava.Mela jsem to stejne.Pred tim kazdou chvili nejaka ryma a podobny virozy, v tehotenstvi ani jednou a to jsem byla tehotna podzim-zima-jaro, takze presne v sezone nemoci. :) Nekdo to ma zas naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.1.15 20:12

@Eemii to je pravda, taky jsem to měla stejně, dokonce i alergie na pyly se mi vyhnula obloukem… za to při kojení si to vyžírám :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
4.1.15 20:55
@atominnka píše:
@Eemii to je pravda, taky jsem to měla stejně, dokonce i alergie na pyly se mi vyhnula obloukem… za to při kojení si to vyžírám :roll: :lol:

Mě v těhotenství hrozně trápí ekzém, byla jsem přesvědčená, že i kdybych chodila celou dobu v obvazech, tak se v celém těh. nenamažu kortikoidy, ale nakonec jsem to vydržela 4 měsíce a zhroutila jsem se, brečela jsem na pohotovosti, tam mi dali ten nejslabší kortikoid a od té doby se docela držím…mažu tak jednou za týden, někdy jednou za dva týdny. Snažím se co nejmíň, ale někdy to fakt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí