Požiadavky na darkynu

Anonymní
5.10.25 00:46

Požiadavky na darkynu

Dobry den, odporucte centrum v ktorom dodržia vsetky nase podmienky na darkyňu. Podmienok je vela a preto velmi zvazujeme vyber centra. Casovo nepotrebujeme hned, nech ju hladaju aj rok len nech naozaj splnia to, co požadujeme. vopred velmi pekne Dakujem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35924
5.10.25 07:40

Centrum ti aktivně dárkyni hledat nebude. A nedělej si iluzi kdo chodí vajíčka darovat za těch pár tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 08:06
@Anonymní píše: Více

Slyšela jsem, že se požadavky dost zabývají v CUBE. Osobní zkusenost odtud nemám, sama jsem neměla požadavky ani na vzhled. Nicméně asi je ti jasné, ze se naprostá většina věcí nedá nijak ověřit.

• Citovat
  • Upravit
12624
5.10.25 08:42

Tak logicky, kdyby drtiva vetsina z nich nepotrebovala hrozne moc penize, tak do toho nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 08:49

Mě by vážně zajímalo, proč, když zazní jasný dotaz na doporučení konkrétní kliniky, objeví se vždycky odpovědi o kvalitach dárkyn - tedy něco, na co se nikdo neptal. Navíc od žen, pro které to téma není aktuální, děti z DV nemají a nechtějí mít. Je mi jasné, že do veřejné diskuse si každý může psát, co chce, ale nechápu tu motivaci.

• Citovat
  • Upravit
1575
5.10.25 09:02

No, darovat vajíčka chodí většinou holky/ženy, které to dělají kvůli finanční kompenzaci. Normální běžná pracující inteligentní žena nebo matka by to zřejmě neměla zapotřebí, pokud by tedy neměla extrémně vyvinuté sociální cítění. Takže raketovou inženýrku fakt nečekej.
Navíc si myslím, že dárkyně víceméně přidělují kliniky podle nějakých vzhledových a genetických dispozic - pokud se mýlím, tak mě někdo opravte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 09:49

Předem chci říct, že mám též darované vajíčko a požadavků zrovna moc nebylo, v podstatě jen tak asi tři nebo čtyři a z toho jeden dost vylučující-ten vylučující byl alespoň studium na VŠ nebo dodělaná VŠ. I tak to byl značný problém-tento poaždavek a s mojí krevní skupinou tam nebyl nikdo, kdo by to byť jen tvrdil. A to se jednalo o centrum, které se na darování zaměřuje, takže tam mají větší registr, než jinde.
Nicméně, kromě těch fyzických záležitostí a testů na běžné genetické vady a drogy centra nic neověřují a můžu to celkem garantovat, že ověřovat nebudou, i kdyby ti to tvrdili.
Což znamená, že i ten můj požadavek nemusel být splněn, prostě to dárkyně tvrdila
Pokud máš požadavků hodně, pak bych moc nečekala, že budou v tom hledání úspěšní a připrav se na to, že hodně z toho, co dárkyně tvrdí, nemusí být nutně pravda.

• Citovat
  • Upravit
14726
5.10.25 10:17

Třeba proto, co píše anonym v 9:49.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 11:09
@Janča6 píše: Více

Aha. Jako osvěta, jo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 11:41

Když prodejkyně vajíček napíše, že studuje VŠ a nemá v blízké rodině psychiatrická onemocnění, tak to nikdo neověřuje.
A která není úplně vymletá, tak ví, co má do dotazníku napsat, aby prošla a káplo z toho pár tisíc.

V zahraničí ( i třeba Slovensko) existuje možnost, že si přivedeš vlastní dárkyni, třeba ségru, od které ti dají vajíčko. Čímž máš jistotu, že to není fetka se schizofrenií, co absolvovala pět tříd zvláštní školy. V tomto případě se připlatit za kvalitu určitě vyplatí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.25 11:45

Na slovensku musi byt darovanie uplne anonymne. Mozes si priviesť svoju darkynu - no to mozes, ale nepojde tebe. Len ta v čakacej listine posunie blizsie k vajicku od inej darkyňe.

• Citovat
  • Upravit
14726
5.10.25 11:46

Ano. Aby věděla, že to, co řeší v úvodním dotazu, v ČR nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 11:47
@jamik1416 píše: Více

Nie je pravda, ja mam dve kamaratky ktore boli darovat a su to normalne krasne múdre a dobre zeny.

• Citovat
  • Upravit
14726
5.10.25 11:49

Takže když si na Slovensku přivedeš vlastní dárkyni, tak přeskočíš několik žen, které se před tebou zaregistrovaly na čekací listinu na vajíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 11:49

Rozumiem, ostava len verit, ze vacsina z toho co napise darkyňa je pravda..kazdopadne Vas poprosim o info, ktore centrum sa tymto zaobera? dakujem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.