Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, včera jsem si s kámoškou dělala jen tak z srandy test a mě bolí jakoby podbrisek a prsa, od doby co mi skončila menstruace, měli jsme s přítelem riskantní sex ještě před tou menstruací, to jsem si testy dělala a negativní, ale když jsem ten test třeba za hodinu prosvítila, ukázala se druhá čárka. ale když na to z předu svítíme jak chci tak si můžu i nalhat že tam něco vidím, ale stejně neuvidím:D test je in:time, ten riskantní sex byl 6.12, to už je měsíc, myslíte si, že jsem nebo nejsem?
Přečti si návod u testu. Je tam něco o 5 minutách do kterých se musí ukázat výsledek.
Co je riskantní sex?
To tě obskočil někde na kolejích nebo u svodidel?
@JancaS84 jsem psavd někde tady četla že si dělali test, výsledek se ukázal po limitu a pak se jim fakt těhotenství potvrdilo:D
ale zase vím, že tento in:time má dost barvy, takže by to na mě už vyjelo, po měsíci- ![]()
@shadowbabe prostě bez ochrany, nevím jak jinak jsem to měla napsat;D
@kompotuj píše:
@shadowbabe prostě bez ochrany, nevím jak jinak jsem to měla napsat;D
Nechráněný ![]()
@shadowbabe jojo, akorát to bylo prostě nějak narychlo a tak jsme nějak zapomněli-
To je dneska nějaká novinka, že se na testy má svítit, aby něco ukázaly? ![]()
Jinak zakladatelko, měsíc od sexu, i zcela neriskantního, by se v případě těhotenství ukázaly dvě silné čárky okamžitě a bez svícení. Příště doporučuji místo baterky použít návod ![]()
Dobrý den ráda bych se zeptala,
Před měsícem jsem si dělala těhotenský test a byl negativní o týden později jsem si dělala další a byl zase negativní taky. Dostala jsem menstruaci a nemám žádné příznaky a před pár dny jsem si dělala další test a zase byl negativní. Asi to zní hloupé a nejspíš je to jen psychické ale je možné že bych byla těhotná protože se mi zdá že mám nějak nafouklé břicho.