Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, obracim se s dotazem
Snad mi nekdo poradi
Ms jsem mela naposledy 12.8. do 25.8.- o miminko jsme se zacli snazit po 10.9.2021 - ms jsem od te doby nedostala - nicmene posledni 4 dny spinim ( hnědo- cervena barva )
Minuly tyden i pred 14 dny - jsem stale testy mela negativni - ale od vcerejska uz mi vysli 3 testy pozitivni // sice druha čárka je slabsi - ale u prvni dcery jsem mela podobne
Ted vubec nevim co si o tom myslet
kdyz si udelam clear blue - s označením tydnu tehotenstvi - je mozne ze mi to neco ukaze?
Nebo mam spise pozitivni testy přisuzovat nějakému problemu? ![]()
Příkladem foto testu - budu rada za jakykoliv poznatek - prvni test byl vcera - dva dole jsou z dneska
Zašla bych k Dr, pokud byla ms naposled v sprnu, už by měl být na testu silnější proužek a to spineni taky není úplně dobře (i když špatně to být nemusí), ale sama nevymyslis nic, chce to na utz.
@Kriss Tina ja vzdycky tu ms mam nepravidelnou nekdy to i mesic dva nedostanu… a takhle to mam bezne, jen ted moc nechapu co se deje
Urcite zajdu jen tam bude az v patek
a ja do te doby asi nevydrzim
![]()
Mas moc dlouhy cyklus. Dle testu jsi tehotna. Spinis. Chce to zajit na ultrazvuk, nic jineho tu nevymyslime.
@Eleonor9436 píše:
@Kriss Tina ja vzdycky tu ms mam nepravidelnou nekdy to i mesic dva nedostanu… a takhle to mam bezne, jen ted moc nechapu co se deje
Urcite zajdu jen tam bude az v pateka ja do te doby asi nevydrzim
![]()
Tak si kup ten digitální…
@Eleonor9436 píše:
Urcite zajdu jen tam bude az v pateka ja do te doby asi nevydrzim
![]()
Aha, no vypadá to, že těhotná jsi, ale tezko říct, co to spineni, u někoho je to normální, u někoho začíná potrat, u nikoho mimoděložní, bez Dr fakt nic nevymyslis, ani kdyzsi uděláš dalších 10 testů. Do pátku vydržíš, to jsou co dny, v těhotenství budeš muset čekat pořád na něco.
No, přeji, aby to bylo těhotenství z posledních 20ti dnů snažení a je to začátek prosperujícího těhu a žádného průšvihu… ![]()
Prosím o radu, udělala jsem si tehotensky test a barvil se tak nějak víc než normálně a vyšel pozitivní. Tak jsem zkusila ještě hned druhý a ten je negativní 🙄
Stalo se vám někdy, že by byla takhle hezky viditelná druhá čárka a byl výsledek negativní?
Děkuji