Poznáte pohlaví – foto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13338
25.1.11 19:50

Podle mě pytlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.1.11 19:51
Anonymní píše:
Holky, pokud byste mela nejaka podobna fota pro srovnani, bylo by to super. Ja jsem fakt napjata jako ksandy :lol: .

Tady je pindík také z 24. týdne a ne 3D. Ale každopádně přesně. Ať jste zdrví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
25.1.11 19:55

Holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.1.11 19:58

Podle druhy fotky se priklanim ke klukovi, protoze kavovy zrno je delsi, tam je videt, ze mezi pytlikem a kakem neni nic :mrgreen: Ale kdo vi, pokud to nepozna dr., ktery tech UZV vidi stovky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
25.1.11 20:14

No, kdyz to nepoznal doktor v primem prenosu, tak se obavam, ze to asi poznat nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
25.1.11 20:17

Tak já vidím a poznám úplný prd :lol: . Ani netuším, jaká přesně část těla tam má být vidět :lol: .

Jsem taky zvědavá, co se nakonec vyklube :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.1.11 20:20

tipuju kluka.)

• Citovat
  • Upravit
3153
25.1.11 20:24

At se dívám, jak se dívám, tak stejně nic nepoznám :lol: .
Chvilku vidím kluka, pak holku tak opravdu :nevim: teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 20:54
Monika S píše:
Anonymní píše:
Holky, pokud byste mela nejaka podobna fota pro srovnani, bylo by to super. Ja jsem fakt napjata jako ksandy :lol: .
Tady je pindík také z 24. týdne a ne 3D. Ale každopádně přesně. Ať jste zdrví!

Tak tahle fotka fakt mluvi za vse. Takhle se predvadet :lol: , to je super, aspon jste meli dukaz :palec: .

• Citovat
  • Upravit
12959
25.1.11 20:58

Tipuju chlapečka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.1.11 21:08

Tady máš fotečku pohlaví naší princezny ted v 25tt.Držím palečky co si přejete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 21:47
berunka27 píše:
Tady máš fotečku pohlaví naší princezny ted v 25tt.Držím palečky co si přejete???

Tak tahle je taky ukazkova, neni pochyb, ze je to holcicka, ale ty nase fotky nerikaji takhle jednoznacne nic :think: .
No a co si prejeme? Hlavne zdraveho sourozence pro nasi malou princeznicku :palec: .

• Citovat
  • Upravit
240
25.1.11 21:52

To je hlavní:-),ale není na tom nic špatné si přát určité pohlaví a když se to nesplní,tak je jasné,že je hlavní to zdraví:-)Milovala bych i chlapečka stejně,ale máme doma chlapečka,tak jsem si s mjžem moc přála holčičku,ale já ji cítila od začátku nevím jak to popsal,ale bála jsem se na to upnout…,Já na ty Vaše fotky koukala,ale tam to není moc poznat:-(Je to malinké,ale zatím mě to přišlo jako chlapeček,ale.....fakt 100% nevím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.1.11 21:54
Anonymní píše:

Podle mě to z těchto fotek nepoznáš. :nevim: To můžou být klidně velké stydké pysky (holčička) i kouličky s bimbáskem (kluk). Asi budeš muset počkat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 22:25

Holky vsem Vam dekuji za dosavadni komentare a slibuju, ze jak se neco blizsiho dozvim, dam vedet :palec: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky