Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Holky, pokud byste mela nejaka podobna fota pro srovnani, bylo by to super. Ja jsem fakt napjata jako ksandy.
Tady je pindík také z 24. týdne a ne 3D. Ale každopádně přesně. Ať jste zdrví!
Podle druhy fotky se priklanim ke klukovi, protoze kavovy zrno je delsi, tam je videt, ze mezi pytlikem a kakem neni nic
Ale kdo vi, pokud to nepozna dr., ktery tech UZV vidi stovky… ![]()
No, kdyz to nepoznal doktor v primem prenosu, tak se obavam, ze to asi poznat nejde. ![]()
Tak já vidím a poznám úplný prd
. Ani netuším, jaká přesně část těla tam má být vidět
.
Jsem taky zvědavá, co se nakonec vyklube
.
At se dívám, jak se dívám, tak stejně nic nepoznám
.
Chvilku vidím kluka, pak holku tak opravdu
teda.
Monika S píše:Anonymní píše:Tady je pindík také z 24. týdne a ne 3D. Ale každopádně přesně. Ať jste zdrví!
Holky, pokud byste mela nejaka podobna fota pro srovnani, bylo by to super. Ja jsem fakt napjata jako ksandy.
Tak tahle fotka fakt mluvi za vse. Takhle se predvadet
, to je super, aspon jste meli dukaz
.
Tady máš fotečku pohlaví naší princezny ted v 25tt.Držím palečky co si přejete???
berunka27 píše:
Tady máš fotečku pohlaví naší princezny ted v 25tt.Držím palečky co si přejete???
Tak tahle je taky ukazkova, neni pochyb, ze je to holcicka, ale ty nase fotky nerikaji takhle jednoznacne nic
.
No a co si prejeme? Hlavne zdraveho sourozence pro nasi malou princeznicku
.
To je hlavní:-),ale není na tom nic špatné si přát určité pohlaví a když se to nesplní,tak je jasné,že je hlavní to zdraví:-)Milovala bych i chlapečka stejně,ale máme doma chlapečka,tak jsem si s mjžem moc přála holčičku,ale já ji cítila od začátku nevím jak to popsal,ale bála jsem se na to upnout…,Já na ty Vaše fotky koukala,ale tam to není moc poznat:-(Je to malinké,ale zatím mě to přišlo jako chlapeček,ale.....fakt 100% nevím!!!
Anonymní píše:
Podle mě to z těchto fotek nepoznáš.
To můžou být klidně velké stydké pysky (holčička) i kouličky s bimbáskem (kluk). Asi budeš muset počkat… ![]()
Holky vsem Vam dekuji za dosavadni komentare a slibuju, ze jak se neco blizsiho dozvim, dam vedet
.