Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
On ji/jeho samozřejmě viděl i s roztaženýma nohama, ale nejlepší fotka vyšla tady tato, jinou zatím bohužel nemám.
Na další velký utz jdu až 2.5.
@Pink Bird No když má tak dokonalý ultrazvuk, asi za ním zajedu, já nemám ještě ani jednu fotku, kde by se dalo něco vyzkoumat ![]()
@Renčula0 píše:
@MonikaN.89 Nic
@MonikaN.89 Moje fantazie je stejná jako ta tvá…vidím to stejně… ![]()
@Sisinka04 Ty brďo holky, tak vy máte asi 3d vidění, já vím, co myslíte, ale podle mě je to jen stín, ale jestli to jsou mužské pohlavní orgány, tak máte fakt bystré oči ![]()
@Renčula0 Má dobrý utz a je i milý, celou dobu u vyšetření mluvil, což mě uklidňovalo
. Takže určitě doporučuji. A říkal, že od 15. týdne už to pozná s jistotou
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jaké jsou vaše tipy? Díky
Já se teda orientuju a typuju holku.. myslím, že tady by v případě kluka byly vidět kulky ![]()
@Cmochy píše:
Já se teda orientuju a typuju holku.. myslím, že tady by v případě kluka byly vidět kulky
Taky mi připadá, že je to na varlata pořád moc od sebe oddělené, tak tipuju holku.
@Pink Bird píše:
Tipnete si někdo pohlaví? Podle dr ( 13 tt ) spíše holka, protože hrbolek netrčí nahoru, ale je spíše dole. Doma už máme chlapečka, holčička by mi udělala velkou radost
Ten hrbolek by mohl být pytlík… a ten co já vím nahoru taky netrčí
![]()
Ale fakt, že ve 13tt asi nééé nooo ![]()
Příspěvek upraven 16.04.14 v 13:56
@Anonymní píše:
To co jsem teď vkládala já jako poslední anonymní, je fotka z 27.týdne..
Fakt jinou fotku nemáš?
@Pink Bird píše:
On ji/jeho samozřejmě viděl i s roztaženýma nohama, ale nejlepší fotka vyšla tady tato, jinou zatím bohužel nemám.Na další velký utz jdu až 2.5.
aby Dr poznal pohlavítakhle brzo, tak to musí být kapacita a zkušený gyndař. Myslím, že my to nedáme ![]()
@Pink Bird můžu se zeptat co nakonec máte? Jeslti děvče nebo chlapce? mám totiž uplně stejnou fotku
tak mě to zajímá..
@Pink Bird Ahoj, my ještě nevíme… měli nám to říct 7.4, ale mimčo mělo kolínka u sebe!!! Ty jsi měla stjenou fotku a je to holka? áááá tak mám ještě naději
![]()