Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tipnete si někdo pohlaví? Podle dr ( 13 tt ) spíše holka, protože hrbolek netrčí nahoru, ale je spíše dole. Doma už máme chlapečka, holčička by mi udělala velkou radost ![]()
@vlezdo.prdelka píše: … natacim obrazek ze vsech stran a take nevidim ani miminko, natoz aby mel clovek rozeznat pohlavi..?!
Můj člověk! ![]()
@Pink Bird píše:
Tipnete si někdo pohlaví? Podle dr ( 13 tt ) spíše holka, protože hrbolek netrčí nahoru, ale je spíše dole. Doma už máme chlapečka, holčička by mi udělala velkou radost
Já vidím ale dole kuličky.
@Renčula0 píše:
@radkka Nevidíte 2 nohy a zadeček???
Ne
Já se fakt snažim, ale nevidim tam absolutně nic!
Nahoře to podlouhlý je noha, dole druhá (trochu kratší a zkroucenější
), vlevo zadek. A tam někde pohlaví… ![]()
@Renčula0 píše:
@radkka Nevidíte 2 nohy a zadeček???
Fantazii se meze nekladou
Já zas viděla jen zádíčka a prdelku.
@boball Ve 13 tt ale ještě kuličky nejsou. Podle dr je tam tzv pohlavní hrbolek a podle směru se dá tipnout pohlaví.
Aspoň tak mi to bylo řečeno. Je to MUDr. Mičaník z F-M, kamarádkám se do pohlaví skoro vždy trefil, tak jsem zvědavá… ![]()
@Pink Bird píše:
Tipnete si někdo pohlaví? Podle dr ( 13 tt ) spíše holka, protože hrbolek netrčí nahoru, ale je spíše dole. Doma už máme chlapečka, holčička by mi udělala velkou radost
Tak to je ještě moc brzy, ještě může vyrůst pindík, prozatím holka ![]()
@Pink Bird píše:
@boball Ve 13 tt ale ještě kuličky nejsou. Podle dr je tam tzv pohlavní hrbolek a podle směru se dá tipnout pohlaví.Aspoň tak mi to bylo řečeno. Je to MUDr. Mičaník z F-M, kamarádkám se do pohlaví skoro vždy trefil, tak jsem zvědavá…
Ale jo, asi je to možné, ted jsem si vzpomněla u dcery, že ve třicátém týdnu říkal doktor tatínkovi, že varlata můžou sestoupit až ještě později. Nesestoupily ![]()
@Pink Bird Dej sem normální fotku, ne 3D, kde si to zakrývá nohou. ![]()
To co jsem teď vkládala já jako poslední anonymní, je fotka z 27.týdne.. ![]()