Poznáte pohlaví z UTZ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
11.4.11 19:45

aha, tak to jsem tak nepochopila. ale tak to si urcite na ten 3d zajdi nebo i nekam jinam na ultrazvuk, protoze rict, ze tam nic nevidi je divne, tak si to musi jinak natocit atd. me poprve rekli pohlavi v 16tt s tim, ze to vypada na kluka, ale ze to neni na 100% a pak to uz jen potvrzovali. a na 3d jsme byli dvakrat a tam to jde fakt krasne videt. jinak se podivej i do prukazky, jestli tam nemas nekde napsano XY, to znamena kluk a holka je XX.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
11.4.11 20:09
VladkaMM píše:
to jsou jasné nožičky a máš tam pindíka :mrgreen:
AliceP píše:
z tyhle fotky nepoznam ani kde je hlavicka..davam fotku ze ctvrtka ze 3D kde nam rekli ze budeme mit chlapecka :)

jo jo to my vime:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
11.4.11 20:11

bemape: no ja soudim jen podle ty prdelky..ze ta prdelkam ma divnej pomer a tak si myslim ze to jsou koulicky aaale pokud se teda ta prdelka odmysli tak tam taky vidim kavove zrno a holcicku..zkus ten 3D nebo utz nekde jinde pokud je takhle peken natoceny jako to mas na tomhle tak na kvalitnim UTZ by nebyl vubec problem to v tomhle stadiu tehu zjsitit..a jsem napjata za teeb tak dej zpravy jak to nakonec bylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.4.11 21:02

Já bych řekla,že je to holka :palec:
a pokuď jsi ve 28 týdnu a neřekli ti do teď ,že je to kluk,tak to fakt asi nebude, jinak by to šlo pořádně vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.4.11 21:04

nemůžu si pomoct,ať se dívám z jakéhokoliv úhlu,tak vidím pipinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
11.4.11 21:52

ahoj,

jak malá rostla, tak jsem na ultrazvuku pak už nepoznala skoro nic :lol: kde je noha, ruka, jen hlavu jsem viděla :mrgreen: bylo to na konci těhu už takový jako jeden flek.
na začátku těhu to bylo hezky vidět, ale pohlaví jsem tedy nepoznala nikdy.
jistotu budeš mít, až ti mimi vyleze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.4.11 21:53

já si tu fotku taky pořád různě otáčím a zvětšuju a taky mi to přijde spíš na holčičku, ale právě, že ve 20týdnu mi jiná Dr. řekla chlapečka a od té doby už mi nikdo pytlíka ani pindíka nenašel. Tak uvidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
11.4.11 22:33

Tak já jsem byla na UTZ ve 36tt protože mě dr. tak znejistil,že jsem si došla k jinému a naštěstí to bylo tak krásně vidět pindík a kouličkami,že to byl 100% kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.5.13 16:45

Tip???

Ahoj Holky, moc si od toho neslibuju, ale netipla by si nektera, co by mohlo mimi byt? Jestli holcicka, nebo chlapecek? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.5.13 17:18

@Bartys Myslím, že ne. Vidět tam není vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35408
30.5.13 18:27

Proc se nezeptas doktora? To vypada, ze je tam to dite z profilu. Ale muze to byt cokoli :mrgreen: Tipovat z tohoto obrazku a strefit se, je asi stejne pravdepodobne, jako si hodit korunou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.5.13 22:21

Doktora jsem se samozrejme ptala, nebyl si jisty…Psala jsem prece, ze si od toho moc neslibuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35408
30.5.13 23:08

Tak pokud si nebyl jisty doktor, ktery to delal a tim padem mel asi tisikrat vic info, tak my tu pozname uplny prd.To si fakt muzes hodit korunou.
Nebo jeste lip, zaplatit si UZ na jinem pracovisti( pokud mozno treba lepe vybavenem, mozna budou mit vic sanci to poznat, pokud to neni jednoduche).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.5.13 09:30

Zkusim to tou korunou :lol: ale i tak diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.1.14 12:41

Ahoj holky mám na vás prosbu, zkusila by jste některá poznat co to muže být za pohlaví? Boužel má nožičky u sebe ani doktor mi to neřekl, ale jen tak zkoušim co by jste si typnuli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí