Pozor, klouže to!

3307
18.1.11 10:53

Pozor klouže to!

Tak mám super začátek dne.R áno jsem odvedla malého do školky a před barákem jsem sjela po ledovce. Mám zašitý loket. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
18.1.11 11:11

Ahoj, tak ať jsi brzy v pořádku :kytka:
Je to nepříjemné. Já jsem s malou měla dnes nějaké pochůzky ve městě a taky jsem sebou málem sekla. Je u nás mrznoucí mlha a klouže to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.1.11 11:22

Jauvajs :-(
Manzel sebou svihnul vcera, pul dne nehybal rukou, ale uz je to OK.
Ja dneska taky klouzala k dr., cestou zpet uz v pohode.
A nejlepsi na tom je, ze posypovy sterk ted TS z chodniku zametaji, aby nebyl binec :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.1.11 12:21

Ahoj,taky sem sebou včera flákla a mám vymknutý kotník ,taky bájo den.Chodit nemůžu, sotva lezu a od rána neslyším než mami to a mami tohle.No ženské musí snést opravdu všechno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

Jo taky jsem sebou dneska svihla, naštěstí je z toho jen modřina na koleni. Hlavně, že to nebylo na bříško :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503

Tak u nas zatim nic a sterk ani nezametaji,vsude je ho spousta a neda se po nem ani chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
18.1.11 12:27

Taky si můžeme nechat o nějakém rychlém odmetení čehokoliv jen zdát.
Chodníky ujdou, většinou je udržují majitelé domků, před kterým chodník je - v našem bloku. Na městě TS a v parku je ze štěrku, soli a bince ze stromů na chodníku „kaše“, po které se to klouže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.1.11 13:32

U nás taky ráno klouzalo, ale máme ještě hromadu posypu i na chodnících i na cestě. A plno hoven od psů (pardon :oops: ) a střepů z rozbitých flašek. Takže bych s sebou nechtěla majznout. A na děcka se snažím dávat taky pozor jak jen to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.1.11 14:17

caues Radu :mavam:
Joooo tech hoven od psu co tady mame.....hmmmm paradicka…taham malou od jednoho kraje chodniku k druhemu aby do neceho neslapla. :cert:
A mala vyklada,jak jsou pejsci prasatka,ze kakaji venku a ja ji rikam,ze prasatka jsou ti lide,kteri to po tech psech neseberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.1.11 16:04

Tami ahoooooooooj :mavam: :-) . Má rozum tvoje zlatíčko :palec: . Katka taky občas hodí stejnou hlášku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák