Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak mám super začátek dne.R áno jsem odvedla malého do školky a před barákem jsem sjela po ledovce. Mám zašitý loket. Ach jo.
Ahoj, tak ať jsi brzy v pořádku ![]()
Je to nepříjemné. Já jsem s malou měla dnes nějaké pochůzky ve městě a taky jsem sebou málem sekla. Je u nás mrznoucí mlha a klouže to ![]()
Jauvajs ![]()
Manzel sebou svihnul vcera, pul dne nehybal rukou, ale uz je to OK.
Ja dneska taky klouzala k dr., cestou zpet uz v pohode.
A nejlepsi na tom je, ze posypovy sterk ted TS z chodniku zametaji, aby nebyl binec
![]()
Ahoj,taky sem sebou včera flákla a mám vymknutý kotník ,taky bájo den.Chodit nemůžu, sotva lezu a od rána neslyším než mami to a mami tohle.No ženské musí snést opravdu všechno. ![]()
Jo taky jsem sebou dneska svihla, naštěstí je z toho jen modřina na koleni. Hlavně, že to nebylo na bříško ![]()
Tak u nas zatim nic a sterk ani nezametaji,vsude je ho spousta a neda se po nem ani chodit.
Taky si můžeme nechat o nějakém rychlém odmetení čehokoliv jen zdát.
Chodníky ujdou, většinou je udržují majitelé domků, před kterým chodník je - v našem bloku. Na městě TS a v parku je ze štěrku, soli a bince ze stromů na chodníku „kaše“, po které se to klouže ![]()
U nás taky ráno klouzalo, ale máme ještě hromadu posypu i na chodnících i na cestě. A plno hoven od psů (pardon
) a střepů z rozbitých flašek. Takže bych s sebou nechtěla majznout. A na děcka se snažím dávat taky pozor jak jen to jde.
caues Radu ![]()
Joooo tech hoven od psu co tady mame.....hmmmm paradicka…taham malou od jednoho kraje chodniku k druhemu aby do neceho neslapla. ![]()
A mala vyklada,jak jsou pejsci prasatka,ze kakaji venku a ja ji rikam,ze prasatka jsou ti lide,kteri to po tech psech neseberou.
Tami ahoooooooooj
. Má rozum tvoje zlatíčko
. Katka taky občas hodí stejnou hlášku
.