Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak to chodí se zlomeným kotníkem. Přiznám se, že moc informací nemám - tatínek včera upadnul a šel v klidu, teda s bolestí, domů. Mamka byla na noční, takže ráno našla tátu v bolesti. Dneska ho odvezli do nemocnice, nohu mu pod narkozou rovnali a v nejbližší době mu budou dávat šrouby do kotníku. Mám strach, že bude na Vánoce v nemocnici. Nevíte, jak dlouho tohle všechno trvá? Taťka je už v důchodu, o práci nejde, ale chtěla bych znát vaše zkušenosti, ikdyž né vlastní. Co pak bude následovat, jak dlouho sádra, jestli se šrouby vyndavají a následná péče ohledně rehabilitace. Moc děkuji a omlouvám se za možné (nemožné) dotazy. Jen mám o něj strach a ráda bych mamce ulehčila. děkuji Tůmová, Meziboří
Toho, že bude přes vánoce v nemocnici bych se nebála, oni ho rádi před svátky vyženou… jinak sádra je tak na 9 týdnů. Šrouby se většinou vyndavají, ale nemusí to tak být vždy, vyndání je pak jen ambulantně. Rehabilitaci nevím, táta nikam speciálně nechodil, rozhýbal to v pohodě, nejlepší rehabilitace byla spojka v autě.
děkuju, dneska jsem za ním byla, ale byl ještě trochu „oblblý“. takže jen pár větiček ze sebe dostal a zítra budu mluvit s doktorem. Ale máte pravdu, pedály v autě, to bude nejlepší ![]()