Pád z autosedačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
13.12.10 16:16

Pad z autosedacky

Ahoj holky, je mi fakt mizerne jako asi kazde mamine, ktere spadne miminko… Vcera vecer maly brecel a ne a ne usnout. V 11 jsem uz musela jit neco delat, a tak jsem se rozhodla, ze si ho vezmu s sebou do kuchyne. Puvodne jsem chtela vzit normalni sedatko, ale pak jsme si rekla, ze bude lepsi, kdyz vezmu autosedacku, protoze v ni s nejvetsi pravdepodobnosti usne. Neusnul ani kdyz uz bylo dovareno. Vzala jsem sedacku, horni cast nebyla zaklipnuta, a po par krocich se mi zhoupla a maly skoncil rozplacly na zemi. V tom momente jsem si rikala, ze to neni mozne, ze to neni pravda a par sekund mi trvalo, nez jsem ho zvedla. Rval silene. Po chvili rvani pak usnul. Sledovala jsem ho skoro celou noc. Pri kojeni mi hrozne rval a nechtel pit. Hned po tom padu jsem mu davala prso, coz ho vzdycky 100% uklidni, ale nepomahalo nic. Bylo to opravdu strasne. Dneska uz vypada OK, krome toho ze mi porad nejak vic place. Uz nevim, jestli nejsem i tak trochu paranoidni. Je mi z toho proste nanic. Snad jsem mu nic neudelala, neposkodila mozek nebo tak neco… Mozna vam to bude znit hloupe, ale kdyz ja se fakt tak bojim. Asi bych neprezila, kdyby se mu neco stalo. Jsou mu necele 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
13.12.10 16:22

nenapadá mě nic jiného než se zeptat-proboha a proč si s takovim maličkym miminkem nešla raději k dr hned?Myslíš že někdo po internetu pozná jestli třeba nekrvácí do hlavičky?

Stát se to muže každé a skoro každé stalo,ale je potřeba vždysprávně zareagovat.Při malim pádu sledovat při velkém na dlažbu bych ale na nic nečekala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
13.12.10 16:24

A z jak velke vysky teda spadl a na co? Pokud nezvracel, tak by to melo byt OK. Kazdy si nekdy takto natloukl a deti jsou odolnejsi, nez si myslis… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
13.12.10 16:24

víš asi to bude znít rýpavě ale já se zeptat musím proč jsi ho rovnou nevzala k doktorpvi když se to stalo?

já bych jela okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.12.10 16:25

mam 3 mesicni holcicku, necp takovyho se mi stat tak me snad svihne, rozhodne bych to neresila tady ale u zdravotnika, zvlast kdyz ti place, o to vic, ale ja sama za sebe bych se pominula kdyby mi ho nekdo nezkontroloval a nerekl ze je to ok, ze je treba jenom v soku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.12.10 16:26

Pokud pri kojeni stale jeste rve a nechce pit, tak jed na pohotovost. Ihned. Stalo se to asi kazdemu, ale pokud by mi takto ale mimino spadlo z vysky vic jak 10cm a jeste na oblicej, tak by se jelo okamzite. Nemusi mit nic s mozkem, ale co kdyz ma zlomenou nejakou oblicejovou kost a proto mu to vadi pri kojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.12.10 16:27

krvácení do mozku muže preběhnout i bez zvracení.Zvracení většinou znamená jen otřes mozku a naštíplou lebku taky nepoznáš. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
13.12.10 16:31

Mě by spíš zajímalo, co po nás vlastně chceš?Vyznívá mi to, jako že se neptáš na radu, ale chceš uklidnění,že nemáš mít výčitky - takže z toho pádu výčitky neměj, měj je z toho, žes hned neuháněla na pohotovost.Jed ted a hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.12.10 16:38
xangel87 píše:
Mě by spíš zajímalo, co po nás vlastně chceš?Vyznívá mi to, jako že se neptáš na radu, ale chceš uklidnění,že nemáš mít výčitky - takže z toho pádu výčitky neměj, měj je z toho, žes hned neuháněla na pohotovost.Jed ted a hned.

Souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.12.10 16:46

Vim, byla to chyba, ze jsem nejela hned. Fakt nevim, proc jsem to neudelala. Je mi z toho do breku a ano, ma pravdu ten, co pise, ze jsem chtela uklidnit. Ta sedacka byla skoro na zemi, kdyz ji nesu, tak je mirne nad zemi. Vypada to, ze uz je to dobre. Ted jsme prebalovali a pili z flasticky a uz se i usmival. Zkusim jeste normalne kojit a kdyz bude brecet, tak jedeme… Ted se citim hur, nez kdyz jsem to psala, abych pravdu rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.12.10 16:49

Prosím, už nic nepiš, okamžitě jeď :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.12.10 16:50

Držím palečky ať malému nic není.
Víc k tomu asi psát nemusím..vše už si četla od ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.12.10 16:51

OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
13.12.10 16:52
Cappy píše:
Prosím, už nic nepiš, okamžitě jeď :cry:

přesně tak

přeju ti, aby bylo vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
13.12.10 17:15

Taro,
být to mimčo trochu starší, tak nad tím mávnu rukou a vyčkávám. Ale pokud drobkovi nejsou ještě ani tři měsíce, tak upaluj k doktorovi. To, že už ti teďka nepláče ještě neznamená, že je v pořádku.
Nechci tě strašit, ale u takového drobka může i malá ranka způsobit nevratné potíže :-? :-? :-?
Samozřejmě může být zcela v pořádku, ale být tebou bych nic neriskovala. Přeci jen je lepší mít jistotu, že je drobek OK, než aby jsis pak celý život vyčítala, žes ho nevzala k lékaři…
Vezmi mimčo a jděte k doktorovi hned teď. Nejlépe asi na dětskou chirurgii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák