Úraz v dětském obchůdku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9868
30.10.10 22:08

Úraz v dětském obchůdku

Dnes jsem svým tělem ochránila své dítě – odneslo to moje rameno a krk :-(
V obchůdku s dětskými botičkami se uvolnil ze stropu infrapanel (placatý topení) a spadnul na nás, zhoupnul ze na kabelu a přistál mi na zádech…
Naštěstí jsem zrovna Vojtíkovi sundavala ponožky, takže jsem ho zakryla tělem a rukama, jak jsem něco uslyšela a periferně uviděla, že na nás asi padá regál nebo co…
Byla to docela prda (měl asi jen 3kg, ale spadnul z výšky - byl připevněn pouze 2 nějakými šrouby, naštěstí ho trochu zadržel ten kabel).
Nechci si ani představovat, co by bylo, kdybych nad Vojtou zrovna nestála… :-(

Bolet mě to začalo asi hodinu po tom, ale tak člověk s dítětem má spoustu starostí a vydrží hodně, rozhodně to není nic kvůli čemu bych spěchala na úrazovku…

Ale jako je mi divně, cítím ten krk, jde to do ucha přes trapéz… no takový jako hodně namožený, i hlava mi trochu bolí a je mi na blitíčko, ale to nevím, jestli má souvislost…

Chci se zeptat, jak bych měla postupovat, co byste dělali vy.
Počítám, že si v pondělí zajdu k lékaři, abych měla nějaký papír o tom.
Teď si říkám, že mi paní měla dát minimálně nějakou slevu, ne-li botičky úplně zadarmo…
Kamarádi z USA dokonce mluví o soudech a milionech…

Já jí nechci oškubat jako kuře, je to malej milej obchůdek soukromníčků s převážně českýma botičkama pro děti, ale říkám si, že s tím asi budu muset jít někam na rehabilitaci nebo masáže, tak že by mi to mohla aspoň uhradit…
Nehledě toho času a taky co s Vojtou… Prostě samý starosti… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
30.10.10 22:25

Tyjo, tak to je drsné 8-o

Asi bych to řešila přes úrazové pojištění, ne? Ten obchod by měl být pojištěný pro případ takové události, si myslím, takže i když bys po nich něco chtěla, tak pochybuju, že je oškubeš :think:

A teda bych též čekala, že se paní bude snažit tě udobřit - omluvila se aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
30.10.10 22:25

Ahoj, věřim, že to musela bejt pecka a bolí to. Ale jak řikáš, botky ti měli dát grátis jako „bolestné“. Mělas to říct hned, protože podle mýho už od nich teď nic neuvidíš, ikdyž půjdeš k lékaři. Jedině se fakt soudit, ale to bys musela mít trvalý následky nebo fakt velký zdravotní problémy. Žijeme v ČR, ne v USA, tam by opravdu miliony vysoudili, tomu věřim. Přeji brzské uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.10.10 23:20

Možná jsi měla nejdřív zavolat policajty a sepsat to s nima. Pani teď už třeba bude popírat. Ale jak to chodí nevím, tipuju buď pojišťovna, nebo se soudit nebo na ní přitlačit neofiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.10.10 08:57

Když je ti i na zvracení, tak bych si, být tebou, zajela na pohotovost a nechala se pro jistotu vyšetřit. Píšeš, že to mělo asi tři kila, no nevím, už když si představím, že na mě spadne z vejšky kilovej pytel mouky, tak to musí být rána. Jinak jak píšou holky, řešit si to měla na místě, vůbec nevím, jak bych teďka postupovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák