Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj holky malá mi ráno slítla z postele pří pasení koníku a bouchla se nahoře na hlavičce o desku postele.chvilku plakala a má dvě malý boule.nezvrací a hraje si a zorničky ma taky stejné…byla to nižší výška než měří malá.mám bejt vklidu??nebo jet k doktorovi?? ![]()
pokud plakala okamžitě a reaguje jak píšeš, tak bych k doktorovi nejela. stejně žádné jiné vyšetření neudělá. ještě ji další 3 hodiny pozoruj a nenech usnout a kdyby se ti něco nezdálo, tak jeď později. teď by to byla zbytečná cesta. a kdyby ti začala zvracet, tak určitě ano.
takových pádů ještě bude
ale vím, že se člověk vyděsí. tohle bude určitě v pořádku!
Tak tak v klidu, sleduj jestli není extrémně spavá, nezvrací. Myslím, že si tím dřív nebo později projde každé dítě. ![]()
ahoj,
já bych ji pozorovala a kdyby jevila známky čehokoliv, chovala se jinak než obvykle, valila bych k doktorovi. Jinak ne. Prcek mi takhle taky padá, pravda, ne z postýlky, ale třeba před 4 dny seděl u zdi a z ničeho nic se prudce předklonil a buch! Má tam bouličku a modřinku, samo brečel, ale jinak se chová normálně, nic mu není, nikam jsme nejeli. Manžel zase jednou taky neuhlídal a při pokusu se postavit přepadl dozadu hlavou na balkonový parapet, taky jsme nikam nejeli. Ale je důležitý fakt děcko pozorovat, jestli se chová potom normálně, Tomík se normálně choval a to jsem celý den pozorovala každý zachvění řas ![]()
Ahoj maminky taky se přidám z dotazem.
Malý spadl včera po 15 hod., hned plakal, v bezvědomí nebyl, choval se normálně. Sledovala jsem ho celý den, v noci co dvě hodiny zjíšťovala, jestli je při vědomí. Dneska asi 25 hodin po pádu blinkal, ale má i průjem, tak nevím, jestli s ním jet nebo ne?
Budu ráda za každý názor. Doma mám další dvě děti a manžel odjel 400km.
Pěkný večer.
P.