Chrániče na kolínka při lezení?

316
15.9.10 15:21

chrániče na kolínka při lezení?

Přemýšlím nad tím, co dát malé na kolínka. Je jí devět měsíců, při lezení je rychlá jako blesk a v kuchyni na dlažbě jí to musí asi dost tlačit (myslím si já :-) ) Dávám jí na lezení punčocháčky - takové ty silnější, uvnitř froté, ale stejně - když jí je svleču, má na kolínkách takové malé modřinky od lezení. Nemáte nějaký nápad nebo zkušenost - co na kolínka dát - je to takové směšné - ale nějaké chrániče by se hodily.Díky za nápady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
15.9.10 15:24

Nedávala jsem nic, vůbec mu to nevadilo, i když kolena otlačené trochu byly. Spokojeně si lezl i venku po hrubém makadamu - myslím, že kdyby mu to tak vadilo, tak to nedělá :lol:

Později, když si začal stoupat, tak mu to asi trochu vadit začalo, ale aspoň ho to motivovalo, aby zkoušel jít po dvou a furt nelezl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
15.9.10 15:26

Já nedávám nic a kluk leze kdekoliv i venku na hrubém povrchu a nemá s tím sebemenší problém :-D
Ale viděla jsem v lékárně prodávat chrániče na kolena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.9.10 15:31

My máme návleky s takovými gumový beruškami. Viděla jsem to už několikrát inzerovat v Mamince a podobných časopisech. Zatím jsem dala jen párkrát, třeba dneska, kdy musela být nahatá a s tátou se honila po pěnovém puzzle. Otec si stěžoval, že ho z toho bolí kolena, tak dostala návleky ona:)
Něco takového: http://www.zbozi.cz/…e-na-kolena/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
15.9.10 15:40

Nedávali jsme nic. Nějak mi to přišlo zbytečné. A Markétka si nikdy nestěžovala :-) . Občas se na kolínku objevil modráček, když si třeba klekla na nějakou hračku, ale dítě bez modráků mi přijde jako sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
15.9.10 15:46

Já si myslím že něco na kolínka je zbytečné oni si to stejně odmontujou :lol: .Ted mně napadlo co určitě zabere PUSINKA OD MAMINKY. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.9.10 16:10

no já bych řekla že to vadí spíš nám dospělím, ale dětem ne. Babička když lezla po 4 za malou tak taky hekala jak jí bolí kolena, ale malá byla vždy spokojená. Nedávala bych nic. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.9.10 16:18

Matýsek začal lézt v létě a když nosil kraťasy měl kolínka úplně červená. Koupila jsem „nákoleníky“ Farlin a moc se nám osvědčily. Jukni na jejich stránky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.9.10 16:20

Nám se teda ty chrániče moc neosvědčily. Malá je měla všude, jen ne na kolínkách :-P Pro mne to byla zbytečná investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
15.9.10 16:40

Mezi náma, kdysi se taky nic nedávalo a já pamatuji, když kluci lozili po čtyrech a začala je bolet kolínka, tak prostě lezli dlaně a chodidla z kolínek se nazvedli. Myslím nepřehánět a navíc dospělý má jinou váhu než lozící mimčo ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
15.9.10 16:45

Taky jsme nic takového neměli, prckům to nevadí a když jim to vadit začne, donutí je to se postavit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.9.10 16:52

taky jsme neměli, oni jsou takoví gumoví ty mrňousci :-) Kdyby jim to vadilo, tak se budou lezení vyhýbat :-)
Sousedi chrániče dostali od někoho jako dárek a vůbec je stejně nepoužívali. To by je muselo mít mrně na sobě stejně celýden, což mi připadne docela nepraktické a pochybuju, že by se jim to nějak extra líbilo…myslím si, že je to zbytečné. A takových modřinek ještě bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.9.10 16:59

Taky jsem nic takového neměla - lezl po koberci nebo po lině v punčocháčích a nevadilo mu to. Ale uvažovala jsem o nich, jakmile začal chodit a nebyl si ještě jistý, hodně padal, měl zvenku věčně rozbitá kolena. Ale než jsem je sehnala, tak se rozchodil a už je nepotřebuje :wink:

• Citovat
  • Upravit
8927
15.9.10 17:12

Ahoj, já jsem kdysi koupila takové pletené návleky (pro dospělé asi to je na aerobic) u vietnamců, měli je pruhované v různých barvách, dávala jsem to přes dupačky, nebo co měla malá zrovna na sobě. Zdálo se mi to lepší než ji nechat bez toho, máme doma studenou dlažbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
15.9.10 20:17

Díky za nápady. Chrániče Farlin vypadají dobře. Zkusím ještě mrknout u vietnamců - taky dobrý nápad. Bylo by to jen na chvíli, u nábytku se už staví a asi nebude dlouho trvat a rozchodí se. Ale máme tu dlažbu fakt studenou a tvrdou. Když jsem se s ní na kolenou honila, byla jsem hotová :-x Nechce se mi do toho moc investovat, možná ustřihnu nějaký taťkovo děravý ponožky… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák