Jak chránit svoje děti??

17310
21.10.10 19:31

Jak chránit svoje děti??

Milé maminky,tohle téma zakládám po přečtení tohoto článku
 http://www.blesk.cz/…olcicku.html

a po zmizení dětí poslední dobou :cry:

Nehoda s tramvají se stala před domem mých rodičů.Přes ten přechod jsem šla snad 1000×…On tam vlastně přechod není,je to cesta napojující se na přechod a pak následují tramvajové koleje…

Mám až panický strach o své dítě,že se ztratí,že ho něco srazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
21.10.10 19:36

Koukám,že je další ztracené dítě :cry: :cry:

http://www.novinky.cz/…-hasici.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.10.10 19:41
verenika píše:
Koukám,že je další ztracené dítě :cry: :cry:http://www.novinky.cz/…-hasici.html

Mám 3 a půlletou holčičku a neumím si představit, že bych jí nechala venku samotnou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
21.10.10 19:44
verenika píše:
Koukám,že je další ztracené dítě :cry: :cry:http://www.novinky.cz/…-hasici.html

Tohle je hrozné, ale nechala bys takhle malé dítě hrát si samotné před barákem? Zvlášt, když je kousek odtud řeka.

U malých dětí se to dá ještě ohlídat, i když je to někdy velká fuška. Občas si říkám, že jsem až moc úzkostlivá, když nutím malou chodit za ruku na frekventovanějších místech, ale pak stačí chvilka, kterou si můžu vyčítat do konce života.

U těch větších, to je horší. Chodí už sami do školy, ven. To se asi zblázním. Budu muset doufat, že se nic takového nestane. Protože vodit je do konce života za ručičku prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.10.10 19:48

:-( jak je chránit? hlídat je. nechci to psát přímo do diskuze o aničce…ale…všichni vychvalujíjejí movité rodiče,přesto ale chodila sama domů. já bych svoji 9ti letou dceru nepustila. do školy je vozíme a zas je vyzvedáváme.mohli dělat totéž,nebo najmout chůvu na doprovod.to jen naokraj. jinak samozřejmě každý takový případ je ohromná tragédie :cry:

• Citovat
  • Upravit
3870
21.10.10 19:48

Teď jsem to zrovna řešila s manželem a napadlo nás, až půjde malá do školy, dát jí někam, třeba do naušnic nějakej čip nebo tak něco. Zní to sice idiotsky, ale tak je alespoň při ztrátě nějaká šance. Něco jako GP. Lidi čipujou psy, dávaj si to do aut v případě ztráty a vystopujou je během něolika minut. Naušnice nás napadly proto, že řetízek nenosí, náramek je nepraktickej a nápadnej, tak proto. Asi vypadáme jako hovada, ale …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 19:49

Isand-jj,taky bych nenechala hrát takhle malé dítě bez dozoru na neoplocené zahradě.

Nejraději bych ho za ruku vodila hodně dlouho.My bydlíme na malým městě,ale ségry syn je stejně starý jako ta holčička sražená tramvají.Bydlí se ségrou u mojí mámy a chodí tam taky několikrát denně.je mi z toho fakt špatně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 19:51
Dana27 píše:
Teď jsem to zrovna řešila s manželem a napadlo nás, až půjde malá do školy, dát jí někam, třeba do naušnic nějakej čip nebo tak něco. Zní to sice idiotsky, ale tak je alespoň při ztrátě nějaká šance. Něco jako GP. Lidi čipujou psy, dávaj si to do aut v případě ztráty a vystopujou je během něolika minut. Naušnice nás napadly proto, že řetízek nenosí, náramek je nepraktickej a nápadnej, tak proto. Asi vypadáme jako hovada, ale …

nn,nevypadáte..myslím,že něco takovýho je.Dává se do zubů nebo tak někam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
21.10.10 19:52
  1. mi přijde opravdu nezodpovědné nechat 3-leté dítě si hrát samotné před domem (ale to asi záleží, kde se dům nachází) i tak bych ho tam nenechala samotného
  2. nemají jeho fotografii? zvláštní
  3. podle toho, jak byl oblečený (nikoho tím rozhodně nechci urazit) jde o soc. slabší rodinu , celkem mě napadá i to, že jde o dítě z menšiny

Nic nemění na tom, že se mi ježí chlupy na celém těle! napadá mě, že by bylo lepší, aby můj syn nikdy nevyrostl a raději byl jen pořád se mnou, aby se mu něco nestalo!? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.10.10 19:54

ja si myslim, ze prehnane hlidat svoje deti neni pro ne moc dobry. i nam to rikali na psychologii.

samozrejme nemam zatim moc predstavu jake hlidani vyzaduje triletej kluk, ale devitiletou kocku bych asi chodit domu samotnou v mistech, kde neni zadny provoz asi klidne nechala.

celkem by me zajimalo, jestli jsou opravdu dneska deti ohrozenejsi, nez „za nas“, nebo je jen vetsi medializace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 19:55
Ewule0712 píše:
  1. mi přijde opravdu nezodpovědné nechat 3-leté dítě si hrát samotné před domem (ale to asi záleží, kde se dům nachází) i tak bych ho tam nenechala samotného
  2. nemají jeho fotografii? zvláštní
  3. podle toho, jak byl oblečený (nikoho tím rozhodně nechci urazit) jde o soc. slabší rodinu , celkem mě napadá i to, že jde o dítě z menšiny
Nic nemění na tom, že se mi ježí chlupy na celém těle! napadá mě, že by bylo lepší, aby můj syn nikdy nevyrostl a raději byl jen pořád se mnou, aby se mu něco nestalo!? :-(

jj,zarazila mě tam ta růžová bunda.Ikdyž na zahradu… :nevim:

Holky já taky nechci aby vyrostl :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 19:57
Pudloslava píše:
ja si myslim, ze prehnane hlidat svoje deti neni pro ne moc dobry. i nam to rikali na psychologii.

samozrejme nemam zatim moc predstavu jake hlidani vyzaduje triletej kluk, ale devitiletou kocku bych asi chodit domu samotnou v mistech, kde neni zadny provoz asi klidne nechala.

celkem by me zajimalo, jestli jsou opravdu dneska deti ohrozenejsi, nez „za nas“, nebo je jen vetsi medializace

Asi je rozdíl nechat jít dítě samotný ze školy v Praglu a nebo v nějakým pidi městě :think:

Já mám hrůzu i ze školky-jsem asi fakt švihlá :mrgreen: jak nedávno na tý procházce neubrzdil,nebo jak se ve škole na plavání málem utopil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
21.10.10 19:59

Malou bych taky samotnou venku nenechala, prostě musí bejt pořád na očích, do školky jí taky budu vodit a vyzvedávat, ale ta škola, až jednou nastane, nebudu jí moct vzhledem ke svý práci, vyzvedávat, manžel taky ne. Bude muset ze školy přijít za mnou do práce a pak pojedem spolu. Ale o tom to je - cestou ze školy za mnou se může stát cokoliv, víme všechny. Člověk na to nesmí tak myslet, ale dnešní doba to bohužel nedovoluje, děje se furt něco. Já, když byla ve 3. třídě, nastoupila jsem na jazykovou školu, jezdila jsem z vesnice do města do školy sama, víkendy jsem jezdila k tetě do Mostu, sama, vlakem, pak busem, dneska nechápu. Ve 12ti letech jsem byla s babičkou v Německu, ta mě sama pustila, abych si šla koupit boty. Síla co? Ale za těch 20 let se s úchylama a pedofilama roztrhnul pytel a jsou snad všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.10.10 19:59
Pudloslava píše:

víš záleží na tom slově přehnaně..to asi každý vnímáme jinak. mě to nijak přehnané v dnešní době nepřijde a raději budu přehnaně opatrná,než pak tohle co se stalo. dřív(za nás) nebyly rozšířené drogy,sex ve 13ti ,chlast v 10ti,šikana na netu a mobilu… prostě myslím ,ýe velká opatrnost je na místě až do dospělosti dítěte.

• Citovat
  • Upravit
1692
21.10.10 20:00

Ahoj tak zrovna ted po zprávách jsem se svím chlapem říkali že snad nechame klukum zavést někam čip,když to jde u psu,proč by to nešlo u lidi :think: Já malého nenechám ani na dvoře samotného na tož před barákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák