Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No a pokud mám svou existenci vtěsnat do tří slov, tak by to bylo „Chci být užitečný“. Což některé lidi dráždí i v práci, natož v soukromí…
verenika píše:Pudloslava píše:No to jsem taky koukala,že tam byla narážka na juru jako na pedofila?Nebo jsem se spletla?
Juro nektere baby tady na tebe maji z nejakeho duvodu alergii, asi ze „vsechno vis, vsude jsi byl a od vseho mas klice“to mi prislo jako celkem vtipna defince
tolik k podivnym reakcim na tebe (hele pro pokus, zaloz si zenskej nick a zkus chvilku diskutovat pod nim, jestli to bude jine)
jinak po te, co se do me pustil tatkaF a etatinek ze taham decko do kostela, cim mu to jako prospeje a at dokazu Boha, tak ses moje muzska jednicka na emiminu![]()
![]()
myslim ze nespletla
ale holky jsou tam vynervene na maximum, staci skrtnout zapalku.......
verenika píše:Jura007 píše:tak to je fakt hustý
Veru to ses vůbec nespletla. To bylo na eMiminu myslím pošesté, jsetli umím dobře počítat… Ale oproti té mé bývalé „vesničce střediskové“ jsou tady podobné Doroty v menšině, tak je mně tu dobře…![]()
![]()
![]()
Veru, proč hustý? Moje prababička údajně říkávala: Koho pánbůh miluje, toho křížem navštěvuje… Tak já si asi boží přízně užívám fakt vrchovatě… ![]()
No hlavne i kdybys Juro pedofil byl, tak to nic neznamena -ale to vime tady asi jen my dva.....takze pokud jsi, zatloukej, zatloukej, zatloukej ![]()
Pudloslava píše:verenika píše:myslim ze nespletlaPudloslava píše:No to jsem taky koukala,že tam byla narážka na juru jako na pedofila?Nebo jsem se spletla?
Juro nektere baby tady na tebe maji z nejakeho duvodu alergii, asi ze „vsechno vis, vsude jsi byl a od vseho mas klice“to mi prislo jako celkem vtipna defince
tolik k podivnym reakcim na tebe (hele pro pokus, zaloz si zenskej nick a zkus chvilku diskutovat pod nim, jestli to bude jine)
jinak po te, co se do me pustil tatkaF a etatinek ze taham decko do kostela, cim mu to jako prospeje a at dokazu Boha, tak ses moje muzska jednicka na emiminu![]()
![]()
ale holky jsou tam vynervene na maximum, staci skrtnout zapalku.......
Jj,to chápu že tam nervy pracují,ale proč se navážet takhle hnusně do Jury?
Pudli já si myslím, že ta diskuse o Aničce by se měla rozpustit. Začíná to tam smrdět davovou psychózou. Proto i ta moje zmínka o Jedwabném… Akorát nevím, jak ty vášně ztlumit.
Jura007 píše:
Pudli já si myslím, že ta diskuse o Aničce by se měla rozpustit. Začíná to tam smrdět davovou psychózou. Proto i ta moje zmínka o Jedwabném… Akorát nevím, jak ty vášně ztlumit.
Taky myslím,je mi tý holčičky líto,je to obrovská tragédie,čtu zprávy,ale holky tam tím žijou až nezdravě
Pudlo - ty jsi hodná, dlouho mi nikdo nic tak pěknýho neřekl.....když teda nepočítám manžela a blízké - ty mi musí pravidelně nějaké pěkná slovíčka utrousit jinak je zle ![]()
ale jo měla jsem radši držet zobáček, je to fakt strašný téma diskuze a není ode mě správný to jakkoliv zlehčovat-ale to je prosím tě můj pohled.
to si děláš srandu, že ti někdo něco takového vytkl? a to jsou nějaký mužský? já ani nevím, že sem nějaký choděj - kromě Jury teda
to se nerozpusti, dokud nenajsou telo a nevyjadri se vsechny, ze by toho chlapa meli nejmin obesit.
ja neverim, ze je ziva
Veru, jednoduchý vzorec mého chování v jejich představě: chlap, čtyřicátník, svobodný bezdětný nemajetný, vysedává na webových stránkách pro maminy. A v televizi běží relace o ztracené Aničce. Co napadne ty jednodušší z nich?
Pudli-já už tomu taky nevěřím,už je dlouho pohřešovaná…co pověsí..stáhnou z kůže…Víš já nevím jak bych se zachovala já kdyby to bylo nedej bože moje dítě,ale tím se mu akorát zkrátí utrpení.Nahnala bych ho /je do dolů nebo já nevím,ale pěkně do konce života aby ho někdo taky týral,mučil atd…
Mišmiš píše:
Pudlo - ty jsi hodná, dlouho mi nikdo nic tak pěknýho neřekl.....když teda nepočítám manžela a blízké - ty mi musí pravidelně nějaké pěkná slovíčka utrousit jinak je zle
ale jo měla jsem radši držet zobáček, je to fakt strašný téma diskuze a není ode mě správný to jakkoliv zlehčovat-ale to je prosím tě můj pohled.to si děláš srandu, že ti někdo něco takového vytkl? a to jsou nějaký mužský? já ani nevím, že sem nějaký choděj - kromě Jury teda
jo to byla bezvadna diskuse
On: ja bych radej do pekla, je tam teplo a pari se tam s prateli¨
Ja: jestli pelo existuje, urcite se tam nepari
On: nepoucuj me o peklu, ja na zadne peklo neverim ![]()
podle me to byl jedne clovek
Hele holky, zeptejte se Kamči dalmatinky, o čem jsme si dneska psali v soukromých zprávách. Klidně vám u ní potvrdím, že má můj souhlas k přeposlání.
Myslím, že některé zkušenosti máme s Kamčou podobné. To trápení dokáže člověka fakt přetavit.
Mišmiš píše:
Pudlo - ty jsi hodná, dlouho mi nikdo nic tak pěknýho neřekl.....když teda nepočítám manžela a blízké - ty mi musí pravidelně nějaké pěkná slovíčka utrousit jinak je zle
ale jo měla jsem radši držet zobáček, je to fakt strašný téma diskuze a není ode mě správný to jakkoliv zlehčovat-ale to je prosím tě můj pohled.to si děláš srandu, že ti někdo něco takového vytkl? a to jsou nějaký mužský? já ani nevím, že sem nějaký choděj - kromě Jury teda
jo to byla bezvadna diskuse
On: ja bych radej do pekla, je tam teplo a pari se tam s prateli¨
Ja: jestli pelo existuje, urcite se tam nepari
On: nepoucuj me o peklu, ja na zadne peklo neverim ![]()
podle me to byl jedne clovek
Juro-mě už dneska hlava nepobere ani mateřídoušku pro děti natož nějaký rozhovor.Stačilo mi diskutovat s Livinkou,pak o vegetariánství a teď jsem hrozná matka,že nechám Adam na 10minut samotnýho na oploccený zahradě
No asi zalezu,stejně ráno vstvám do práce ![]()