Jak chránit svoje děti??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
21.10.10 21:28

No a pokud mám svou existenci vtěsnat do tří slov, tak by to bylo „Chci být užitečný“. Což některé lidi dráždí i v práci, natož v soukromí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.10.10 21:29
verenika píše:
Pudloslava píše:
Juro nektere baby tady na tebe maji z nejakeho duvodu alergii, asi ze „vsechno vis, vsude jsi byl a od vseho mas klice“ :-))))) to mi prislo jako celkem vtipna defince :-) tolik k podivnym reakcim na tebe (hele pro pokus, zaloz si zenskej nick a zkus chvilku diskutovat pod nim, jestli to bude jine)
jinak po te, co se do me pustil tatkaF a etatinek ze taham decko do kostela, cim mu to jako prospeje a at dokazu Boha, tak ses moje muzska jednicka na emiminu :-))))) :srdce: :mrgreen:
No to jsem taky koukala,že tam byla narážka na juru jako na pedofila?Nebo jsem se spletla? 8-o

myslim ze nespletla
ale holky jsou tam vynervene na maximum, staci skrtnout zapalku.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 21:32
verenika píše:
Jura007 píše:
Veru to ses vůbec nespletla. To bylo na eMiminu myslím pošesté, jsetli umím dobře počítat… Ale oproti té mé bývalé „vesničce střediskové“ jsou tady podobné Doroty v menšině, tak je mně tu dobře… :palec:
tak to je fakt hustý 8-o 8-o 8-o 8-o

Veru, proč hustý? Moje prababička údajně říkávala: Koho pánbůh miluje, toho křížem navštěvuje… Tak já si asi boží přízně užívám fakt vrchovatě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.10.10 21:32

No hlavne i kdybys Juro pedofil byl, tak to nic neznamena -ale to vime tady asi jen my dva.....takze pokud jsi, zatloukej, zatloukej, zatloukej :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 21:33
Pudloslava píše:
verenika píše:
Pudloslava píše:
Juro nektere baby tady na tebe maji z nejakeho duvodu alergii, asi ze „vsechno vis, vsude jsi byl a od vseho mas klice“ :-))))) to mi prislo jako celkem vtipna defince :-) tolik k podivnym reakcim na tebe (hele pro pokus, zaloz si zenskej nick a zkus chvilku diskutovat pod nim, jestli to bude jine)
jinak po te, co se do me pustil tatkaF a etatinek ze taham decko do kostela, cim mu to jako prospeje a at dokazu Boha, tak ses moje muzska jednicka na emiminu :-))))) :srdce: :mrgreen:
No to jsem taky koukala,že tam byla narážka na juru jako na pedofila?Nebo jsem se spletla? 8-o
myslim ze nespletla
ale holky jsou tam vynervene na maximum, staci skrtnout zapalku.......

Jj,to chápu že tam nervy pracují,ale proč se navážet takhle hnusně do Jury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 21:34

Pudli já si myslím, že ta diskuse o Aničce by se měla rozpustit. Začíná to tam smrdět davovou psychózou. Proto i ta moje zmínka o Jedwabném… Akorát nevím, jak ty vášně ztlumit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 21:36
Jura007 píše:
Pudli já si myslím, že ta diskuse o Aničce by se měla rozpustit. Začíná to tam smrdět davovou psychózou. Proto i ta moje zmínka o Jedwabném… Akorát nevím, jak ty vášně ztlumit.

Taky myslím,je mi tý holčičky líto,je to obrovská tragédie,čtu zprávy,ale holky tam tím žijou až nezdravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453

Pudlo - ty jsi hodná, dlouho mi nikdo nic tak pěknýho neřekl.....když teda nepočítám manžela a blízké - ty mi musí pravidelně nějaké pěkná slovíčka utrousit jinak je zle :lol:
ale jo měla jsem radši držet zobáček, je to fakt strašný téma diskuze a není ode mě správný to jakkoliv zlehčovat-ale to je prosím tě můj pohled.

to si děláš srandu, že ti někdo něco takového vytkl? a to jsou nějaký mužský? já ani nevím, že sem nějaký choděj - kromě Jury teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035

to se nerozpusti, dokud nenajsou telo a nevyjadri se vsechny, ze by toho chlapa meli nejmin obesit.
ja neverim, ze je ziva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 21:37

Veru, jednoduchý vzorec mého chování v jejich představě: chlap, čtyřicátník, svobodný bezdětný nemajetný, vysedává na webových stránkách pro maminy. A v televizi běží relace o ztracené Aničce. Co napadne ty jednodušší z nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 21:39

Pudli-já už tomu taky nevěřím,už je dlouho pohřešovaná…co pověsí..stáhnou z kůže…Víš já nevím jak bych se zachovala já kdyby to bylo nedej bože moje dítě,ale tím se mu akorát zkrátí utrpení.Nahnala bych ho /je do dolů nebo já nevím,ale pěkně do konce života aby ho někdo taky týral,mučil atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.10.10 21:40
Mišmiš píše:
Pudlo - ty jsi hodná, dlouho mi nikdo nic tak pěknýho neřekl.....když teda nepočítám manžela a blízké - ty mi musí pravidelně nějaké pěkná slovíčka utrousit jinak je zle :lol:
ale jo měla jsem radši držet zobáček, je to fakt strašný téma diskuze a není ode mě správný to jakkoliv zlehčovat-ale to je prosím tě můj pohled.to si děláš srandu, že ti někdo něco takového vytkl? a to jsou nějaký mužský? já ani nevím, že sem nějaký choděj - kromě Jury teda

jo to byla bezvadna diskuse
On: ja bych radej do pekla, je tam teplo a pari se tam s prateli¨
Ja: jestli pelo existuje, urcite se tam nepari
On: nepoucuj me o peklu, ja na zadne peklo neverim :-)))))
podle me to byl jedne clovek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 21:40

Hele holky, zeptejte se Kamči dalmatinky, o čem jsme si dneska psali v soukromých zprávách. Klidně vám u ní potvrdím, že má můj souhlas k přeposlání.

Myslím, že některé zkušenosti máme s Kamčou podobné. To trápení dokáže člověka fakt přetavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.10.10 21:41
Mišmiš píše:
ale jo měla jsem radši držet zobáček, je to fakt strašný téma diskuze a není ode mě správný to jakkoliv zlehčovat-ale to je prosím tě můj pohled.to si děláš srandu, že ti někdo něco takového vytkl? a to jsou nějaký mužský? já ani nevím, že sem nějaký choděj - kromě Jury teda

jo to byla bezvadna diskuse
On: ja bych radej do pekla, je tam teplo a pari se tam s prateli¨
Ja: jestli pelo existuje, urcite se tam nepari
On: nepoucuj me o peklu, ja na zadne peklo neverim :-)))))
podle me to byl jedne clovek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 21:44

Juro-mě už dneska hlava nepobere ani mateřídoušku pro děti natož nějaký rozhovor.Stačilo mi diskutovat s Livinkou,pak o vegetariánství a teď jsem hrozná matka,že nechám Adam na 10minut samotnýho na oploccený zahradě :zed: No asi zalezu,stejně ráno vstvám do práce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák