Pád z přebalováku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.10 09:57

Pád z přebalováku

Asi jsem ta nejhorší máma na světě. :cry: :cry: :cry: :cry:
Dneska ráno jsem přebalovala malýho na přebalováku (výška 89 cm), ale zjistila jsem, že kalhoty ze včerejška má špinavý a tak jsem udělala krok bokem, otevřela zásuvku pravou rukou vytahovala kalhoty a levou rukou ho jistila, aby se mi nepřekulil, jenže on nepochopitelně sjel dolů a spadl na zadek, do hlavy se nebouchl jen byl trošku v šoku na rozdíl ode mě já jsem v šoku ještě teď a brečím. Brečel jen chviličku a na zádech má trošičku červenou čáru - odřené ale jinak nevypadá, že by mu něco bylo, normálně lozí, staví se, vykládá. Myslíte, že je v pořádku, mám něco sledovat nebo radši někam zajít? Stačí vteřina nepozornosti :zed: :zed: :zed: :cry: :cry: :cry: Pořád se nemůžu z toho vzpamatovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
25.10.10 10:00

Neboj, bude dobry.
Mně se to taky stalo, s oběma.

A kor, kdyz se nebouchnul do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.10 10:01

Ahoj, to se prostě stává a můžeš být sebelepší máma. Z práce vím, že do týdne je takových pádů nespočet. Příště si už dáš prostě pozor a vše připravíš dopředu. Pokud je malý v pohodě, tak ho nech. Horší by byl pád na hlavičku.

• Citovat
  • Upravit
1587
25.10.10 10:02

Neobviňuj se… spíš by ses ale měla ptát jinde, než tady, i kdyby tu byl doktor, těžko ti poradí na dálku. Já bych pro klid duše zajela na pht.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.10 10:05

Spíš k obvoďákovi, ne?

• Citovat
  • Upravit
teresa20
25.10.10 10:05

Stává se to a neznamená to, že jsi špatná máma :kytka: Stačí vteřinka a je to, bohužel.
Mě malý spadl v roce z botníku - seděl, obouvala jsem mu botičky, on na mě koukal a byl v klidu. Najednou z ničeho nic se překulil a spadl ze 60 čísel přímo na hlavičku :-? Ale nic mu nebylo, neplakal a hrál si jako vždycky.
Od té doby, co běhá, měl nespočet pádů, kdy se i břinkl do hlavy, ale nikdy mu nic nebylo, naštěstí :wink:
Pokud mu nic není a chová se normálně, nebrečí a hraje si, tak bych to nehrotila. Ale pro klid duše bych zavolala pediatrovi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.10 10:07

Ahojky! Nekhorší máma určitě nejsi! Mně se to stalo u syna taky. Já jsem teda jela do nemocnice a vydupala jsem si tam, aby si nás nechali na pozorování - měla jsem hrozný strach. Byla jsem úplně vyřízená, nemohla jsem pořádně ani mluvit. Dodnes mně to občas budí ze spaní - ale nejsme jediné, neboj. V nemocnici mi říkali, že pokud začal hned brečet, tak že to bude dobré, ale taky bych zajela - aspoň tě to uklidní :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20376
25.10.10 10:20

kliiid mě se to stalo taky, ale je fakt že vyjukaná jsem taky byla..ale ona žuchla rovnou na hlavu a dobrý..
takže pokud to bylo na zadek, tak si myslím že to bude ok..
ale pro klid duše pozoruj.. pokud nezvrací, nemotá se a není extremě spavej, tak to nic není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.10.10 10:21

Ahoj,nic si z toho nedělej,kamarádce malej taky spadnul z přebalováku-jen se otočila,a bylo to.A dnes mu jsou 4 a je v pohodě.My jsme měli něco podobného s postýlkou-malej se začal stavet,povídám manželovi,aby dal rošt níž.a on,že je to dobrý.Malej měl akorát první narozeniny,stál ráno v postýlce,oba jsme na něj koukali,já byla dál,a najednou šup,a letěl.Naštěstí ho manžel zachytil v letu.Dostal pak pěkně vynadáno :lol:
Pokud se nepraštil do hlavy,tak by to mělo být ok,a pokud normálně reaguje,tak taky.Ale pro klid bys mohla zajít k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.10 10:23

To se prostě stává. Pokud se neuhodil do hlavičky a chová se normálně, tak bych to neřešila. Pádů na zadek ještě bude. :-)
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.10 10:23

No on prostě sjel a zádama se „brzdil“ o ten přebalovák jako by jel po strmé skluzavce dolů. No budu ho pozorovat a uvidím, stejně jdeme zítra na roční prohlídku, tak se tam radši ještě zeptám doktora.

• Citovat
  • Upravit
7584
25.10.10 10:28

Poprvé v životě se přiznám, že i mě dítko spadlo z přebalováku. Doma jsem přiznala, že spadl z gasuče. :oops: Sklouznul jakoby ke mě zádama po stěně. Stála jsem u něj. No tele pitomý jsem. Nevím, jak mi proklouznul.Ale teda brzdila jem pád nohou.
Nikam jsem nejela, pozorovala jsem ho. A byl ok.
Není to správně, příště dávej větší pozor. Však už budeš. Ale opravdu nejsi jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.10.10 10:29

Kazdymu, koho znam, spadlo dite z prebalovaku. To ja ho mamse divim, ze me jeste ne. mas ho nejak nizko, ne? bude to dobry
kdyz si moje mlade zlomilo nohu, vedela jsem behem pulhodiny, ze neni OK. taky jsem za to „nemohla“,ale ten pocit je desnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.10 10:42

Nevím na co jsem myslela, asi jsem byla ještě rozespalá nebo nevím, protože normálně za ním furt lozím a lítám a jistím ho, hlídám aby si něco někde nepřivřel až si ze mě manža dělá prču, že ho hlídám až přehnaně moc a nakonec provedu tohle :cry:

• Citovat
  • Upravit
6597
25.10.10 10:47

Pudli, mě neznáš, takže mě z přebalováku nespadla ani jedna :-D …ale, kolikrát se mi skulili z postele :roll: , nepočítaně. A kolikrát sjeli ze schodů mezi pokojíkem ( máme podkroví ) a obývákem :roll: …poprvý je to vždycky šok, další pády už člověk rozdýchá dobře a jenom kontroluje děti jestli jsou v pořádku, bude to dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák