Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Hezký večer,
nedá mi to Vás nevarovat před jednáním obchodu SAM BABY v případě reklamace.
ZVAŽTE PROSÍM, JAKÉ ZBOŽÍ SI V TÉTO PRODEJNĚ ZAKOUPÍTE, A TO PŘEDEVŠÍM S OHLEDEM NA MOŽNOU REKLAMACI !!!
DEJTE SI PROSÍM POZOR NA VÝROBKY, KTERÉ BY SE MOHLY POUŽÍVÁNÍM OPOTŘEBIT A STÁT SE TAK NEFUKČNÍMI, podotýkám BEZ VAŠEHO PŘIČINĚNÍ !!!
Musím podotknout, že prodavačka nechtěla zboží vůbec k reklamaci přijmout, chovala se jako naprostá „vševědka“, která už od pohledu věděla, že jsem si zboží sama pokazila!
Nejen, že obchod mou reklamaci nevyřídil ve stanovené lhůtě 30-ti dní, ačkoli měl na mne kontakt, nehodlal se se mnou na zpoždění nijak domluvit, ale hlavně NEMĚL K REKLAMOVANÉMU ZBOŽÍ ANI POSOUZENÍ ODBORNÉHO SERVISU!!!
Měla jsem a stále mám dojem, že jakési vyjádření, které bylo rukou připsáno na reklamačním listě, bez razítka a podpisu, tam dopsala prodavačka a myslela si, že jim to odsouhlasím a nechám to bez povšimnutí.
Takové jednání jsem již dlouho nikde neviděla a věřím, že dlouho neuvidím. Bylo to velmi výživné a s odtupem mohu jen konstatovat, že by se „pan podnikatel“ měl hluboce stydět. Zřejmě si myslí, že jej jeho zákazníci chtějí nutně okrást a proto se k nim tak i chová.
SAM BABY, styď se!
Zdraví beruška
berusko nevím kde jsi reklamovala, jestli na Karoline nebo v Lasu, já už ale na Karolinu nechodím, prodavačky jsou nepříjemné, někdy až nechutně - jsou tam výjimky, ale já asi měla smůlu nebo co…
v Lasu je jedna moc hodná paní, která ráda poradí i pomůže - tak když něco potřebuju, jdu tam…
sháněla jsem tam slunečník, fusak a věci na Jané - kočárky tam prodávají, ale nánožník ti samostatně neprodají…
ani tašku… kolekce 2007 jako vrchol i když už je dávno 2008… nechtěla bych tam SLaloma reklamovat ani za nic.
pak jsem objevila naštěstí prodejnu v Porubě, kde mají všechny věcičky Jané buď skladem nebo na objednání… a je to ![]()
a jaký kočárek jsi reklamovala???
Hezký den,
reklamovala jsem hrací kolotoč nad postýlku, u kterého se opotřebila plastová kolečka uvnitř hracího strojku, takže „naštěstí“ se nejednalo o tisícovou položku. Nicméně představava, že do tohoto obchodu půjdu reklamovat např. kočárek mne děsí a v mém případě se jednalo spíše o princip.
Nakonec musím dodat, že obchod byl nucen nám hrací strojek v hodnotě 80Kč vyměnit za nový na své náklady! Asi měl pan majitel strach, že zkrachuje.
Byla jsem v Lase a prodavačka opravdu „příjemná“!!! Reklamaci také nemohla vůbec najít a snažila se mne přesvědčit, že jsem vlastně nebyla v Lase!
Bohužel ani na Karolíně to není lepší, snad jen ve velkoskladu na Těšínské ul. je to trochu lepší. Můj náhled na tento obchod to už všask nezlepší.
Beruška
ja teda chodim nakupovat do skladu na Tesinske,vzdy velka spokojenost a pokud by se neco delo tak volam primo majitelce na jeji mobil.Jednou jsem neco potrebovala vymenit a vse naprosto v poradku
V tom skladu jsem ještě nebyla, tak možná že tam je to lepší…
každopádně mě to hodně mrzelo, slyšela jsem ty negativní ohlasy už z více stran… ale fakt záleželo, kdo tam byl ![]()
Navštívila jsem SAM BABY ve velkoskladě..moc ochotné prodavačky, celou dobu nákupu se Vám věnuje, všechno vysvětlily a zbytečně nenutili to nejdražší ba naopak. Takže velmi pozitivní zkušenosti..navíc velikánský výběr a co jsem mohla porovnat tak i nižší ceny. Ale vždycky je to o lidech ![]()
pozor varovani koupila jsem si tam kočar odmitaji reklamovat podotikam je 3 mesice stary a vyhrožuji nam pokutama nevime si rady kčar nepojizdny opravoval jejich technik byly jsme vyhozeni a nechteji se snam o ničem bavit ![]()
beruska1 píše:
Hezký večer,nedá mi to Vás nevarovat před jednáním obchodu SAM BABY v případě reklamace.
ZVAŽTE PROSÍM, JAKÉ ZBOŽÍ SI V TÉTO PRODEJNĚ ZAKOUPÍTE, A TO PŘEDEVŠÍM S OHLEDEM NA MOŽNOU REKLAMACI !!!
DEJTE SI PROSÍM POZOR NA VÝROBKY, KTERÉ BY SE MOHLY POUŽÍVÁNÍM OPOTŘEBIT A STÁT SE TAK NEFUKČNÍMI, podotýkám BEZ VAŠEHO PŘIČINĚNÍ !!!
Musím podotknout, že prodavačka nechtěla zboží vůbec k reklamaci přijmout, chovala se jako naprostá „vševědka“, která už od pohledu věděla, že jsem si zboží sama pokazila!
Nejen, že obchod mou reklamaci nevyřídil ve stanovené lhůtě 30-ti dní, ačkoli měl na mne kontakt, nehodlal se se mnou na zpoždění nijak domluvit, ale hlavně NEMĚL K REKLAMOVANÉMU ZBOŽÍ ANI POSOUZENÍ ODBORNÉHO SERVISU!!!
Měla jsem a stále mám dojem, že jakési vyjádření, které bylo rukou připsáno na reklamačním listě, bez razítka a podpisu, tam dopsala prodavačka a myslela si, že jim to odsouhlasím a nechám to bez povšimnutí.Takové jednání jsem již dlouho nikde neviděla a věřím, že dlouho neuvidím. Bylo to velmi výživné a s odtupem mohu jen konstatovat, že by se „pan podnikatel“ měl hluboce stydět. Zřejmě si myslí, že jej jeho zákazníci chtějí nutně okrást a proto se k nim tak i chová.
Zdraví beruška
SAM BABY, styď se!
olomoucká prodejna je taky případ
Nepříjemná obsluha, neochotná odpovídat na dotazy a s reklamací si kamarádka taky užila. Chtěla jsem tam před dvěma lety koupit golfky. Samozřejmně, že nejdřív si je chce člověk ohmatat a paní se mě přímo zeptala jestli si je koupím, jinak mi je z regálu nepodá. Takže jsem jí poděkovala a šla si je koupit ke konkurenci. ![]()
vubec si nevime rady kočarek je nepojizdny a doma 3 mesični mimi 14000 v haji ja si nemužu dovolit koupit dalši a mavnout rukou
podotikam že si kočar vzali 21.12.2009 na reklamaci ted nam tvrdi že to nebyla reklamace ale že jsme jim ho dali do servisu v papirch je zapis že 23.12.2009 kočar dle možnosti opraven ale dali nam ho ted dneska 3.2.2010 s tim že jsme o nej nejevili zajem přičemž mi volali v lednu že ho poslali do polska at mam trpělivost ted to popiraji
neamolka-nemám osobní zkušenost,ale prý pomáhá pohrozit ČOI nebo se obrátit na SOS spotřebitel.Pokud kočár stál 14OOO kč vyplatí se i soudit.Ale každopádně se to bohužel nevyřeší hned.Pokud nejsou schopni reklamaci vyřešit do měsíce máš automaticky ze zákona nárok na vrácení peněz.
problem je v tom že nam tvrdi že jsme o kočarek nemeli zajem že tam celou dobu stal a oni nemaji povinost nam oznamovat že je již spraven i když neni
To jsou pěkní hajzlíci.Je to hold pak tvrzení proti tvrzení.A že to není pravda by nějak dokázat nešlo?Ale pokud kočárek stále není v pořádku šoupla bych jim ho tam znova přijmout ti ho musí-pokud tři reklamace opět máš nárok na vrácení peněz-hlavně si nechat vše potvrdit.
No jí vím ono se dobře radí když se to netýká přímo mě.Ze zákona je to tak,ale v praxi je to pak bohužel jinak,a těžko se dokazuje,že jsi v právu.