Pozor na Sam Baby!

55
7.8.08 20:53

POZOR NA SAM BABY !!!

Hezký večer,

nedá mi to Vás nevarovat před jednáním obchodu SAM BABY v případě reklamace.
ZVAŽTE PROSÍM, JAKÉ ZBOŽÍ SI V TÉTO PRODEJNĚ ZAKOUPÍTE, A TO PŘEDEVŠÍM S OHLEDEM NA MOŽNOU REKLAMACI !!!
DEJTE SI PROSÍM POZOR NA VÝROBKY, KTERÉ BY SE MOHLY POUŽÍVÁNÍM OPOTŘEBIT A STÁT SE TAK NEFUKČNÍMI, podotýkám BEZ VAŠEHO PŘIČINĚNÍ !!!
Musím podotknout, že prodavačka nechtěla zboží vůbec k reklamaci přijmout, chovala se jako naprostá „vševědka“, která už od pohledu věděla, že jsem si zboží sama pokazila!
Nejen, že obchod mou reklamaci nevyřídil ve stanovené lhůtě 30-ti dní, ačkoli měl na mne kontakt, nehodlal se se mnou na zpoždění nijak domluvit, ale hlavně NEMĚL K REKLAMOVANÉMU ZBOŽÍ ANI POSOUZENÍ ODBORNÉHO SERVISU!!!
Měla jsem a stále mám dojem, že jakési vyjádření, které bylo rukou připsáno na reklamačním listě, bez razítka a podpisu, tam dopsala prodavačka a myslela si, že jim to odsouhlasím a nechám to bez povšimnutí.

Takové jednání jsem již dlouho nikde neviděla a věřím, že dlouho neuvidím. Bylo to velmi výživné a s odtupem mohu jen konstatovat, že by se „pan podnikatel“ měl hluboce stydět. Zřejmě si myslí, že jej jeho zákazníci chtějí nutně okrást a proto se k nim tak i chová.
SAM BABY, styď se!

Zdraví beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
7.8.08 21:20

Mohu se zeptat co jsi reklamovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
8.8.08 07:56

berusko nevím kde jsi reklamovala, jestli na Karoline nebo v Lasu, já už ale na Karolinu nechodím, prodavačky jsou nepříjemné, někdy až nechutně - jsou tam výjimky, ale já asi měla smůlu nebo co…
v Lasu je jedna moc hodná paní, která ráda poradí i pomůže - tak když něco potřebuju, jdu tam…
sháněla jsem tam slunečník, fusak a věci na Jané - kočárky tam prodávají, ale nánožník ti samostatně neprodají… :roll: ani tašku… kolekce 2007 jako vrchol i když už je dávno 2008… nechtěla bych tam SLaloma reklamovat ani za nic.
pak jsem objevila naštěstí prodejnu v Porubě, kde mají všechny věcičky Jané buď skladem nebo na objednání… a je to ;-)

a jaký kočárek jsi reklamovala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.8.08 13:21

Hezký den,

reklamovala jsem hrací kolotoč nad postýlku, u kterého se opotřebila plastová kolečka uvnitř hracího strojku, takže „naštěstí“ se nejednalo o tisícovou položku. Nicméně představava, že do tohoto obchodu půjdu reklamovat např. kočárek mne děsí a v mém případě se jednalo spíše o princip.
Nakonec musím dodat, že obchod byl nucen nám hrací strojek v hodnotě 80Kč vyměnit za nový na své náklady! Asi měl pan majitel strach, že zkrachuje.
Byla jsem v Lase a prodavačka opravdu „příjemná“!!! Reklamaci také nemohla vůbec najít a snažila se mne přesvědčit, že jsem vlastně nebyla v Lase!
Bohužel ani na Karolíně to není lepší, snad jen ve velkoskladu na Těšínské ul. je to trochu lepší. Můj náhled na tento obchod to už všask nezlepší.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.8.08 14:57

ja teda chodim nakupovat do skladu na Tesinske,vzdy velka spokojenost a pokud by se neco delo tak volam primo majitelce na jeji mobil.Jednou jsem neco potrebovala vymenit a vse naprosto v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
8.8.08 15:03

V tom skladu jsem ještě nebyla, tak možná že tam je to lepší…
každopádně mě to hodně mrzelo, slyšela jsem ty negativní ohlasy už z více stran… ale fakt záleželo, kdo tam byl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.09 19:26

Navštívila jsem SAM BABY ve velkoskladě..moc ochotné prodavačky, celou dobu nákupu se Vám věnuje, všechno vysvětlily a zbytečně nenutili to nejdražší ba naopak. Takže velmi pozitivní zkušenosti..navíc velikánský výběr a co jsem mohla porovnat tak i nižší ceny. Ale vždycky je to o lidech :)

• Citovat
  • Upravit
nemolka
3.2.10 23:20

stejna skušenost

pozor varovani koupila jsem si tam kočar odmitaji reklamovat podotikam je 3 mesice stary a vyhrožuji nam pokutama nevime si rady kčar nepojizdny opravoval jejich technik byly jsme vyhozeni a nechteji se snam o ničem bavit :cert:

• Citovat
  • Upravit
nemolka
3.2.10 23:29
beruska1 píše:
Hezký večer,

nedá mi to Vás nevarovat před jednáním obchodu SAM BABY v případě reklamace.
ZVAŽTE PROSÍM, JAKÉ ZBOŽÍ SI V TÉTO PRODEJNĚ ZAKOUPÍTE, A TO PŘEDEVŠÍM S OHLEDEM NA MOŽNOU REKLAMACI !!!
DEJTE SI PROSÍM POZOR NA VÝROBKY, KTERÉ BY SE MOHLY POUŽÍVÁNÍM OPOTŘEBIT A STÁT SE TAK NEFUKČNÍMI, podotýkám BEZ VAŠEHO PŘIČINĚNÍ !!!
Musím podotknout, že prodavačka nechtěla zboží vůbec k reklamaci přijmout, chovala se jako naprostá „vševědka“, která už od pohledu věděla, že jsem si zboží sama pokazila!
Nejen, že obchod mou reklamaci nevyřídil ve stanovené lhůtě 30-ti dní, ačkoli měl na mne kontakt, nehodlal se se mnou na zpoždění nijak domluvit, ale hlavně NEMĚL K REKLAMOVANÉMU ZBOŽÍ ANI POSOUZENÍ ODBORNÉHO SERVISU!!!
Měla jsem a stále mám dojem, že jakési vyjádření, které bylo rukou připsáno na reklamačním listě, bez razítka a podpisu, tam dopsala prodavačka a myslela si, že jim to odsouhlasím a nechám to bez povšimnutí.

Takové jednání jsem již dlouho nikde neviděla a věřím, že dlouho neuvidím. Bylo to velmi výživné a s odtupem mohu jen konstatovat, že by se „pan podnikatel“ měl hluboce stydět. Zřejmě si myslí, že jej jeho zákazníci chtějí nutně okrást a proto se k nim tak i chová.
SAM BABY, styď se!

Zdraví beruška
  • Citovat
  • Upravit
6882
3.2.10 23:42

olomoucká prodejna je taky případ :zed: Nepříjemná obsluha, neochotná odpovídat na dotazy a s reklamací si kamarádka taky užila. Chtěla jsem tam před dvěma lety koupit golfky. Samozřejmně, že nejdřív si je chce člověk ohmatat a paní se mě přímo zeptala jestli si je koupím, jinak mi je z regálu nepodá. Takže jsem jí poděkovala a šla si je koupit ke konkurenci. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.2.10 23:48

vubec si nevime rady kočarek je nepojizdny a doma 3 mesični mimi 14000 v haji ja si nemužu dovolit koupit dalši a mavnout rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.2.10 23:51

podotikam že si kočar vzali 21.12.2009 na reklamaci ted nam tvrdi že to nebyla reklamace ale že jsme jim ho dali do servisu v papirch je zapis že 23.12.2009 kočar dle možnosti opraven ale dali nam ho ted dneska 3.2.2010 s tim že jsme o nej nejevili zajem přičemž mi volali v lednu že ho poslali do polska at mam trpělivost ted to popiraji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
4.2.10 00:20

neamolka-nemám osobní zkušenost,ale prý pomáhá pohrozit ČOI nebo se obrátit na SOS spotřebitel.Pokud kočár stál 14OOO kč vyplatí se i soudit.Ale každopádně se to bohužel nevyřeší hned.Pokud nejsou schopni reklamaci vyřešit do měsíce máš automaticky ze zákona nárok na vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
4.2.10 01:37

problem je v tom že nam tvrdi že jsme o kočarek nemeli zajem že tam celou dobu stal a oni nemaji povinost nam oznamovat že je již spraven i když neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
4.2.10 21:26

To jsou pěkní hajzlíci.Je to hold pak tvrzení proti tvrzení.A že to není pravda by nějak dokázat nešlo?Ale pokud kočárek stále není v pořádku šoupla bych jim ho tam znova přijmout ti ho musí-pokud tři reklamace opět máš nárok na vrácení peněz-hlavně si nechat vše potvrdit.
No jí vím ono se dobře radí když se to netýká přímo mě.Ze zákona je to tak,ale v praxi je to pak bohužel jinak,a těžko se dokazuje,že jsi v právu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí