Pozvání do kavárny od jiného muže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.1.14 14:05

Pozvání do kavárny...

Ahoj :mavam: :mavam: :mavam:
Pozval mě na kávu muž se kterým jsem se seznámila, protože naše děti jsou kamarádi a navštěvují se. Vím, že je do mě zamilovaný a ví to i můj partner. Neotravuje mě, ani mi to nedává viditelně najevo, jen ta zamilovanost jde prostě vycítit. ;) Ještě nedávno jsem se znali jen z akcí ve škole, takže o kamarádství vůbec nešlo. Jen teď jsme se seznámili víc a je to fajn kluk, se kterým bych se chtěla kamarádit. Nic víc, mám doma pohodu a perfektního chlapa. Pozvala jsem ho do kavárny, že si prostě pokecáme tak to přijal a byl rád. :D
Jen tak jsem se o tom zmínila kamarádce a ta na mě vytřeštila oči jak si můžu jít s chlapem sednout, když mám doma muže. 8o Jak kdybych tam šla s ním dělat bůh ví co… :roll:
Tak se vás ptám. :)
Může jít žena, která má spokojený vztah, s jiným mužem do kavárny??? :lol: :lol: :lol:
Máme toho hodně společného, je úplně jiný než můj muž, tak jsem tak nad tím přemýšlela, jestli třeba nedělám osudovou chybu a nezamiluju se do něj postupem času… :think: Jenže on mě absolutně nepřitahuje, ale vůbec ne. :lol: Takže si myslím, že to zůstane u přátelství. Já bych to co mám doma nikdy neohrozila. :srdce:
A druhá otázka je, jestli věříte, že muž a žena dokážou být jen přátelé. ;)
Hezhé slunečné odpoledne vám všem přeji a těším se na vaše názory a životní zkušenosti :mavam: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26716
6.1.14 14:09

Mám velmi spokojené manželství mimo jiné i proto, že můj muž vůbec neřeší, kam a s kým jdu. Máme už dítě, takže nechodím skoro nikam :mrgreen: ale když už, tak klidně s kamarádem. Zrovna minulý týden jsem si byla s jedním kamarádem sednout na víno a bylo to moc fajn. Ale jestli bych pozvala do kavárny muže, o kterém vím, že mě miluje - tak to asi nepozvala. Protože bych mu nechtěla dávat zbytečné naděje, i když si myslíš, že to chápe, tak ve skrytu duše to nechápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.1.14 14:09

Jak by si se tvarila, ldyby tvuj muz chodil do kavarny se zenskou co je do nej zamilovana???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
6.1.14 14:10

Mezi zenou a muzem opravdu pratelstvi byt muze - ale jen v pripade ze je to v rodine :-D

Ne vazne - Tvuj manzel vi, ze si s nim byla kavarne? Pokud ano a nevadi mu to tak v poradku. Pokud to nevi tak bude asi neco spatne.

Ja bych klidne sla, ale manzel by sel se mnou - stejne tak jako kdyz si muj muz jde sednout s kolegynema tak si me bere taky ;-)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi

Tak tam bez s manzelem, aby si nemyslel, ze je to zaroven pozvani i do kalhotek

• Citovat
  • Upravit
Lizzi

Jasně že může jít žena s mužem jen tak na kafe, ale pokud jedna strana cítí to, co druhá ne, tak je to vždycky balancování na ledě.. On bude myslet, že k němu třeba taky něco cítíš, bude se třeba i trápit, i když ty budeš v poho.
A k další otázce - myslím, že muž a žena být přátelé mohou jen ve velmi výjimečných případech. Kámoši klidně, ale opravdu přátelé, aby tam nebyl ani náznak sexuálního jiskření, to se podle mě moc nestává..

Příspěvek upraven 06.01.14 v 14:11

• Citovat
  • Upravit
13714
6.1.14 14:11

No můžu promluvit z vlastní zkušenosti. V mém bývalém zaměstnání jsem, kvůli charakteru práce, byla zvána několikrát. Lidmi, se kterými jsem si prostě rozuměla.
Nešla jsem ani jednou. A proč? Protože z představy, že by můj muž chodil na kafča se sympatickými kamarádkami, které jsou do něj zamilované mě celkem mrazí.
Proč s ním totiž půjdu??? Budu prohlubovat sympatie?? Mluvit o počasí, o dětech? Dávat nějaké naděje?
Ne, tohle pro mě prostě není a kvůli té pracovní zkušenosti jsem si to probrala už asi 1000× zhora i zdola.
Edit: Mluvím samozřejmě o lidech, kteří k sobě chovají nějaké sympatie, s normálním kamarádem bych šla - ale proč bychom někam chodili? Ten přijde k nám pokecáme všichni.

Příspěvek upraven 06.01.14 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
6.1.14 14:11

Pokud on je do tebe zamilovaný, máte hodně společného, tak i když nyní tě nepřitahuje, tak se můžeš zamilovat. K zamilovanosti často stačí osobnost, to jak člověk mluví, jak se vyjadřuje, jaké má názory…Nic špatného není na pozvání na kávu, pokud to ví tvůj manžel a souhlasí.
Ale za sebe bych se bála, aby se neodstartovalo něco, co nyní nechceš a neplánuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
6.1.14 14:12

Těžko můžete být přátele, když je do Tebe zakoukaný, takže - ano, věřím tomu, ale u Vás to zjevně už předem nepůjde. Trochu ho asi budeš trápit, ale co bys nešla, Ty vyvázneš bez ztráty kytičky. Tvůj chlap píšeš ví, že je do Tebe zamilovaný a nevadí mu to, tak mu asi nebude vadit ani to kafe, ne? To jsou fakt otázky :roll: Jistě i Ty budeš nadšená, až půjde partner se zamilovanou maminkou kamaráda Vašich dětí. Aspoň mu to doma netrub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142

Vzhledem k tomu, ze on je do tebe zamilovany, tak se mi to nezda moc vhodne…Kdyby nebyl, tak by to bylo jine… A on ted chudak muze myslet, ze k nemu taky neco citis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Vemas píše:
Jak by si se tvarila, ldyby tvuj muz chodil do kavarny se zenskou co je do nej zamilovana???

přesně tak
Jinak na kamarádství věřím, jen v případě že se ty dva absolutně nezvrušujou. jakmile jeden dá podnět, muže být zle.

nechodim s chlapama na víno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.1.14 14:13
@Virginia píše:
No můžu promluvit z vlastní zkušenosti. V mém bývalém zaměstnání jsem, kvůli charakteru práce, byla zvána několikrát. Lidmi, se kterými jsem si prostě rozuměla.
Nešla jsem ani jednou. A proč? Protože z představy, že by můj muž chodil na kafča se sympatickými kamarádkami, které jsou do něj zamilované mě celkem mrazí.
Proč s ním totiž půjdu??? Budu prohlubovat sympatie?? Mluvit o počasí, o dětech? Dávat nějaké naděje?
Ne, tohle pro mě prostě není a kvůli té pracovní zkušenosti jsem si to probrala už asi 1000× zhora i zdola.
Edit: Mluvím samozřejmě o lidech, kteří k sobě chovají nějaké sympatie, s normálním kamarádem bych šla - ale proč bychom někam chodili? Ten přijde k nám pokecáme všichni.Příspěvek upraven 06.01.14 v 14:12

souhlasim :potlesk: me by asi svihlo kdyby se mi chlap tahat po kavarnach s zenskejma co ho miluji :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.1.14 14:16

No tak můžeš, ale dáváš mu tím falešnou naději. Já bych teda nešla, jednak kvůli té naději, jednak kvůli svému chlapovi, taky by se mi nelíbilo, kdyby tak šel s nějakou do něj zamilovanou ženskou. Ale na druhou stranu, pokud to tvýmu chlapovi neva a ty to bereš jako pokec a ten druhý o tom ví, tak na tom nic hrozného není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.1.14 14:16

@Kamča.dalmatinka vid? Me je uplne divne z ty predstavy.
Chlap- zenska kamaradi byt muzou, ale preci jen, pokud maji partnery tak by to melo mit i nejake hranice. Jako jit posedet urcite, ale treba s partnery + kamaradi, vice lidi. Ne jen chlap + zenska

Příspěvek upraven 06.01.14 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.1.14 14:17

Ja si zase myslim, ze pokud by ses s nim chtela jen kamaradit, tak s nim nepotrebujes chodit na kafe… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová