Pozvání do kavárny od jiného muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.1.14 15:13
@Allons-y píše:
To je logika jak něco, ženský nesmí sama s chlapem do kavárny.
Takže když jsem bisexuálka, tak nesmím nikam a mám být doma? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Chápeš mě teda? Nebo to byla ironie? :jazyk: :lol: :lol: :lol: Já tam s ním nejdu se muckat a on to ví. Říkal mi, že bude rád když budeme kamarádi a že ví jaké to mám doma super a že mi nechce dělat problémy a pokud to problém bude tak mu to mám hned říct. ;) Tohle máme spolu vyřešené dopodrobna. ;) A on fakt není pěkný :lol: a je menší ne já :lol: :lol: :lol: No a že to můj muž neví? Neříkám mu svůj denní program, ale myslím si, že než bude termín kávy tak na to doma řeč určitě přijde ;)
  • Citovat
  • Upravit
4058
6.1.14 15:15

Teď můžeš mít pocit, že tě nepřitahuje, ale může se to i obrátit, protože o vzhledu to není. Před hooodně rokama jsem se seznámila s chlápkem, kterému jsem se hodně líbila, on mně vůbec, první i druhý drink jsem odmítla, třetí jsem už odkývala víceméně ze slušnosti, a ten člověk mě naprosto dostal svým humorem, že jsem se do něj docela slušně zakoukala, ačkoli na začátku mi neříkal vůbec nic, takže tímhle bych si jistá moc nebyla. A pokud si myslíš, že on chápe a ví, že půjde JEN o kafe, tak na to nespoléhej, i v koutku duše si tu naději dělat bude, si myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.1.14 15:16
@Sebinah píše:
zaujímavé, ako to každá berie z opačného pohľadu :mrgreen: („ani mne by sa nepáčilo, keby chlap chodil na kávu s kamarátkami…“), lenže zamysleli ste sa niekedy nad tým, že vy v skutočnosti neviete, či to váš chlap už nerobí? :D
tiež som vždy ťažko protestovala, keď ma nejaký kamarát niekam pozval. hneď som si predstavila opačnú situáciu a snažila som sa nerobiť to, čo som nechcela aby robil partner mne, až kým som jedného pekného dňa nezistila, že si ten môj ideál veselo pozýva dokonca aj moje kamarátky na kořalku a svoje známe do wellnes a na večere :zed:… samozrejme, dostal ultimátum a odvtedy to nerobí, lenže na moje výčitky typu „ja som nikdy to alebo tamto“ reagoval vetou „Dobre ale to ja nemôžem vedieť“… :pocitac:
číhám tu celou dobu na to, kdy se vlastně dozvíme, že to jenom nevíme :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
6.1.14 15:18

@Anonymní píše: hele já tě chápu, hlavně aby to na 100% chápal on, protože nevěřim, že se o nic nepokusí (časem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
6.1.14 16:43
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: :mavam: :mavam:
Pozval mě na kávu muž se kterým jsem se seznámila, protože naše děti jsou kamarádi a navštěvují se. Vím, že je do mě zamilovaný a ví to i můj partner. Neotravuje mě, ani mi to nedává viditelně najevo, jen ta zamilovanost jde prostě vycítit. ;) Ještě nedávno jsem se znali jen z akcí ve škole, takže o kamarádství vůbec nešlo. Jen teď jsme se seznámili víc a je to fajn kluk, se kterým bych se chtěla kamarádit. Nic víc, mám doma pohodu a perfektního chlapa. Pozvala jsem ho do kavárny, že si prostě pokecáme tak to přijal a byl rád. :D
Jen tak jsem se o tom zmínila kamarádce a ta na mě vytřeštila oči jak si můžu jít s chlapem sednout, když mám doma muže. 8o Jak kdybych tam šla s ním dělat bůh ví co… :roll:
Tak se vás ptám. :)
Může jít žena, která má spokojený vztah, s jiným mužem do kavárny??? :lol: :lol: :lol:
Máme toho hodně společného, je úplně jiný než můj muž, tak jsem tak nad tím přemýšlela, jestli třeba nedělám osudovou chybu a nezamiluju se do něj postupem času… :think: Jenže on mě absolutně nepřitahuje, ale vůbec ne. :lol: Takže si myslím, že to zůstane u přátelství. Já bych to co mám doma nikdy neohrozila. :srdce:
A druhá otázka je, jestli věříte, že muž a žena dokážou být jen přátelé. ;)
Hezhé slunečné odpoledne vám všem přeji a těším se na vaše názory a životní zkušenosti :mavam: :kytka: :kytka: :kytka:

celý život si chodím na kafe a nejen tam s kým chci. jezdím na akce s jinými muži, ale kdybych věděla, že ten dotyčný je do mě zamilovaný, tak bych s ním nešla. Kvůli němu samotnému, aby ho to netrápilo a nedělal si naděje.

• Citovat
  • Upravit
30420
6.1.14 16:55

Nevěřím, že jemu jde jen o čisté kamarádství. Kolik už takových bylo a jak dopadlo. Ale každý to máme nastavené jinak. Já bych si určitě nepřála, aby můj muž chodil s babama, které jsou do něho zamilované na kafe a naopak. Myslím, že tomu člověku tímhle dáváš kapku naděje a jestli to neutneš hned v začátku, skončí to špatně. Když to teda nic není, proč se nezeptáš doma chlapa? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.1.14 17:02
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Chápeš mě teda? Nebo to byla ironie? :jazyk: :lol: :lol: :lol: Já tam s ním nejdu se muckat a on to ví. Říkal mi, že bude rád když budeme kamarádi a že ví jaké to mám doma super a že mi nechce dělat problémy a pokud to problém bude tak mu to mám hned říct. ;) Tohle máme spolu vyřešené dopodrobna. ;) A on fakt není pěkný :lol: a je menší ne já :lol: :lol: :lol: No a že to můj muž neví? Neříkám mu svůj denní program, ale myslím si, že než bude termín kávy tak na to doma řeč určitě přijde ;)

já Tě chápu. Mě by nevadilo, kdyby můj chlap šel na kafe s kámoškou. A taky že občas zajde, třeba když má cestu přes Pardubice, tak ji vytáhne a pak přijede dom a říká: pozdravuje Tě Markéta, byli jsme na kafi/obědě/večeři. No a co. Nechápu, co bych dokázala tím, že bych mu to zakázala? Jednak bych se shodila sama před sebou, protože prostě nejsem žádná stíhačka ani nedůvěřivka. Nemám ráda žárlivost v jakékoli podobě. Pokud jsou partneři, kteří si jeden druhého váží, tak proboha proč podezírat. Pokud bude chtít podvést, podvede a ještě abych se ztrapňovala výslechy a zákazy typu: „nepřeju si abys chodil s kamarádkama na kafe“. Ještě když ty kamarádky znal dávno přede mnou? :zed: :zed: Nedělám nic co by vadilo mně a kdyby mi zakazoval styk :mrgreen: s kamarádama, tak bych ho neposlechla. Protože vztah a manželství není o příkazech a zákazech, ale o důvěře. Když není, není nic. Můj názor :nevim:
Ale s chlapem co je do mě zamilovaný bych na kafe nešla, jak jsem psala. Ne kvůli manželovi, ale kvůli tomu chlapovi. Prostě mi to vůči němu nepřijde fér a to ani na oběd. Až se jeho city změní, někoho potká atd. tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.1.14 17:08

S kamarádem chodím běžně i bez manžela, ale nešla bych s někým, o kom vím, že je do mě zamilovaný. Bála bych se, že ten dotyčný to bude chápat špatně a pak z toho budou jenom problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.1.14 17:09
@Sebinah píše:
zaujímavé, ako to každá berie z opačného pohľadu :mrgreen: („ani mne by sa nepáčilo, keby chlap chodil na kávu s kamarátkami…“), lenže zamysleli ste sa niekedy nad tým, že vy v skutočnosti neviete, či to váš chlap už nerobí? :D
tiež som vždy ťažko protestovala, keď ma nejaký kamarát niekam pozval. hneď som si predstavila opačnú situáciu a snažila som sa nerobiť to, čo som nechcela aby robil partner mne, až kým som jedného pekného dňa nezistila, že si ten môj ideál veselo pozýva dokonca aj moje kamarátky na kořalku a svoje známe do wellnes a na večere :zed:… samozrejme, dostal ultimátum a odvtedy to nerobí, lenže na moje výčitky typu „ja som nikdy to alebo tamto“ reagoval vetou „Dobre ale to ja nemôžem vedieť“… :pocitac:

No že cituješ zrovna mě, tak budu reagovat, i když píšeš v množném čísle.
Asi mám jinak nastavený vztah s chlapem, nemám důvod přemýšlet, jestli tajně nechodí na kafe, nehodlám tak přemýšlet, stavím na důvěře a on předpokládám taky. Jinak už ten vztah není úplně ok, když je plný pochybností. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
6.1.14 17:27

Pokud bych věděla, že je do mě zamilovaný, pak bych určitě nešla a rozhodně ho sama nepozvala. Podle mě to není fér - a to především k němu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.1.14 17:57

@Nelisa aj ja by som chcela taký vzťah, no asi môžem len chcieť, pretože už mu nedôverujem tak ako kedysi.. :) čo si budeme klamať…asi ani on mne, pretože som mu pár vecí dosť hnusne vrátila a je žiarlivý a to dosť. Lenže sám robí veci, ktoré by nechcel aby som jemu robila ja a ja to volám „jednosmerky“. Občas sa jeho jednosmerkám aj zasmejeme ale normálne ma dokážu pekne s**ť :lol: Inak som nikdy nebola toho názoru, ale už nejakú dobu o tom absolútne nepochybujem - že žiadnemu chlapovi sa nedá úplne veriť…asi už ho ani nezmením, ale lepšie, akoby som sa mala stále v niekom sklamať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
6.1.14 19:27

Nějak si nedovedu představit to, že jen proto, že mám s někým vztah nebo manželství, se přestanu vídat s kamarády opačného pohlaví, které jsem znala před ním. tady je horší ta zamilovanost z jeho strany :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová