Pozvání na 1. narozeniny, mám jít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
5.9.14 16:10

Na takovou oslavu bych nesla, zadneho tygra nekoupila, pokud se chce stavit, at se stavi. Jen pokud by se tygra dozadovala ( pro me nemyslitelna predstava), navstevu bych ukoncila a kamaradstvi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
5.9.14 17:28

U nas se tohle delo primo v rodine. Stryc tyden pred narozeninama byl schopnej obvolat celou rodinu. kazdymu nadiktoval co ma koupit, co ma dovezt a co za darek. Kdyz hoste dorazili na oslavu, dostali sklenici vody se syrupem, namazanej chleba maslem, na tom nejaky rajce, salam a nazdar. kdyz mel narozeniny nekdo jinej, tak v sobe nemel ani tolik slusnosti aby poslal sms a opral vsechno nejlepsi. Jakmile ale slo o nej, jeho manzelku nebo deti, tak to se mohl strhat aby vsichni kouili. Babicka s dedou kdyz meli diamantovou svatbu, tak se ani nestavil. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.9.14 19:19

Holky tak, mame takovou pribuznou nadiktuje darky aji je koupia ty ji je mas zaplatit ale zase kdyz dela oalavu tak zve aspon na kafe nebo ja ji to minule nechala zaplatit a kdzy dela osla u doma tak si kazdejmusi dovezt co uzna za vhodne ona udela kafe. A tim to konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
5.9.14 20:54

@boball No čokošku ročnímu dítěti? To spíš nějaké ty dětské keksy nebo tak něco…

• Citovat
  • Upravit
85476
5.9.14 20:58
@Anonymní píše: Že? Mně to také tak přijde, půl roku se neozve a teď mi už posílá na fb co by chtěla pro malou, navíc to plánuje tak na 3 hodinky, přičemž já budu muset zaplatit jídlo pro sebe, pro malého, pití také, nevim na kolik to vyjde navíc ona na oslavu mého Péti také nepřišla a to jsem jí oslavovala doma a vše do posledního puntíku jsem dělala a platila já… :think:

Nesla bych. Pozvani nepozvani, nestykate se a jeste si hned rikat o darek :zed: :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
5.9.14 21:00
@Anonymní píše:
Kamarádky jsme bývaly dříve hodně veliké, ale od té doby co jsem otěhotněla se toho hodně změnilo, kámoška si našla jiné kamarádky a chodila s nima na dikskotéky, to já pochopitelně byla doma a starala se o malého, já si našla také jiné kamarádky v mém okolí, většinou maminky stejného věku a s nima si rozumím více, když kamarádka neplánovaně otěhoněla, tak jsme se zase skamarádili a chodila za mnou jako za podporou, neb z toho byla nešťastná a nevěděla co jí čeká, od porodu se to ale zase nějak změnilo, její malá je od mala hrozně hýčkaná, koupí jí vše co dítě v jejím věku ani nepotřebuje, třeba v roce má už motorku, odrážedlo, trampolínu no a mnoho dalších nepotřebných věcí. Jinak z oslavy jsem se vymluvila, řekla jsem že jedeme k babičce do nemocnice, faaaaakt trapná výmluva a bylo mi hrozně když jsem se vymlouvala na babičku a ještě že je v nemocnici, ale kamarádka mi hned napsala, že se staví druhý den k nám, takže asi pro dárek no, protože za poslední půl rok jsem jí sem nedostala ani omylem… je mi z toho smutno, ale tak tygříka koupím no… :?

Tygrika bych koupila, ale svemu diteti :lol: proste by se mi jeji chovani nelibilo, kdyztak bych dala nejakou jinou drobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.14 21:21

Ženský, tak jsem byla trochu nakouknout do hračkárny, tygříka stejnak neměli, jen nějakého Íjáčka a ten byl za 500, nekoupila jsem, ne proto, že by to nebyl tygřík, ale proto, že nechci kupovat tak drahý dárek a tak jsem koupila hrací klíčky za 80 kaček, kamarádce jsem napsala, že tygříka neměli a že stejně je to pro nás finančně náročné a kamarádka si zprávu na fb přečetla, neb se ukázalo zobrazeno ( pod zprávou ) ale odpověď žádná, tak co to má znamenat??!! :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
85476
5.9.14 21:23

Normalne Te vyuziva!! Kasli na ni. Ja vedela, ze je to drahy darek, proto se mi to nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.9.14 22:06
@Anonymní píše: Ženský, tak jsem byla trochu nakouknout do hračkárny, tygříka stejnak neměli, jen nějakého Íjáčka a ten byl za 500, nekoupila jsem, ne proto, že by to nebyl tygřík, ale proto, že nechci kupovat tak drahý dárek a tak jsem koupila hrací klíčky za 80 kaček, kamarádce jsem napsala, že tygříka neměli a že stejně je to pro nás finančně náročné a kamarádka si zprávu na fb přečetla, neb se ukázalo zobrazeno ( pod zprávou ) ale odpověď žádná, tak co to má znamenat??!! :nevim: :zed:

To uvidíš, zítra. Třeba to znamená ano, vzala jsem na vědomí a zítra příde a nebude nic řešit anebo to znamená, trhni si nohou, my chceme tygříka, lakomče a zítra ani nepříde, neb pro nějaké klíčky se k vám nepohrabe.No a podle toho se zařid:-)Rozhodně je nevychovaná, at je to jak chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
5.9.14 22:15
@Anonymní píše: Ženský, tak jsem byla trochu nakouknout do hračkárny, tygříka stejnak neměli, jen nějakého Íjáčka a ten byl za 500, nekoupila jsem, ne proto, že by to nebyl tygřík, ale proto, že nechci kupovat tak drahý dárek a tak jsem koupila hrací klíčky za 80 kaček, kamarádce jsem napsala, že tygříka neměli a že stejně je to pro nás finančně náročné a kamarádka si zprávu na fb přečetla, neb se ukázalo zobrazeno ( pod zprávou ) ale odpověď žádná, tak co to má znamenat??!! :nevim: :zed:

To je hrozný, co? Jedna pitomá oslava s hloupými manýry a ty chudák nad tím strávíš takovýho času. Nehroť to. Hele…znáš knihu Čtyři dohody? Přečti si ji..není dlouhá. A udělala jsi dobře, žes tygra nekoupila :palec: Co by si k tobě dovolila příště? Řekla by si o houpacího koně? Ať je to jak je, tak souhlasím s @boball Cejtím z toho nevychovanost a to, že je vyčůrana, jak mraky. Tak už neřeš a s kobrou :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný