Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, za 4 měsíce už jsou tady vánoce a už řešíme a kupujeme dárky, ať se nemusíme v prosinci honit, tak nám aspoň nepříjde, že jsme utratili tolik a taky je vš skladem. V čem si ale nevím rady je, jaký tablet pro 6 letého, určitě už normální, nechci žádný dětský, máme i starší dceru, která si ho bude pujčovat, cena cca max.2500.A ještě bychom jim chtěli koupit sedací vak, ale s tím nemám zkušenosti, aby něcovydržel. A co kupujete vy?
Tablet pro 6 leté dítě?
Jako ať je doba jaká chce, ale kupovat takhle malýmu dítěti tablet…no nevim, každopádně nechci nijak rejpat, je to vaše věc
, ale já bych to nekoupila ani omylem. Stačilo mi, když jsem to viděla u bráchy, který ho sice dostal v 9, ale byl u toho od rána do večera
. Za tu cenu bych mu pořídila aspoň nějaké hezké knížky než tablet.
Jinak sedací pytle jsou dobré od značky fatboy
.
Příspěvek upraven 31.08.14 v 16:45
@Martanek123 tak to závidím my vůbec nevíme co koupíme, ale tablet to nebude že prý jim stačí mobilní telefony a ty už mají
@barca93 tak dcera ma tablet od 9ti let. Jak dlouho do nej cuci ridim ja.
Tak to my vubec netusime, ale taky bych chtela tablet dceri bude 5 tak chcem. nejaky spis na hry. Jinak vubec netusim co koupit detem:(
@barca93 píše:
Tablet pro 6 leté dítě?Jako ať je doba jaká chce, ale kupovat takhle malýmu dítěti tablet…no nevim, každopádně nechci nijak rejpat, je to vaše věc
, ale já bych to nekoupila ani omylem. Stačilo mi, když jsem to viděla u bráchy, který ho sice dostal v 9, ale byl u toho od rána do večera
. Za tu cenu bych mu pořídila aspoň nějaké hezké knížky než tablet.
Jinak sedací pytle jsou dobré od značky fatboy.Příspěvek upraven 31.08.14 v 16:45
On už tablet právě měl, ale rozbil se, ne jeho vinou
@Mishuliiina89 píše:
Tak to my vubec netusime, ale taky bych chtela tablet dceri bude 5 tak chcem. nejaky spis na hry. Jinak vubec netusim co koupit detem:(
Taky chceme na hry a na pohádky
@mojmira píše:
Tablet bych taky nekupovala, až bude starší.
On už jeden měl a moc si ho přeje
Taky přemýšlím o tabletu pro synka, aby v něm měl nějaké hry, a na pohádky - jinak si myslím, že rodič určuje jak dlouho si s tím dítě bude hrát, takže zas bych to jako tragédii neviděla
@barca93 souhlasím s tebou zdá se mi to též brzy, dcera dostala první mobil v 9letech jen z toho důvodu že byla dlouho pryč a tak aby nám mohla zavolat
@barca93 syn mel tablet driv nez mel tri roky na cesty a co jako?
Tady ti dám dva odkazy na sedací vaky, mně se velice líbí, když prohledáš tu stránku určitě najdeš i nějaký co śe ti bude líbit: http://www.fler.cz/…ndon-5386253
http://www.fler.cz/…tnem-5091943
ještě jsem našla tento: http://www.fler.cz/…odre-4953281 ten se mi líbí nejvíce
Příspěvek upraven 31.08.14 v 16:55
@Martanek123 my teď máme dva od samsungu, GalaxyTab 2 a 3 a jsou super. ale cenu nevím. jinak na tom nevidím nic špatného. čím později tablet děti dostanou, tím větší závislost hrozí. naše děti (8 a 4) mají tablety už 2 roky a koukají na to jen chvilku ráno a chvilku večer. většinou ho odloží a jdou si hrát. nemají to jako vzácnost. a na hry, učení angličtiny, pexeso atd je to úžasná věc.
jinak my už taky pomalu nakupujeme - už máme vybrané lego a další stavebnice. nerada to řeším na poslední chvíli.
Hmm, koukám, že se ti zase strhne mela, jaké je tablet strašné zlo
![]()