Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
31.8.14 17:58
@kvaček píše:
Ještě přemýšlíme o Merkur- tam je taky šroubování a sestavování a nebo jsem viděla, norálně šroubky a vytváření ze dřeva stavebnice- kladiko, šroubovák, ale jako ne dětské fakt jak pro dosplěé bylo to od 6 klet, a nebo koloběžku- nebudem samozřejmě všechno kupovat, aby zase nebylo, jenom si tak doma přemýšlíme co..

já jsem člověk, který vidí vše co se může stát, takže když vidím koloběžku, už vidím jak může spadnout na hlavu atd. Merkur ma manžel a to malého nebaví, hodně ho baví roboti hero factory, vždy je sice rozloží, ale staví si své vlastní podle fantazie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 18:01

@Martanek123 to jo, ale to můžou být i kolečkové brusle atd.. člověk musí doufat, že se nic nestane.. ale spíš to kupovat nebudem…
Taky, velice chtěl trampolínu, fakt o tom pomalu rok mluvil, kde jsme byli skákal, no a co myslíte?, Koupila se, a stojí na zahradě. A když mu řeknu, proč tam nejde- samotného to nebaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 18:03
@kvaček píše:
@Martanek123 to jo, ale to můžou být i kolečkové brusle atd.. člověk musí doufat, že se nic nestane.. ale spíš to kupovat nebudem…
Taky, velice chtěl trampolínu, fakt o tom pomalu rok mluvil, kde jsme byli skákal, no a co myslíte?, Koupila se, a stojí na zahradě. A když mu řeknu, proč tam nejde- samotného to nebaví..

jj, ze stejného důvodu jsme nekupovali a taky, protože v tv samé úrazy z trampolín, jsem prostě hrozná matka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 18:04

@Martanek123 já jsem ji taky moc nechtěla, nakonec nás ukecal, taky když tam je, tak jsem nervní… když je sám, ještě to jde, ale dkyž přijede děti od švagrové, tak radji jdu vařit kávu a nech je někdo jiný na zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 18:05

U nás je oblíbená i vláčkodráhá, má už ji velkou, už tam má i vláčky na baterky, má ji přes půl pokojíku a několik mostů a podjezdu atd. to by mohlo u někoho uspět.
My teda dokupoujem 3 rok, ale baví ho to slážet

Příspěvek upraven 31.08.14 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 18:06
@kvaček píše:
@Martanek123 já jsem ji taky moc nechtěla, nakonec nás ukecal, taky když tam je, tak jsem nervní… když je sám, ještě to jde, ale dkyž přijede děti od švagrové, tak radji jdu vařit kávu a nech je někdo jiný na zahradě :mrgreen:

Já ji mít doma, tak ji asi obvážu polštáři ze všech stran :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 18:07

@Martanek123 já chtěla okolo dát madračky, manžel myslel, že jsem se zbláznila :mrgreen: Máme takové staré malé s postýlky.. Já mám zase strach, že si zapomenou zavřít a někdo vypadne

Příspěvek upraven 31.08.14 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 18:09
@kvaček píše:
@Martanek123 já chtěla okolo dát madračky, manžčl myslel, že jsem se zbláznila :mrgreen: Máme takosé staré malé s postýlky.. Já mám zase strach, že si zapomenou zavřít a někdo vypadne

to slyším doma pořád, že mám děti nechat žít atd, že dělám z malého babu, mám prostě jen strach, teď nám na zahradě létají sršní a manžel se diví, že nenechám malého samého venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 18:09

Já osobně teda tablet kupovat malému až nebude malej:-D nemíním…doma bude klasik notebook a dostane levnější smartphone…to je skoro to samé. Dostávat ho bude ale jen zatím vzácně…ted to teda neřeším, je mu rok apůl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
31.8.14 18:14
@barca93 píše:
Tablet pro 6 leté dítě? 8o Jako ať je doba jaká chce, ale kupovat takhle malýmu dítěti tablet…no nevim, každopádně nechci nijak rejpat, je to vaše věc ;), ale já bych to nekoupila ani omylem. Stačilo mi, když jsem to viděla u bráchy, který ho sice dostal v 9, ale byl u toho od rána do večera :roll:. Za tu cenu bych mu pořídila aspoň nějaké hezké knížky než tablet.
Jinak sedací pytle jsou dobré od značky fatboy ;).Příspěvek upraven 31.08.14 v 16:45

náš měl tablet už od 4let..byl na něm tak 2h týdně víc ne..a ted v 5ti už radí babičkám jak co a kde mačkat..taky plánujeme, žemu koupíme lepší..napopak si myslím, že když jde dítě do školy a nemá s takovou věcí zkušenost je chudák.. každopádně je to všechno o míře.. když jsou rodiče co je jim to jedno, tak je to pak těžké :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 18:15
@ivulk píše:
náš měl tablet už od 4let..byl na něm tak 2h týdně víc ne..a ted v 5ti už radí babičkám jak co a kde mačkat..taky plánujeme, žemu koupíme lepší..napopak si myslím, že když jde dítě do školy a nemá s takovou věcí zkušenost je chudák.. každopádně je to všechno o míře.. když jsou rodiče co je jim to jedno, tak je to pak těžké :|

jj, je to tak, u nás ve škole chodí děti ve škole už v první třídě na počítač, nechci, aby byl malý pozadu a děti se mu smály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.8.14 18:23
@Kofolová píše:
Jinak tablet je dobra vec. Mame tam pexeso a u toho nejde podvadet ani ho rozhazovat. S papirovym dela s prominutim bordel a tam ho to bavi. Naucil se tam taky poznavat barvy, zvirata a tak. Samozrejme urcuju ja ten cas kdy bude. Tablet atd je proste soucasti moderni doby.

To mi přijde hodně smutné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
31.8.14 18:25

Necetla jsem celou diskuzi, takze nevim, jestli uz nekdo radil tento, ale moji dceri jsem loni k narozkam koupila Acer Ikonia a jsme spokojeni. Je jich nekolik druhu, podle velikosti operacni pameti a velikosti uloziste, samozrejme se to pak i odrazi na cene. Ale znacka je to dobra, na ten zaklad hry a pohadky, samozrejme tam jde pouzivat i internet pres wifi. Pro narocnejsi uzivatele pak ten Samsung, ale je uz drazsi a pro dite na hrani mi to prislo skoda penez, kdyby se to nahodou rozbilo. Zas radim nekupovat takove ty noname znacky, nasi neco z toho koupili starsi dceri a fungoval mesic, ted ma misto toho Lenovo a to je zas uzivatelsky na prd, maji to nejak extra nastavene a chova se to jinak nez klasicky android.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 18:26
@Jolynka píše:
Necetla jsem celou diskuzi, takze nevim, jestli uz nekdo radil tento, ale moji dceri jsem loni k narozkam koupila Acer Ikonia a jsme spokojeni. Je jich nekolik druhu, podle velikosti operacni pameti a velikosti uloziste, samozrejme se to pak i odrazi na cene. Ale znacka je to dobra, na ten zaklad hry a pohadky, samozrejme tam jde pouzivat i internet pres wifi. Pro narocnejsi uzivatele pak ten Samsung, ale je uz drazsi a pro dite na hrani mi to prislo skoda penez, kdyby se to nahodou rozbilo. Zas radim nekupovat takove ty noname znacky, nasi neco z toho koupili starsi dceri a fungoval mesic, ted ma misto toho Lenovo a to je zas uzivatelsky na prd, maji to nejak extra nastavene a chova se to jinak nez klasicky android.

Děkují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
31.8.14 18:50

@Kofolová A o co ti jako jde? Napsala jsem názor stejně tak jako ty mě a taky jsem se tě na něho neptala, tak co potom řešíš? Nehledě na to, že si myslím, že poznávat barvy a zvířata, by si ho měla naučit ty jako matka a ne tablet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný