Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
31.8.14 17:06

Sedací pytel máme fatboy. Je dost dobrý, pevný, je hodně využitý a drží. Je potřeba, abys vybrala takový, který bude mít pevnou vrchní látku, aby se za chvíli neroztrhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
31.8.14 17:07
@barca93 píše:
@Kofolová a o tom to je :lol: ;)

Nokdyz myslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
31.8.14 17:08

@Martanek123 u nás věří i nejstarší :mrgreen:, uvidíme s čim přijde. vždycky že nic nechce že hraček má dost a pak je seznam celkem obsáhlý :mrgreen:. Prostředí ted u doktorky si zamiloval jedu hračku, ježe na netu jí nemůžu najít, možná se už ani nedělá :? pro něj je to nejsložitější aby se mu něco líbilo no a Vali se hodí vše :mrgreen: :mrgreen: letos asi holčičí lego, dostala po nejstaršim a celkem jí to baví tak asi to a dál netušim :roll:, má toho už takhle plno, možná nový kočárek ten co má už je v dost špatnym stavu když si do něj sama sedá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
31.8.14 17:10

Jinak tablet je dobra vec. Mame tam pexeso a u toho nejde podvadet ani ho rozhazovat. S papirovym dela s prominutim bordel a tam ho to bavi. Naucil se tam taky poznavat barvy, zvirata a tak. Samozrejme urcuju ja ten cas kdy bude. Tablet atd je proste soucasti moderni doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.14 17:13

@nozu prosím tě, jakou angličtinu tam máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:16
@Kofolová píše:
Jinak tablet je dobra vec. Mame tam pexeso a u toho nejde podvadet ani ho rozhazovat. S papirovym dela s prominutim bordel a tam ho to bavi. Naucil se tam taky poznavat barvy, zvirata a tak. Samozrejme urcuju ja ten cas kdy bude. Tablet atd je proste soucasti moderni doby.
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 17:18

Letos moc financí, takže to vidím na drobnější dárky…mamce chci koupit nějaké kafe do zásoby, nový popelník, sadu zapalovačů, knihu, krém na obličej…a třeba mě něco napadne..
brácha ---tak jasná drogerka
syn-no tak to je horší…asi nějaké kostky, něco na rozvoj psychomotoriky…pytel na sezení:-D ten už mám..nevím..
ohledně tabletu…nutné zlo to není, když rodiče nebudou dávat dítěti furt..ale třeba jen na hodku denně..od mala je podle mě důležité učit s technikou..takže nejsem proti, ale opět jen omezeně denně…mě může ranit mrtvice, když vidím dítě na procházce s mobilem nebo tabletem v ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
31.8.14 17:18
@Martanek123 píše:
Přesně, má i své další povinosti, které musi plnit a na tabletu nebude sedět pořád

mého syna stejně nic dlouho nebaví, u ničeho nevydrží, takže chvilku denně, na nějakou hru aby si procvičil paměť a motoriku, nebo na pohádku v tom problém nevidím. Horší je případ, kdy rodiče dávají tablet, aby dítko neotravovalo a to nad ním sedí celý den (teda celý svůj volný čas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:28
@Malike píše:
Letos moc financí, takže to vidím na drobnější dárky…mamce chci koupit nějaké kafe do zásoby, nový popelník, sadu zapalovačů, knihu, krém na obličej…a třeba mě něco napadne..
brácha ---tak jasná drogerka
syn-no tak to je horší…asi nějaké kostky, něco na rozvoj psychomotoriky…pytel na sezení:-D ten už mám..nevím..
ohledně tabletu…nutné zlo to není, když rodiče nebudou dávat dítěti furt..ale třeba jen na hodku denně..od mala je podle mě důležité učit s technikou..takže nejsem proti, ale opět jen omezeně denně…mě může ranit mrtvice, když vidím dítě na procházce s mobilem nebo tabletem v ruce…

Děkují za názor, jj taky nemám rádá, když to vidím všude kolem, ale nebude to mít malý pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.8.14 17:36

Podle mě je tablet dobrý dárek :). Ale jako u všeho jde o používání. Pokud tam bude mít jen hry, je to nevyužitý nástroj. Je spousta didaktických aplikací. Kontrolu by ale měli mít rodiče, co tam dítko dělá.

My máme malého prďolu, takže to vyhraje Tatrovka, míč a nějaký plyšák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:36
@renda81 píše:
mého syna stejně nic dlouho nebaví, u ničeho nevydrží, takže chvilku denně, na nějakou hru aby si procvičil paměť a motoriku, nebo na pohádku v tom problém nevidím. Horší je případ, kdy rodiče dávají tablet, aby dítko neotravovalo a to nad ním sedí celý den (teda celý svůj volný čas)

Nějakou hru bych také ráda, na neurlogii nám doporučili smart hru, jen nevím jakou vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:37
@Plomba píše:
Podle mě je tablet dobrý dárek :). Ale jako u všeho jde o používání. Pokud tam bude mít jen hry, je to nevyužitý nástroj. Je spousta didaktických aplikací. Kontrolu by ale měli mít rodiče, co tam dítko dělá.My máme malého prďolu, takže to vyhraje Tatrovka, míč a nějaký plyšák ;)

A jaké aplikace máte na myslí???Malý měl tablet, než se rozbil, jen na hry a pohádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
31.8.14 17:38

Jeje, tak jsem si rikala, kdy uz se tu objevi vanoce…ukladam…nacerpam inspiraci, doufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 17:39

@Martanek123 jinak doporučuji dobré pouzdro na mobil..tablet je křehký..
aplikace stáhni hry na rozvoj..děti to baví a zároveň se tím učí, zatím žádné hloupé hry..hry se vzděláním naopak beru jako velký přínos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:40
@Malike píše:
@Martanek123 jinak doporučuji dobré pouzdro na mobil..tablet je křehký..
aplikace stáhni hry na rozvoj..děti to baví a zároveň se tím učí, zatím žádné hloupé hry..hry se vzděláním naopak beru jako velký přínos

taky bych nějaké takové hry brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný