Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
31.8.14 17:42

My o tabletu taky přemýšlíme.. Letos mu bude prosinci 6 let.. Máme doma počítač, a kluk mi tady nevysedává, myslím, že je to spíš o tom, jestli je rodičům jedno nebo ne, jestli u toho bude sedět.. Sedíš dlouho, vypni..
Jinak u nás jsme přemýšlei proto, že si sám už vytváří na velkém rámečky, kopíruje, upravuje, dává fotky, prostě ho to baví..Už přemýšlíme, kdyby byl nemocný, že si tam pusít pohádky, nemusí ležet v obýváku atd..
Takže taky nevíme..

Příspěvek upraven 31.08.14 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
31.8.14 17:43

Po vánocích budeme muset založit diskusi - která bude o výchovných hrách, pro inspiraci, abychom věděly jakou stáhnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 17:43

@renda81 já bych ot tak nedramatizovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
31.8.14 17:44
@kvaček píše:
My o tabletu taky přemýšlíme.. Letos mu bude prosinci 5 let.. Máme doma počítač, a kluk mi tady nevysedává, myslím, že je to spíš o tom, jestli je rodičům jedno nebo ne, jestli u toho bude sedět.. Sedíš dlouho, vypni..
Jinak u nás jsme přemýšlei proto, že si sám už vytváří na velkém rámečky, kopíruje, upravuje, dává fotky, prostě ho to baví..Už přemýšlíme, kdyby byl nemocný, že si tam pusít pohádky, nemusí ležet v obýváku atd..
Takže taky nevíme..

to je šikulka co vše dovede na pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 17:45

@renda81 má 6 jsem se překlepla, jo, jo ho to bví, ramečky, upravovat, kopírovat, vytvářet, dokonce manželovi měnil i lištu na Pc, ale podotýkám sedí u něho tak max hodinu a půl denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:46

A jinak pro inpiraci, pro syna zatím máme lego, sevu, plyšáka angry birds, pistol nerf a pro dceru (12 let) zatím kosmetickou tašku, radiobudík (ten chce),pro oba pyžamo a povlečení, aby měli i něco, co potřebují a zbytek co chtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 17:48

@Martanek123 lego malé- jenom sestavit autíčko, a sevu taky plánuje- kluk má i 25 narozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:51
@kvaček píše:
@Martanek123 lego malé- jenom sestavit autíčko, a sevu taky plánuje- kluk má i 25 narozky

syn má právě ještě 8 prosince narozeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.8.14 17:52

@Martanek123 Našla jsem jednu diskuzi https://www.emimino.cz/…roid-152100/ . Aplikace pro Android. Určitě se tam dá inspirovat ;)

Jinak já mám osobní zkušenosti s iPadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 17:53

@Martanek123 taky blbé, že :) ještě tam Mikuláš- nevím, jeslti něco dáváte, ale mi maličkost, necheme sladkosti, protože toho dosatne hromady od babičcek, tak je to opravdu maličkost, třeba minule dostal mega fixe a vystřihovánku velkou aut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:53
@Plomba píše:
@Martanek123 Našla jsem jednu diskuzi https://www.emimino.cz/…roid-152100/ . Aplikace pro Android. Určitě se tam dá inspirovat ;)Jinak já mám osobní zkušenosti s iPadem.

děkují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.8.14 17:55
@kvaček píše:
@Martanek123 taky blbé, že :) ještě tam Mikuláš- nevím, jeslti něco dáváte, ale mi maličkost, necheme sladkosti, protože toho dosatne hromady od babičcek, tak je to opravdu maličkost, třeba minule dostal mega fixe a vystřihovánku velkou aut

také kupujeme jen maličkost, sladkosti, jak píšete, dostanou od babiček a pak je stejně vyhazují, protože ty náhražky čokoládových figurek nikdo nejí, tak vždy nějakou drobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 17:56

Ještě přemýšlíme o Merkur- tam je taky šroubování a sestavování a nebo jsem viděla, norálně šroubky a vytváření ze dřeva stavebnice- kladiko, šroubovák, ale jako ne dětské fakt jak pro dosplěé bylo to od 6 klet, a nebo koloběžku- nebudem samozřejmě všechno kupovat, aby zase nebylo, jenom si tak doma přemýšlíme co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
31.8.14 17:57

S tabletem neporadím, ale vak máme Beanbag. Stál 1800,–,ale je bezva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.14 17:57

@Martanek123 tak já koupím tak něco třeba kolo těch 200 kč, nepřeháním.. Letos jsem si říkala, že mu koupím samolepkový velký sešit buď aut, Dinosaurů, stojí to asi 350 kč, ale je to tlusté jak kniha a lepí si to do prostoru - jak má být podle návodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný