Vánoce 2014, dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2424
31.8.14 19:12

@barca93 známý koupili tablet 7mi leté dceři… ale rovnou od Applu, takže se pěkně prohnuli :lol: ale co, to je každého věc, a jen a jen na uvážení rodičů.. my taky s přítelem kupovali jeho dcerce přenosný DVD přehrávač.. a bylo jí 6 o Vánocích loni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
31.8.14 19:16

U nás tablet ani jiné elektronické dárky zatím nebudou, ani nejstarší dcera (skoro 6 let) s tím zatím nepřišla, netuší, že něco takového existuje, takže dokud se tomu můžeme vyhnout, tak jen dobře. Ale každého věc, kdy to dětem pořídí, já nikoho za to odsuzovat nebudu.
Vzhledem k termínu porodu konec listopadu/začátek prosince už dárky vymýšlím, chci to mít do konce října pořešeno, pak ještě jen počkám, co vyplodí nejstarší v dopisu Ježíškovi, ale to bude 1-2 dárky. Všechny dcerky mají navíc na podzim a v zimě narozeniny a vymýšlím i dárky za moje rodiče a prababičku, takže toho bude potřeba dost. :|
Pro nejstarší zatím mám malou krabičku Lego Friends, knížku o přírodě se samolepkami, puzzle a CD s pohádkami (mluvené slovo). Ještě bych chtěla nějakou pohádkovou knížku a nějaký měkký dárek (tričko, pyžamo apod.) + 1-2 dárky z dopisu (asi nějaká panenka Barbie). K narozkám dostane asi koloběžku (tu ještě ale nemáme vybranou, má to za úkol manžel a ten nechává vše na poslední chvíli :roll: ), knížku a Gelarti samolepky.
Prostřední dostane stavebnici Megabloks Šmoulové, auto Igráček, 1-2 knížky, hru Ferda Kde žijí?, plavky s Hello Kitty, tričko se Šmoulinkou.
K narozeninám Logico Primo a společenskou hru (asi Viva topo nebo Děti z Carcassonne).
Nejmladší k Vánocům Filly koníky, Lego Duplo Tržiště, magnetickou tabulku na kreslení, knížku a razítka. K narozeninám kočárek pro panenky, knížku a pískovou sadu k vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
31.8.14 19:20
@Fjodorka píše:
To mi přijde hodně smutné ;)

@barca93

Samozrjme ho to nenaucil tablet sam ale za me asistence. :nevim:
Edit: jak by taky mohl, neumi cist ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 19:22

A jen tak se ptám..kolik dárku dáváte dětěm a rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.8.14 19:22
@Kofolová píše:
@barca93Samozrjme ho to nenaucil tablet sam ale za me asistence. :nevim:

To musíš mít k naučení barev tablet? Barvy jsou všude okolo nás… Ale stáhnout nějakou blbou aplikaci je holt pro rodiče jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.14 19:23

@katsha jestli můžu poradit, šmouly mega bloks ne ne ne ne. Něco tak ukrutně blbýho jsem dlouho neměla c ruce. Ty domečky prostě nejdou sestavit, je to ukrutná věc. Dítě nemá vůbec šanci, já s tím zapolím, pak na to dítě hrábne, celé se to rozjede. Strašný. Fakt ne, mám tu tři velký sady, a už dva roky to jen leží v krabici a je k zlosti, děti sem tam zapomenou, vytáhnou, navztekají se u to, já taky a zase se to uklidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.8.14 19:24
@Malike píše:
A jen tak se ptám..kolik dárku dáváte dětěm a rodině?

Je nás hodně, takže jen po jednom, výjimečně po dvou dárcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
31.8.14 19:24

@katsha tak teď děkuji za inspiraci tedy ;) zrovna jsem při pročítání diskuse přemýšlela, co koupíme přítelově dceři..

Jinak budeme mít v prosinci dvouměsíční mimčo, tak pro toho zatím moc neřešíme… rozum z toho mít nebude, takže nějakou drobnost, pro mimča toho je všude hafo, tak co se nám bude líbit nebo co zjistíme, že potřebujeme…

taky se snažím vymyslet to co nejdřív a něco pokoupit dopředu.. až bude mimčo, tak se určitě chystám s tátou na nákupy (každý rok jezdíme spolu nakupovat.. vyberu si kosmetiku, co potřebuju, vybereme společně velký dárek mamče, který dáme napůl a tak.. je to tradice a přece jenom, jsem přece tatínkova holka… nemůžu ho v tom nechat :lol: ) takže to pak v listopadu bude přítel doma hlídat našeho prince, abych mohla tatínkovi píchnout :lol:

jinak jsme nad dárky moc nepřemýšleli zatím.. ale za ty typy pro holku fakt děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
31.8.14 19:25
@Fjodorka píše:
To musíš mít k naučení barev tablet? Barvy jsou všude okolo nás… Ale stáhnout nějakou blbou aplikaci je holt pro rodiče jednodušší.

Beres to moc doslovne. Jako myslis ze jsem mu barvy ukazovala jen v tabletu? :D no to snad ne… a je pro me teda hodne pohodlnejsi vzit na cestu autem jeden tablet nez 30knizek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.14 19:25
Hel, tohle je zbytečný, nemyslíš? Ach jo, nevím k čemuto je, zase nějaká maminka, co má patent na to, jak mají druzí učit své dítě. Proč? K čemu tohle moralizování a chytračení?
@Fjodorka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 19:26

Musím říct že je to opravdu smutné když se to dítě musí učit přes elektrotechniku..
Nejsem zastáne že hry jako člověče nezlobse, pexeso a jiné deskové má hrat sním počítač…ale máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
31.8.14 19:27
@Kofolová píše:
Beres to moc doslovne. Jako myslis ze jsem mu barvy ukazovala jen v tabletu? :D no to snad ne… a je pro me teda hodne pohodlnejsi vzit na cestu autem jeden tablet nez 30knizek

To je právě ono…pohodlnější a ano, já bych klidně 30 knížek vzala ono totiž to auto ty knížky uveze, ale končim, nebudu tady diskuzi zaplňovat OT příspěvky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.8.14 19:28

@Fjodorka no já letos musím ubrat… :nevim: díky všem vyšetřením a jízdám a tak budu ráda že udržím vánoce aspon trochu v úrovni:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424

@Malike dokud jsem peníze měla jen z brigád a studovala, tak každému po jednom dárku.. loni jsme něco koupili s přítelem, něco jsem koupila sama, něco s tátou.. takže jsem pro každého měla 1-3 dárky.. letos jsme měli ale výdajů přes rok až až, takže to vidím zase na chudší Vánoce, co do počtu dárků… uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862

Ad Mikuláš - vždycky se sejde strašně moc sladkostí od babiček a prababiček, tak jsem se letos rozhodla dát místo sladkého každé z holek spíš 2- 3 nějaké drobnosti na hraní (petshopáky, puzzle, omalovánky, foukací fixy apod.) Plus ještě čerstvé i sušené ovoce (to holky milují). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný